Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
22.12.15 09:58

A my vám přejeme krásné svátky :) Fotka všech tří je aktuální :D Myška jak čumí na ptáky, tak ani nevnímá, že ji Rainička škube chlupy a Gardík jako chlap to má na háku a teď se mnou čučí na Princeznu ze mlejna :mrgreen:

Veselé Vánoce všem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
22.12.15 10:19

@KačuliKačka Dudlik dekuje :-) on i pres tu chrupavku je poradne cili :-) ted pred chvili prohanel prcka po strome :-) nejvic kulha, kdyz se mu to rozlezi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
22.12.15 18:32

Náš nejmenší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.12.15 19:34

@Bomer ten je krááásný, zrzounek zvědavý :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
25.12.15 22:18

Protoze stromy venku nestaci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.12.15 16:45

@Bomer je potřeba prozkoumat vše nové :lol: Co kdyby tam byl třeba vetřelec??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
26.12.15 16:52

@KačuliKačka no samozrejme :D dneska pro jistotu velezl na smrk (cca 10 metru) pred barakem :D potom se bal dolu :roll: zustal trcet 3 metry nad zemi (dole nejsou vetve ):D nastesti mi potom skocil do naruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22490
26.12.15 16:58
@rainucha píše:
Ahoj holky :mavam:
Nemám šanci vás dočíst :mrgreen: Ale taky mě napadlo sem něco napsat. U nás se žije dobře, kluci i holky občas pozlobí (včera mi rozbily skleničku na šáňo, a taky milují pěnové puzzle - přes noc dělají bordel a ráno mám puzzle po celém obýváku) :D Ale jsou to miláčci. Pořídila jsem jim skříň na záchůdek, takže není vidět a chodí na něj z boku skříně. Super věc! I když bobky smrdí i skrz :lol: Posílám pár fotek. Když jde o spánek či otravování mě ve vaně, jsou jedna ruka. Zkusím sem hodit i odkaz na video, jak maličká krotí kočky :mrgreen:Jinak posílám i pár profi fotek s malou :) Z říjnového focení. Pro ty staré známé, teď jsem v 15tt, screening nám dopadl dobře, takže si užívám těhotenství i s nevolnostmi :mrgreen:

U mě je také dvojník zrzavého kocoura. Dívala jse se i na video s holčičkou a zrzavým kocourem, celý můj zrzek. Je mu 15,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22490
26.12.15 17:03
@Bomer píše:
Nejdriv Dudu Oggyho absolutne nesnesl a nevydrzel s nim v jedne mistnosti :-D ted za sebou navzajem lezou :-D jen kdyz obcas pustime prcka s nim ven, tak ho zahani domu :-D ale nosi mu ke dverim mysi :-) prvni foto vcera vecer, druhe dnes rano, kdy sme pustili D. domu z venku z venceni a sup za Oggym :-)
Mmchdm Oggy uz na WC chodi normalne, byl trochu nastydli, tak to mozna bylo tim…?

Hlásím dalšího dvojníka - zrzavé kotě by mohl být můj 15 a 1/2 letý zrzavý kocour. A ten bílo mourovatý - tak ten je dvojník našeho Mourečka, tomu je 19 a čtvrt roku. Bohužel nemám jejich fotky, sama nefotím, jestli mi někdo kocoury vyfotím, tak je sem taky dám. Jaké mám dva krasavce, i přes jejich pokročilý věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.12.15 18:36

@Bomer to je teda dobrodruh… Ti naši naštěstí nechávají stromek bez povšimnutí, max pod něj chodí chrnět :)

Dneska jsme vyrazili s hafanem do Beskyd, na lanovce nikdo nikde (ano, lenošně jsme se vyvezli lanovkou na Pustevny :lol:), tak jsem si říkala, že lidi ještě lenoší doma a prd, nahoře vyplivly dva busy hordu lidí, i dámičky v kozačkách :zed: Cestou zpět jsme se daly do řeči s paní, co šla se dvěma borderkama, tak bylo hned veseleji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.12.15 18:40

Docela fučelo, ale zvíře je po 16,6 km utahané a spííííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
26.12.15 19:06

@KačuliKačka jo Dudu a Barney byli loni taky v klidu :D Miky ho jedny Vanoce shodil snad 5× :D tak sme pouceni a mame plastove ozdoby :D u nas je venku taky fura lidi a hlavne na nasi trase pobihala fura deti, tak sem to s Barneym radsi otocila a sli sme aportovat na pole :D ja boty bundu i kalhoty jak prase, ale psisko bylo stastne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
26.12.15 19:08

@KačuliKačka jeste sem se chtela zeptat…odkud mas na Brunyska postroj? Je kvalitni? :) na zaprah asi nebude co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.12.15 20:41

@Bomer jo, já snad z žádné procházky nepřišla čistá :lol:

Máme postroj ZeroDC i vodítko s amortizérem a bederák pro mě. Ty „zerácké“ postroje má docela dost trekařů. Na větší psy mají delší typy, my máme ZeroDC Short, nedusí, netlačí, nemá za celou sezonu oděrky nebo vylysanou srst v místě, kde doléhá na kůži. Já ho používám pořád, i do auta na připoutání k pásům. Máme ho x-krát praný, koupal se s ním, válel v bahně a pořád dobrý ;)
 http://www.zerodc.cz/…roje-podsite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.12.15 09:17

Ahoj holky,
mám otázku ohledně našeho rok a půl starého kocoura. Rok a čtvrt s námi bydlel v bytě. Občas na chalupě, tam si to zamiloval. K problému. Odstěhovali jsme se na měsíc na chalupu, než bude připraven dům k nastěhování. Dům je 150m od chalupy. Jak asi tušíte, kocour je stále na chalupě. Na noc zavřený v domě. Řeším, zda si zvykne a přijme dům jako domov a jak mu s tím pomoct? Je to mazel, spává s námi v posteli, na klíně atd atd. Kdybychom mmu byli relativně jedno, prostě bych ho jen krmila, občas pohladila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný