Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
10.12.14 15:57

@bimbama Nejvíc by se mi hodil příští pátek, tak jsem zvědavá, co paní napíše. Říkala, že malá spí v županu na škrabadle a kouká s ní na telku :D Snad by se mnou přežila cestu v přepravce autobusem, jinak se do HK nedostanu. Musela bych pak napsat na Osnado, jestli mi povolí kočku (někteří přepravci to prý nedělají).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
10.12.14 16:02

@rainucha Tak držím pěsti, moc. A jak se tam dostala a jak je stará? Ví se, přibližně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
10.12.14 16:08

@bimbama Díky. Jsou ji asi dva měsíce, prdítko. Příběh sem zkopíruju z FB.

Dne 5.12.2014 přijalo Hančino královéhradecké depozitum maličké tříbarevné koťátko, které bylo nalezeno ještě se svými několika sourozenci v obci nedaleko Hradce Králové. Paní, která koťata našla, se ze všech sil snažila o ně postarat, ale koťátka byla velmi nemocná a z pěti zůstalo nakonec jen jedno, droboučká krásná Myška. A ta ke mně nyní, coby „již“ dvouměsíční, přijela…Zpočátku se tady bála a schovávala se, ale po dvou dnech si již začala hrát se stejně starým Bedrníčkem, spinkat se mnou v posteli a hlavně se mazlit a tulit. Myška je už naočkovaná a odčervená, a tak by mohla odejít do nového domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
10.12.14 16:08

@rainucha je nádherná :srdce: takhle jsem se já zamilovala na první pohled tenkrát do naší Máji : :mrgreen: no a samo že byla hned moje a bylo mi jedno jestli se to někomu líbí nebo ne. Nakonec jí všichni milujeme a tchán nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.12.14 16:10

@rainucha Ty jsi žena činu :dance: :mrgreen:
A jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.12.14 16:11

Než to nacvakám, jméno už je zde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
10.12.14 16:13
@rainucha píše:
@bimbama Díky. Jsou ji asi dva měsíce, prdítko. Příběh sem zkopíruju z FB.Dne 5.12.2014 přijalo Hančino královéhradecké depozitum maličké tříbarevné koťátko, které bylo nalezeno ještě se svými několika sourozenci v obci nedaleko Hradce Králové. Paní, která koťata našla, se ze všech sil snažila o ně postarat, ale koťátka byla velmi nemocná a z pěti zůstalo nakonec jen jedno, droboučká krásná Myška. A ta ke mně nyní, coby „již“ dvouměsíční, přijela…Zpočátku se tady bála a schovávala se, ale po dvou dnech si již začala hrát se stejně starým Bedrníčkem, spinkat se mnou v posteli a hlavně se mazlit a tulit. Myška je už naočkovaná a odčervená, a tak by mohla odejít do nového domova.

Chuděrka. Ale bude to bojovnice. To musí vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
10.12.14 16:18

@Pája 01 Ježiš ta je úžasná! :srdce: Mourinka malá. Já o tom s chlapem mluvila, teda o druhé kočce, ale asi bude nejlepší ho postavit před hotovou věc :lol:
@Pipet Jojo, já se zamilovala na první fotku.
@bimbama Určitě bude. Jen aby se skamarádila s kocourem, zbytek už pak půjde sám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
10.12.14 16:25

@rainucha Skamarádí. I kdyby ne hned první den, tak se to bude určitě zlepšovat. Je to chlap, tak to takový krasavici neodolá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
10.12.14 16:30

@bimbama No, počítám spíš s týdny než s dny - ale máš pravdu, určitě se mu bude líbit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.12.14 06:17

@Pája 01 jé, ta je krásná!!! Všechny koťátka jsou nádherná! Já se každé ráno muckám s tím našim nejmladším, on se mnou chodí do koupelny, zavází v umyvadle :lol: sedí ve vaně a kouká nahoru - v tu chvíli vypadá pořád jako miminko, takže ho každé ráno k jeho nevoli opusinkuju :lol:
S dědouškem máme zase večery, kdy spolu vegetíme u telky ;-)

@rainucha Fakt??? Moc držím palce, at dopravce povolí a taky, aby povolil i manžel!!! A malá Myška byla Gardíkovi zdatnou kamarádkou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
11.12.14 08:36

@KačuliKačka Jooo, fakt! :kytka: Na manžu se chystám zítra. Odpoledne jdu na ultrazvuk, tak mu budu vyprávět, jak vypadá malá v bříšku, kolik váží atd. a při té příležitosti mu to řeknu (v sobotu mám narozeniny, tak by nemusel říkat ani popel) :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.12.14 08:59
@rainucha píše:
@KačuliKačka Jooo, fakt! :kytka: Na manžu se chystám zítra. Odpoledne jdu na ultrazvuk, tak mu budu vyprávět, jak vypadá malá v bříšku, kolik váží atd. a při té příležitosti mu to řeknu (v sobotu mám narozeniny, tak by nemusel říkat ani popel) :mrgreen: :srdce:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vymyšlené to máš hezky ;-) budu držet palečky, at to vyjde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
11.12.14 10:27

@KačuliKačka Díky, já vím :mrgreen:

Holky za jak dlouho asi začne působit ta Kelpa? Nechci mu každý den lézt do tlamy, dávám teda od úterý půl lžičky cca, tak kdy mám očekávat, že to bude z těch zubů odstranit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
11.12.14 10:32

@rainucha u nás to bylo znát cca během 14 dní. Zápach docela vymizel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný