Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevím, no. Já ti sice rozumím, že ty chlupy dokážou člověka štvát, ale zdravotně ještě nikomu nic neudělaly. ![]()
Já mám doma dva chlupatý chlapy a taky je kvůli tomu nevyhodím. ![]()
Mám doma v bytě 3 kočky a 1 psa a holt musím více uklízet… jsem astmatik, ale nedala bych je ani za milion!!!
Nevím jak u vás, ale u nás se luxuje ob den + vytírám, chlupy máme na všem, ale není to nijak tragické, válečky z Ikey jsou super, používám na oblečení do práce. Sice to není 100%, ale to přece vůbec nevadí, ne???
Anonymni - promin, ale tohle nepochopim
snad, kdyz si kupuju zvire vim, ze se o nej budu schopna starat cely zivot a ne ze je po x mesicich nekomu soupnu
nerikej mi, ze tchan o alergii nevedel drive, to neni vec, ktera se zjisti z niceho nic… abych poradila zkus na ne pouzivat furminator melo by se omezit padani srsti…
@KačuliKačka my dokonce zametame kazdy den a vytirame ob den, ale to hlavne kvuli hline, co nanosi pes…
@ducki Je kastrovaná?
Anonymní - Zkus se zeptat nějakých větších dětí, jestli by raděj měli doma koberec a sedačku bez chlupů, nebo všude chlupy a k tomu zvířecího kámoše.
Jinak nevím, jiný způsob, než inzerce mě nenapadá. A to bych určitě za ně chtěla nějakou symbolickou částku, nedávala je zadarmo… Ale prostě příliš neovlivníš, jak se k nim pak budou chovat ![]()
@hellivete píše:
Nevím, no. Já ti sice rozumím, že ty chlupy dokážou člověka štvát, ale zdravotně ještě nikomu nic neudělaly.
Já mám doma dva chlupatý chlapy a taky je kvůli tomu nevyhodím.
@Anonymní píše:
Asi mě tady ukamenujete, ale přemýšlím, že bych dala naše dvě kočičky někomu, kdo by se o ne dobře postaral. Když jsme si je pořizovali, byli jsme domluvený s rodicema, že az přijde mimco, tak si je od nás vezmou. Holky (kočičky) jsou na ně zvyklý. Jenže taťka má na ně alergii, krátká návštěva nevadí, ale když je mají doma, rozjede se mu to pořádně.
Doma máme spoustu chlupů a to nechodí do pokojíčku a ložnice, ale jsou celý den jen v obýváku. Dcera je od nich celá chlupatá a tak se snažím s ní být odděleně, jenže to je mi pak zase líto kočiček, že jsou odstrcene.
Chtěla bych jim najít nový domov, někoho kdo by se o ne dobře postaral, nechci je dat pryč za každou cenu a hlavně chci, aby se měli dobře. Nejlépe někoho kdo uz kočky měl. Nevím, ale jde někoho takového najít. Nechci dávat inzerát, nevíte třeba někdo o někom?
To teda nevim komu. My máme čtyři a každou chvili potkam nějakou která by potrebovala domov.. Utulky jsou přeplněné.. Novy majitele se hledají spatne.. Jo a mame dve deti.
Mne se prave vsechny tri nasackovaly na perinu
Jeste chybi pes a je to ![]()
@KačuliKačka ja bych je nedokazala dat pryc, utrhlo by mi to srdce.
Nemas to jednoduchy ![]()
@ducki píše:
Ahoj holky, mam takovy problem s moji cicinou. Mam ji od 4tydnu a musela jsem ji jeste krmit s flasky. Vzdyxky byla na me zavisla i jak bula vetsi, ale ted uz je to o hodne horsi. Jsou ji skoro 3roky a posledni 3mesice je az moc zavisla. Vsude xhodi za mnou, nenecha me ani ve vane ani na zachode. Kde jsem ja je i ona. I kdyz si ji vsimam porad stejne, tak je vic a vic doternejsi. Mazlim se s ni a ona furt mnauci a chce porad vic. Nenapada me cim bu ro mohlo byt. Nemate nejakou podobnou zkusenost?
Je to mladá kočička, nemrouská se, jako jestli se poprvé nemrouská?
Kočička zná jenom Tebe a chce být jenom s Tebou.
To samé je u mě, jen dvojitě - mám v bytě dvě kočky, už postarší, které jsou stále se mnou, po celém bytě mám otevřené dveře, aby mohly všude. Dny - někdy i týdny - kdy jsem jenom doma s nimi, si všechny tři užíváme, že jsme spolu a jen spolu a nenechávám je samotné, hraji si s nimi, mazlím se s nimi, děláme si společnost, dívají se se mnou na televizi, spíme spolu v jedné posteli.
Myslím si, že chování Tvé kočičky je normální.
S chlupy v bytě jsem se naučila žít a dávat si pozor na oblečení a odstraňovat chlupy z oblečení také, více uklízet.
@rainucha píše:
@KačuliKačka ja bych je nedokazala dat pryc, utrhlo by mi to srdce.
Nemas to jednoduchy
A víš co? Sice mám chlupaté i kafe v práci, ale co, nedala bych je ani jednoho za nic na světě!!! ![]()
A je to super, přijdou, přitulí se, vrní… luxus ![]()
@KačuliKačka presne!
Gardik ted zacal byt mazel, asi uz se mu vyplavily hormony po kastraci
Sice do naruce porad nene, ale pohladim ho a on se rozvali a chce drbat. To ze rve kdyz nekde za sebou zavru dvere ani nezminuju.
Navic nejvic samozrejme potrebuje podrbat kdyz kojim, protoze se k nemu nemuzu ohnout ![]()
Jinak Mysule jde na kastraci v patek. Bude to asi zahul, s kockou jsem nikdy nebyla. Snad to obe zvladneme, hlavne ji teda uhlidat, aby byla chvili v klidu.