Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Proto02 tak před půl hodinkou „napadla“ starší dceru vůbec jsem jí nepoznávala - vrněla přitom byla celá naježená a dorážela na dceru a hrála si s ní sice holka má pár škrábanců nic vážného ale celá rodina máme radost že si hrála pak si snědla kapsičku a usnula uprostřed kuchyně na zemi s kolíčkem na prádlo v puse no je to sluníčko
![]()
Ahojky, mám dotaz. Zítra mají našemu kocourkovi aplikovat kontaktní čočku, jelikož má poraněnou rohovka. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Hlavně by mě zajímalo kolik to tak bude stát, nevíte? ![]()
@tynka956 bohužel zkušenost nemám ale budu držet palce aby to zvládl chudáček
![]()
@tynka956
Cenu nevím, asi záleží i kde to dělají. Ale slyšela jsem, že jsou s tím dobré zkušenosti. Očka se pak lépe hojí a snižuje se riziko komplikací.
@ita83 píše:
@tynka956 ahojky tak co kocourek???Jak mu je???
Ahoj, nakonec mu čočku nedali, protože se mu očičko začalo zlepšovat samo, v pondělí jedeme zase na kontrolu. ![]()
@Pipet takhle presne dopadl Dudlik po navsteve pudy sousedu
bohuzel ja vypadala podobbe kdyz sem ho lovila
bohuzel foceno pod spatnym svetlem takze je videt prd ![]()
@Bomer jojo, museli vymést kde jaký kout ![]()
Já jsem ráda, že mám ty příšerky svoje doma ![]()
Tak Dudlík byl dneska u veta a má pochroumanou chrupavku v přední pacce
Pár dní se nám zdálo, že pokulhává, ale vždycky to přešlo, dneska už jsme jeli a vet udělal rentgen. Prý ani nemá cenu mu s tím něco dělat, že by to bylo zbytečné trápení - srovná se to samo. Pravděpodobně prý packu někam strčil a rychle s ní trhnul…
Jinak u veta se choval ukázkově ![]()
@Bomer bobíšek, ale je vidět, že je o něj dobře postaráno… přejeme mu, aby pacinka brzy přebolela a byl zase zdravoučký ![]()
My vám všem, celým rodinkám, kočičím i psím parťákům přejeme krásné vánoce, plné pohody, klidu a štěstí ![]()
A do Nového roku hlavně pevné zdravíčko, mnohdy pevné nervy s těmi našimi zvířecími miláčky a jen to nejlepší ![]()