Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha Jé, takový jsem měla taky, s kočičkama… jenže jsem si ho svou nešikovností praskla, takže ted v něm mám uložené sušené droždí a prášek do pečiva ![]()
A perníčky… mňam!!! Krásné ![]()
Po delší době bych se zeptala na tip, kde kupujete granulky?
![]()
nejčastěji používám Zoohit a mám nějaké slevy přes Plnou Peněženku (2-3 % nazpět z útraty na Zoohitu)… ale radši se zeptám, třeba dostanu tip na něco lepšího… jsem spokojená, ale znáte to, člověk by měl dávat pozor, jestli neutráci někde zbytečně hodně.
jinak teď mi psali z Plné Peněženky, že můžu dát 5-ti lidem odměnu z nákupu (ty peníze zpět) o 50 %. z nákupů získáte o 50 % více, než normálně. nemám to komu dát, tak pokud chcete, klidně mi napište zprávičku…
![]()
@lidadv Já napíšu název granulí do heureka.cz a vyberu nejlevnější ![]()
(samozřejmě trochu koukám na hodnocení toho obchodu, u nějakého noname bych nevzala)
Naposledy vyšly nejlevněji na mall.cz a ještě jsem dostala 100,– slevu na další nákup, což jsem vzala klec pro morčata, i tak na mall.cz byla nejlevnější. Měli tam zrovna poslední kus, uch, tak jsme něco ušetřili.
Na Heurece nejsou všechny eshopy. Navíc jsem slyšela od kamarádky, že prý tam jsou často spíš dražší obchody a když se hledá normálně na internetu, tak se dá zboží najít levněji.
Ona je počítačový expert, takže do toho nejspíš vidí líp a asi pro ni taky není takový problém něco najít.
@lidadv
Vratné peníze mají taky nějakou podobnou akci.
Krom toho lze doporučovat přímo i u Zoohitu - minulý měsíc mně nabízeli obeslat přátele a byla za to odměna pro oba. Příjemce dostane slevu 10% a odesílatel buď body nebo taky slevu na příští nákup.
Jinak k těm granulím takhle na blind neporadím. U každé značky se to liší a každá může být levnější jinde. Já osobně znám asi 5 eshopů.
@hellivete s tou slevou 10% to je velmi zajímavé. můžeš mi poslat, jak to prosím funguje? protože běžně je těch 2-3% zpět z nákupu. o moc více jsem asi nikdy neviděla. ![]()
jinak souhlasím, že je potřeba slídit… ![]()
Dneska jedu do Karviné na pracovní schůzku, tak si zajedu do jednoho obchůdku, kde dělají za studena lisované granule bez přídavku konzervantů, bohužel jen pro hafany (vydrží jen 3 měsíce), zkusím co na to Bruny
Holky, co mají pejsky říkají, že je to takové kompromis mezi granulemi a masem.
@KačuliKačka Jestli už není lepší to maso…
Ale za zkoušku nic nedáš. Co jsem četla, tak psi je často odmítají, protože nejsou chuťově tak dobré.
My teď měli nepraný dršťky. Nikdy mi nedělaly problém, ale tentokrát - od jiné firmy - a to byla teda síla. Ale holky se mohly zbláznit. ![]()
@bimbama tak kamarádka používá tyhle granule i jako pamlsky a tos měla vidět, jak Brunymu šmakovalo
Zkusím na test 3 kg a uvidíme. U něj naštěstí není problém s tím, že by něco nejedl. A maso, na to nemám podmínky, prostory a taky přiznávám, že jsem na to asi i líná, myslet a vytáhnout z mrazáku a tak. Dost lidí od nás krmí masem, ale Brunymu granulky jedou a snažím se kupovat na střídačku kvalitnější, ze kterých nemá zažívací problémy
(př. z Puriny děsně prdí)
@KačuliKačka Tak to jo. Když víš, že mu chutnají, tak je to bezva.
@bimbama právě kamarádka, co mi je doporučila krmí na střídačku masem a těmito granulemi. Naštěstí mají i na váhu, neb 10 kg pytel bychom do 3 měsíců nezkrmili ani omylem. ![]()
@bimbama píše:
@KačuliKačka Tak to jo. Když víš, že mu chutnají, tak je to bezva.
on je jak popelnice
sní fakt všechno, ale naštěstí nesomruje, když jíme my. To se mi podařilo podchytit včas. Uvidíme, vezmu na zkoušku 3 kg a budu postupně přidávat do granulí, co má teď. Střídáme naše osvědčené 2 druhy, co vím, že mu nedělají problém ![]()
Třeba Bruny miluje takovou tu buvolí kůži - kostičky, balonky…, ale on po tom děsně trpí na větry! I po jiných pamlscích, takže jsme na odměňování piškotama, ty jsou jako jediné OK. Ale jen o víkendu na horách, kdy vím, že lítá jak šuspajtl a vyběhá to
Jakmile se zaštěrká pytlíčkem s piškotama, tak jsou u rozdávajícího všichni psi a tváří se jako ti zcela nejhodnější
![]()