Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
15.12.14 08:40
@Pipet píše:
@KačuliKačka Už zas trochu zarostl, chlupáček Brunýsek :*

jj, konečně! Už je krásně chlupatý, takže kabátek nosíme pro sichr, kdyby se někde vymlel ve vodě aby pak neprochladl ;-) Konečně má zase ten svůj roztomilý střapatý kukuč :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
15.12.14 14:25

Holky, četly jste to už? :srdce:
https://www.facebook.com/…81227731760/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
15.12.14 15:15
@lidadv píše:
@hellivete s tou slevou 10% to je velmi zajímavé. můžeš mi poslat, jak to prosím funguje? protože běžně je těch 2-3% zpět z nákupu. o moc více jsem asi nikdy neviděla. :think:jinak souhlasím, že je potřeba slídit… :nevim:

Napíšu to sem pro všechny. Takže slevy na Zoohitu:

• jednorázovky:
    • právě to doporučení mezi přáteli = jednorázová sleva 10%, je potřeba e-mailová adresa, na kterou odešle majitel Zoohit účtu novému zákazníkovi zvací e-mail spolu s kupónem na slevu
    • 5% sleva na příští nákup za přihlášení k newsletteru
    • sleva pro nového zákazníka při prvním nákupu - teď nevím, ale asi taky kolem těch 5%
  • pravidelné slevy:
    • slevový kupón k narozeninám :twisted: (naposledy jsem dostala 10%)
    • sleva 1/2% za platbu předem (dřív to bývalo i 2-3% :jazyk: )
    • sleva 5% spořícího účtu = VIP zákazník (je nutné si zaplatit, už nevím kolik - možná 300 Kč?, já to platila před 3 roky, mohli to změnit, ale ušetřila jsem tisíce :mrgreen: )

= tohle lze všechno sčítat dohromady

• navíc lze ještě využít
    • sleva 5% při nákupu nad 2500 Kč, 10% v případě registrace jako chovatel (chovná stanice?)
    • sleva na např. Vratné peníze (2%) a podobných serverech
    • od Zoohitu dostáváte různé akční nabídky
    • na Zoohitu se za každých 25 Kč z objednávky načítají body, za které lze nakupovat

Sakra, teď to vypadá, jak dokonalá reklama. :mrgreen:
Ale jsem z nich dost nadšená, protože na každé kapse pro kocoura ušetřím 7 korun. Díky nim uživím dvě kočky za cenu jedné a občas mám dojem, že bych ještě mohla pozvat na večeři nějaké kočičí bezdomovce, když kocour dostane své trucovací období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.12.14 17:01

@hellivete Taky mám u nich ten spořící program, sbírám bodíky a teď jsem vlastně platila převodem, tak mi odečetli asi 12 korun :mrgreen: Jinak ale platím kartou. A nakupuju přes vratné peníze. Já za ten spořící program platila asi 69 korun, je to na rok. A už se mi to vrátilo nesčetněkrát :) Objednávám cca jednou měsíčně za cca 1000 Kč (společně s kámoškou, takže vždycky máme dopravu zdarma, když to dáme dokupy). Ty ceny jsou pak někde jinde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.12.14 17:07

Tak jsem neodolala a koupila Brunýskovi nový obojek a budeme mít k němu ušité i přepínací vodítko ve stejném vzoru, jupí, se těším :lol: Asi to bude víc dárek pro mě než pro něj, resp. já z toho budu mít větší radost než on, ale bude za frajera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.12.14 17:09
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
15.12.14 17:50

@rainucha
No, dřív ta úspora za platbu předem byla lepší - jak jsem psala asi 2-3%, teď to 1/2% je už spíš pro srandu.
Já ten spořící program měla na 3 roky, takže částka byla vyšší, ale už vážně si to nepamatuju. Teď v únoru mi bude končit, tak uvidím, jestli obnovím.
Ne že by se to nevyplácelo, ale moji kočičáci už jsou pěkní důchodci a může se klidně stát, že příští rok už s námi minimálně kočka nebude. :( A já se smiřuji s tím, že pokud mi oba odejdou, asi s pořízením další kočky / koček chvíli počkám, pokud do toho vůbec půjdu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
16.12.14 07:10

@rainucha Tak jak to vypadá s Myškou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
16.12.14 07:11
@KačuliKačka píše:
Tak jsem neodolala a koupila Brunýskovi nový obojek a budeme mít k němu ušité i přepínací vodítko ve stejném vzoru, jupí, se těším :lol: Asi to bude víc dárek pro mě než pro něj, resp. já z toho budu mít větší radost než on, ale bude za frajera :palec:

Pěkný! Já teď odolávám - respektive nevím, zda si objednat pouzdro na PP a na očkovák. Paní na FB dělá tak krásný… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
16.12.14 08:17
@bimbama píše:
Pěkný! Já teď odolávám - respektive nevím, zda si objednat pouzdro na PP a na očkovák. Paní na FB dělá tak krásný… :think:

No tak budou vánoce tak si uděláš radost ne :-) Podívej na Kačulikačku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
16.12.14 08:55
@Pája 01 píše:
No tak budou vánoce tak si uděláš radost ne :-) Podívej na Kačulikačku :mrgreen:

No jo no, už jsem objednala. :lol: Ale zatím jen obal na pasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
16.12.14 09:33

@bimbama Vypadá to dobře, kamarádka jede s přítelem v neděli do HK, tak mě vezmou s sebou, projdeme nákupáky a pak si pro ní pojedeme :) Paní mi posílala další fotky, Myška má ráda velké kocoury, jde jim po ocasu :lol: Takže snad to dobře dopadne a s paní se domluvíme a nic nám do toho nepřijde.
Jinak je dobře, že jsi objednala, člověk si má dělat radost :lol: Já Garďoušovi objednala krmítko pro ptáky, aby měl telku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.12.14 09:49

@hellivete to vypadá vážně jako reklama :pankac: :pankac: :pankac:

nevíš, jak tyhle slevy jsou s tou PlnouPeněženkou? jakože můžu získat tyhle slevy na Zoohitu, co pisuješ a k tomu ještě můžu použít Plnou Peněženku… dostanu ty slevy a ještě zpět ty 2-3 % z nákupu přes PlnouPeněženku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
16.12.14 10:24

@rainucha Nakonec jsem si objednala i obal na PP. Jéje, ale tak co. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
16.12.14 10:24

@rainucha Tak nás potom zahlť fotkami, až bude Myška doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný