Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet píše:
@KačuliKačka Už zas trochu zarostl, chlupáček Brunýsek
jj, konečně! Už je krásně chlupatý, takže kabátek nosíme pro sichr, kdyby se někde vymlel ve vodě aby pak neprochladl
Konečně má zase ten svůj roztomilý střapatý kukuč ![]()
Holky, četly jste to už? ![]()
https://www.facebook.com/…81227731760/
@lidadv píše:
@hellivete s tou slevou 10% to je velmi zajímavé. můžeš mi poslat, jak to prosím funguje? protože běžně je těch 2-3% zpět z nákupu. o moc více jsem asi nikdy neviděla.jinak souhlasím, že je potřeba slídit…
Napíšu to sem pro všechny. Takže slevy na Zoohitu:
= tohle lze všechno sčítat dohromady
Sakra, teď to vypadá, jak dokonalá reklama. ![]()
Ale jsem z nich dost nadšená, protože na každé kapse pro kocoura ušetřím 7 korun. Díky nim uživím dvě kočky za cenu jedné a občas mám dojem, že bych ještě mohla pozvat na večeři nějaké kočičí bezdomovce, když kocour dostane své trucovací období.
@hellivete Taky mám u nich ten spořící program, sbírám bodíky a teď jsem vlastně platila převodem, tak mi odečetli asi 12 korun
Jinak ale platím kartou. A nakupuju přes vratné peníze. Já za ten spořící program platila asi 69 korun, je to na rok. A už se mi to vrátilo nesčetněkrát
Objednávám cca jednou měsíčně za cca 1000 Kč (společně s kámoškou, takže vždycky máme dopravu zdarma, když to dáme dokupy). Ty ceny jsou pak někde jinde ![]()
Tak jsem neodolala a koupila Brunýskovi nový obojek a budeme mít k němu ušité i přepínací vodítko ve stejném vzoru, jupí, se těším
Asi to bude víc dárek pro mě než pro něj, resp. já z toho budu mít větší radost než on, ale bude za frajera ![]()
@rainucha
No, dřív ta úspora za platbu předem byla lepší - jak jsem psala asi 2-3%, teď to 1/2% je už spíš pro srandu.
Já ten spořící program měla na 3 roky, takže částka byla vyšší, ale už vážně si to nepamatuju. Teď v únoru mi bude končit, tak uvidím, jestli obnovím.
Ne že by se to nevyplácelo, ale moji kočičáci už jsou pěkní důchodci a může se klidně stát, že příští rok už s námi minimálně kočka nebude.
A já se smiřuji s tím, že pokud mi oba odejdou, asi s pořízením další kočky / koček chvíli počkám, pokud do toho vůbec půjdu. ![]()
@KačuliKačka píše:
Tak jsem neodolala a koupila Brunýskovi nový obojek a budeme mít k němu ušité i přepínací vodítko ve stejném vzoru, jupí, se těšímAsi to bude víc dárek pro mě než pro něj, resp. já z toho budu mít větší radost než on, ale bude za frajera
Pěkný! Já teď odolávám - respektive nevím, zda si objednat pouzdro na PP a na očkovák. Paní na FB dělá tak krásný… ![]()
@bimbama píše:
Pěkný! Já teď odolávám - respektive nevím, zda si objednat pouzdro na PP a na očkovák. Paní na FB dělá tak krásný…
No tak budou vánoce tak si uděláš radost ne
Podívej na Kačulikačku ![]()
@Pája 01 píše:
No tak budou vánoce tak si uděláš radost nePodívej na Kačulikačku
No jo no, už jsem objednala.
Ale zatím jen obal na pasy.
@bimbama Vypadá to dobře, kamarádka jede s přítelem v neděli do HK, tak mě vezmou s sebou, projdeme nákupáky a pak si pro ní pojedeme
Paní mi posílala další fotky, Myška má ráda velké kocoury, jde jim po ocasu
Takže snad to dobře dopadne a s paní se domluvíme a nic nám do toho nepřijde.
Jinak je dobře, že jsi objednala, člověk si má dělat radost
Já Garďoušovi objednala krmítko pro ptáky, aby měl telku.
@hellivete to vypadá vážně jako reklama
![]()
nevíš, jak tyhle slevy jsou s tou PlnouPeněženkou? jakože můžu získat tyhle slevy na Zoohitu, co pisuješ a k tomu ještě můžu použít Plnou Peněženku… dostanu ty slevy a ještě zpět ty 2-3 % z nákupu přes PlnouPeněženku?
@rainucha Nakonec jsem si objednala i obal na PP. Jéje, ale tak co. ![]()