Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mně občas ožerou marantu a ještě syngonium - nejsou jedovaté, takže mi to nevadí, ale hudruju jim
Svou trávu ožužlají a nechají nepovšimnutou… balkon nemáme, takže tam vyžití nemají.
Jinak mi 2× sežrali nolinu ale úúúplně na cibulku, potvory ušaté ![]()
Není fíkus obecně jedovatý???
@KačuliKačka píše:
Mně občas ožerou marantu a ještě syngonium - nejsou jedovaté, takže mi to nevadí, ale hudruju jimSvou trávu ožužlají a nechají nepovšimnutou… balkon nemáme, takže tam vyžití nemají.
Jinak mi 2× sežrali nolinu ale úúúplně na cibulku, potvory ušaté
Díky holky:D. Jí prostě baví ničit. Třeba do tý kytky jen hryzne a je po ní. Zrovna jsme tu měli nové orchidejky. No asi týden
. Dvě z nich to maj spočítaný. Jakákoliv kytka tady prostě zemře. Musí být hooodně odolná. Minulé léto jsem jí vysadila taky do truhlíku trávu, obiloviny
. Tak na to chodila, jenže ona to zlomí, zašlape nebo překousne a už ji to nezajímá. Ty kytky nestačí růst
![]()
Zdravím majitelky koček, také máme jednu doma, ale je už starší ročník. Sice květiny nežere, ze zeleného jen trávu, ale za to je zalehává. V truhlících se jí nejlíp spí ![]()
@KačuliKačka píše:
Mně občas ožerou marantu a ještě syngonium - nejsou jedovaté, takže mi to nevadí, ale hudruju jimSvou trávu ožužlají a nechají nepovšimnutou… balkon nemáme, takže tam vyžití nemají.
Jinak mi 2× sežrali nolinu ale úúúplně na cibulku, potvory ušaté
@hellivete Ahoj, diky za tip, zkusim prozkoumat, no do utulku bych je nedala, to by me hanba a smutek fackovali…
Ahoj kočkomilky,
před pár dny nám umřela náhle kočička a zbyly nám po ní nějaké věci, které bych někomu ráda přenechala za odvoz a čokoládu třeba… Viz. foto… Kdybyste někdo něco chtěl a byl z okolí Dolních Počernic, Běchovic atd., tak dejte vědět…
Steliva zbývá vždy přes půl pytle. Granulky jsou pouze otevřené, ale nepoužívané, naše kočička prostě granule nechtěla…
Pozdravujte vaše kočičky…
@hipisek84
V Dolních Měcholupech je pobočka pražského útulku pro kočky . Pokud se ti nikdo neozve, můžeš je podarovat, ale asi bys jim to musela odvést sama.
@EMicina tak mně fikusek uschl i přes zalévání, ale on byl zbídačený už při koupi ve výprodeji a držel se bez nových lístků pár let.
@hellivete Jo děkuji, já vím, na to jsem taky myslela, kdyby se nikdo neozval.
Dudu s momentální přezdívkou Karel
získal jí poněkud originálně - náš brouček se začal specializovat na lov myší a pokaždé když se vrací domů taťky otázka zní,,Tak Karle kolik?'' (Účastníci zájezdu - podšálky)
P. S někdy mi případá, že si o svém štěkajícím kámošovi myslí, že je to totální magor ![]()
@Bomer Myslím, že každá kočka, která uvidí psa, jak splní člověčí povel… má o psech jasno ![]()
Macík taky už tahá mrtvoly
Rybky z rybníčku, fůj. Ale myslím, že ty tahá už chcíplé, že živou by neulovil
Doufám, že nedotáhne i želvu ![]()
@Pipet Barney povel neplnil on takhle zasedne spi
jinak koukam, ze vsude jsou kocky stejne ![]()
Všude stejné nejsou. Já mám kočky cvičené. Není to uplně stoprocentní, ale základní věci fungujou.
Problém při cvičení kočky je v tom, že neposlouchá slepě jako pes, ale uvažuje, jestli je pro ni poslechnout výhodné
, takže se jim musí vsugerovat nebo přesvědčit je, že je to v jejich zájmu a jejich nápad. Někdy může poslechnout i kvůli tomu, aby vám udělala radost, ale na to musíte mít nadstandardní vztah.
Hmm, když tak nad tím uvažuju, tak je to trochu podobné jako s chlapem, když si doma vymyslím něco nového a chci to od něj udělat. ![]()
@hellivete u nas jedine, co Dudu zvlada je prijit na zavolani - nekdy ![]()