Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
29.3.15 13:36

@Akras2 Jak je starý?
Ná jeden kocour skákal a „útočil“ na dceru, když byla batole, tak do těch tří let, pak ji nechal na pokoji - i on dospěl. Tak jsem myslela, že se zklidnil věkem. Ale do batolecího období dorostl mladší syn a Macík ho loví zas. Jestli ho nějak dráždí ta batolecí chůze a celkově pohyby… nevím.
Takže vlastně radu nemám :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
29.3.15 13:52

@Pipet Kocourovi je cca 10 měsíců. Přesně nevíme. Je z útulku. Dceři jsou 4. To že si chce hrát je mi jasný. Jen mě štve mě že ho nemůžu naučit hrát si tak aby neubližoval. Občas i kouše ale to není taková hrůza. Spíš nás jen tak ožužlává. Ale ty drápky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.3.15 14:00

@Akras2 Tak to je ještě mlaďoch, to by se zklidnit časem mohl.
Jinak naučte dceru, ať si s ním hraje s mávátky, myškou na provázku a tak - neublíží jí, bude se snažit ulovit tu hračku. A třeba se trochu vyblbne a nebude mít takové telecí nápady skákat vám po obličeji.

Prostě vůbec ho nenechat hrát si s nohama/rukama… jen hračky.
Jinak na naše pomáhá výrazně zasyčet, když se blíží a vypadají, že mají něco za lubem… Hned se klidí z cesty. Gesta rukou atd. taky bude brát jako výzvu ke hře - kočičí hra je drápání a kousání… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
29.3.15 14:49

@Pipet Ona si s ním hraje s myškou nebo s plyšákem (máme kocoura který miluje aportování). Právě že jí dneska lovil když v klidu ležela a koukala na pohádku. Pravidelně mu hrabe a lítá po bytě sem tam a vrhá se po všem co se hýbe :roll: Chápu že je to ještě mlaďas a potřebuje se vybít. Ven ho pustit nemůžeme protože by ho okamžitě něco přejelo. Máme tu docela frekventovanou silnici.
Jo a ještě mě rozčiluje tím že může být nacpaný k prasknutí a stejně jak může tak ukradne cokoli jedlého vidí (žere i piškoty, dorty a slané tyčinky) :zed:. Ale to jsou asi pozůstatky jeho nalezenecké minulosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.3.15 17:27

@rainucha Co prďolka, dobré?

@Akras2 Hele, to je akorát pro vás :lol:
http://www.doba.sk/…e-zavrazdit/

My taky máme nalezence a ten pro změnu nežere nic. Jednou jsme nechali na stole opečeného buřta a nezájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.3.15 18:22

@Pipet Všechno v naprostém pořádku, lítá, škádlí Garďase, spí s malou v kolíbce, leze po stole :lol: Nic si neškrábe, nekouše. Mám i fotku, myslí ale, že stehy vypadají ok, nic nehnisá a jeví se mi to dobré. Ale nikdy jsem neviděla takhle kastrovanou číču, tak nevím, jestli je to v pořádku. Ve středu jdeme na vyndání stehů. Nejlepší ale je, že jak ji dávám ty ATB prášky, tak ona to bere jako pamlsek a normálně mi to sežere jen tak - s tím mě teda dostala.
Fotky jsou z dnešního rána :)
Jinak síť na balkoně ještě není, ale snad to vyjde v dubnu (aspoň stihnu došetřit penízky) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
29.3.15 18:42

@rainucha má to krásnétu jizvu:-) a je celá krásná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.3.15 18:52

Bezva. Taky myslím, že je ta jizva krásná - jakože se dobře hojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.3.15 18:52

@Pája 01 Je to chlupatá potvora :) Díky, jsem ráda, že jsme to tady všichni zvládli. Teď jen čekat, jestli něco přibere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
29.3.15 20:24

@Pipet To je přesně jako u nás doma. Teď jsem ho strašně naštvala opakovaně jsem ho sundala z linky kde chtěl ukrást maso. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.3.15 20:28

@rainucha naše Lota měla taky takovou, krapet větší :) měla zánět dělohy s velkým zánětem i okolo, tak měla větší operaci :)
Je to šikulka :)

@Akras2 nás obyč kocourek byl sice darovánek v 7 týdnech, ale do cca 4 let pěkný ďáblík. Nicméně zprvu taky útočil na ruce, syčením jsme to trošku eliminovali, fakt důrazným "NEssssssssssmíš (syčivé) jsme ho vychovávali v tom, co fakt už hraničilo s úrazem nebo tak podobně. Ale je fakt, že před dětmi se schovává, to se bojí.

Dnes mu jsou 4,5 roku, občas řádí jak černá ruka :lol: ale jinak je to zlatíčko :) Jako radu asi jen opravdu syčet, zakazovat tím Nessssmíš, sem tam plácnout asi i přes zadeček a hlavně vytrvat, důsledně a vždy, když útočí, odvést pozornost jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.3.15 20:38

Jinak zdravíme po náročném a aktivní víkendu :) podařilo se mi zbavit se bronchitidy a srovnat šítku, tak i únava zmizela a je mi hej :)

Jelikož se chytáme na 18.4. na 25 km dogtrekking, tak trénujeme a za týden jsme dali 62 km :) Podle chlupů na gauči si kocouři užívali volný kvartýr a volný gauč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.4.15 19:24

Ahoj kočkomilky,

tak jak jste přežily velikonoce??? Já dostala od kolegyně vrbu, tak jsem ji tedy nazdobila do obýváku, proutěný džbán co by podstavec, jsem zatížila uvnitř kameny a světe div se, vrba stojí bez jediné újmy, i když tam hned Charlie očumoval, cože to dobrého mají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
6.4.15 20:16

@KačuliKačka Velikonoce neslavime takze v klidku :) ale takhle dneska Dudlik pomahal skladat puzzle :) (tri dilky mi zahadne zmizely :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.4.15 20:30

@Bomer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U nás víceméně kočičáci užívali klidu a pohody, my se psem běhali po horách a trénovali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný