Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A my vám přejeme krásné svátky
Fotka všech tří je aktuální
Myška jak čumí na ptáky, tak ani nevnímá, že ji Rainička škube chlupy a Gardík jako chlap to má na háku a teď se mnou čučí na Princeznu ze mlejna ![]()
Veselé Vánoce všem! ![]()
@KačuliKačka Dudlik dekuje
on i pres tu chrupavku je poradne cili
ted pred chvili prohanel prcka po strome
nejvic kulha, kdyz se mu to rozlezi ![]()
@Bomer je potřeba prozkoumat vše nové
Co kdyby tam byl třeba vetřelec??? ![]()
@KačuliKačka no samozrejme
dneska pro jistotu velezl na smrk (cca 10 metru) pred barakem
potom se bal dolu
zustal trcet 3 metry nad zemi (dole nejsou vetve ):D nastesti mi potom skocil do naruce ![]()
@rainucha píše:
Ahoj holky
Nemám šanci vás dočístAle taky mě napadlo sem něco napsat. U nás se žije dobře, kluci i holky občas pozlobí (včera mi rozbily skleničku na šáňo, a taky milují pěnové puzzle - přes noc dělají bordel a ráno mám puzzle po celém obýváku)
Ale jsou to miláčci. Pořídila jsem jim skříň na záchůdek, takže není vidět a chodí na něj z boku skříně. Super věc! I když bobky smrdí i skrz
Posílám pár fotek. Když jde o spánek či otravování mě ve vaně, jsou jedna ruka. Zkusím sem hodit i odkaz na video, jak maličká krotí kočky
Jinak posílám i pár profi fotek s malou
Z říjnového focení. Pro ty staré známé, teď jsem v 15tt, screening nám dopadl dobře, takže si užívám těhotenství i s nevolnostmi
U mě je také dvojník zrzavého kocoura. Dívala jse se i na video s holčičkou a zrzavým kocourem, celý můj zrzek. Je mu 15,5 roku.
@Bomer píše:
Nejdriv Dudu Oggyho absolutne nesnesl a nevydrzel s nim v jedne mistnostited za sebou navzajem lezou
jen kdyz obcas pustime prcka s nim ven, tak ho zahani domu
ale nosi mu ke dverim mysi
prvni foto vcera vecer, druhe dnes rano, kdy sme pustili D. domu z venku z venceni a sup za Oggym
Mmchdm Oggy uz na WC chodi normalne, byl trochu nastydli, tak to mozna bylo tim…?
Hlásím dalšího dvojníka - zrzavé kotě by mohl být můj 15 a 1/2 letý zrzavý kocour. A ten bílo mourovatý - tak ten je dvojník našeho Mourečka, tomu je 19 a čtvrt roku. Bohužel nemám jejich fotky, sama nefotím, jestli mi někdo kocoury vyfotím, tak je sem taky dám. Jaké mám dva krasavce, i přes jejich pokročilý věk.
@Bomer to je teda dobrodruh… Ti naši naštěstí nechávají stromek bez povšimnutí, max pod něj chodí chrnět ![]()
Dneska jsme vyrazili s hafanem do Beskyd, na lanovce nikdo nikde (ano, lenošně jsme se vyvezli lanovkou na Pustevny
), tak jsem si říkala, že lidi ještě lenoší doma a prd, nahoře vyplivly dva busy hordu lidí, i dámičky v kozačkách
Cestou zpět jsme se daly do řeči s paní, co šla se dvěma borderkama, tak bylo hned veseleji ![]()
@KačuliKačka jo Dudu a Barney byli loni taky v klidu
Miky ho jedny Vanoce shodil snad 5×
tak sme pouceni a mame plastove ozdoby
u nas je venku taky fura lidi a hlavne na nasi trase pobihala fura deti, tak sem to s Barneym radsi otocila a sli sme aportovat na pole
ja boty bundu i kalhoty jak prase, ale psisko bylo stastne ![]()
@KačuliKačka jeste sem se chtela zeptat…odkud mas na Brunyska postroj? Je kvalitni?
na zaprah asi nebude co?
@Bomer jo, já snad z žádné procházky nepřišla čistá ![]()
Máme postroj ZeroDC i vodítko s amortizérem a bederák pro mě. Ty „zerácké“ postroje má docela dost trekařů. Na větší psy mají delší typy, my máme ZeroDC Short, nedusí, netlačí, nemá za celou sezonu oděrky nebo vylysanou srst v místě, kde doléhá na kůži. Já ho používám pořád, i do auta na připoutání k pásům. Máme ho x-krát praný, koupal se s ním, válel v bahně a pořád dobrý ![]()
http://www.zerodc.cz/…roje-podsite
Ahoj holky,
mám otázku ohledně našeho rok a půl starého kocoura. Rok a čtvrt s námi bydlel v bytě. Občas na chalupě, tam si to zamiloval. K problému. Odstěhovali jsme se na měsíc na chalupu, než bude připraven dům k nastěhování. Dům je 150m od chalupy. Jak asi tušíte, kocour je stále na chalupě. Na noc zavřený v domě. Řeším, zda si zvykne a přijme dům jako domov a jak mu s tím pomoct? Je to mazel, spává s námi v posteli, na klíně atd atd. Kdybychom mmu byli relativně jedno, prostě bych ho jen krmila, občas pohladila.