Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bimbama Nejvíc by se mi hodil příští pátek, tak jsem zvědavá, co paní napíše. Říkala, že malá spí v županu na škrabadle a kouká s ní na telku
Snad by se mnou přežila cestu v přepravce autobusem, jinak se do HK nedostanu. Musela bych pak napsat na Osnado, jestli mi povolí kočku (někteří přepravci to prý nedělají).
@rainucha Tak držím pěsti, moc. A jak se tam dostala a jak je stará? Ví se, přibližně?
@bimbama Díky. Jsou ji asi dva měsíce, prdítko. Příběh sem zkopíruju z FB.
Dne 5.12.2014 přijalo Hančino královéhradecké depozitum maličké tříbarevné koťátko, které bylo nalezeno ještě se svými několika sourozenci v obci nedaleko Hradce Králové. Paní, která koťata našla, se ze všech sil snažila o ně postarat, ale koťátka byla velmi nemocná a z pěti zůstalo nakonec jen jedno, droboučká krásná Myška. A ta ke mně nyní, coby „již“ dvouměsíční, přijela…Zpočátku se tady bála a schovávala se, ale po dvou dnech si již začala hrát se stejně starým Bedrníčkem, spinkat se mnou v posteli a hlavně se mazlit a tulit. Myška je už naočkovaná a odčervená, a tak by mohla odejít do nového domova.
@rainucha je nádherná
takhle jsem se já zamilovala na první pohled tenkrát do naší Máji :
no a samo že byla hned moje a bylo mi jedno jestli se to někomu líbí nebo ne. Nakonec jí všichni milujeme a tchán nejvíc ![]()
@rainucha píše:
@bimbama Díky. Jsou ji asi dva měsíce, prdítko. Příběh sem zkopíruju z FB.Dne 5.12.2014 přijalo Hančino královéhradecké depozitum maličké tříbarevné koťátko, které bylo nalezeno ještě se svými několika sourozenci v obci nedaleko Hradce Králové. Paní, která koťata našla, se ze všech sil snažila o ně postarat, ale koťátka byla velmi nemocná a z pěti zůstalo nakonec jen jedno, droboučká krásná Myška. A ta ke mně nyní, coby „již“ dvouměsíční, přijela…Zpočátku se tady bála a schovávala se, ale po dvou dnech si již začala hrát se stejně starým Bedrníčkem, spinkat se mnou v posteli a hlavně se mazlit a tulit. Myška je už naočkovaná a odčervená, a tak by mohla odejít do nového domova.
Chuděrka. Ale bude to bojovnice. To musí vyjít.
@Pája 01 Ježiš ta je úžasná!
Mourinka malá. Já o tom s chlapem mluvila, teda o druhé kočce, ale asi bude nejlepší ho postavit před hotovou věc ![]()
@Pipet Jojo, já se zamilovala na první fotku.
@bimbama Určitě bude. Jen aby se skamarádila s kocourem, zbytek už pak půjde sám ![]()
@rainucha Skamarádí. I kdyby ne hned první den, tak se to bude určitě zlepšovat. Je to chlap, tak to takový krasavici neodolá ![]()
@bimbama No, počítám spíš s týdny než s dny - ale máš pravdu, určitě se mu bude líbit ![]()
@Pája 01 jé, ta je krásná!!! Všechny koťátka jsou nádherná! Já se každé ráno muckám s tím našim nejmladším, on se mnou chodí do koupelny, zavází v umyvadle
sedí ve vaně a kouká nahoru - v tu chvíli vypadá pořád jako miminko, takže ho každé ráno k jeho nevoli opusinkuju ![]()
S dědouškem máme zase večery, kdy spolu vegetíme u telky ![]()
@rainucha Fakt??? Moc držím palce, at dopravce povolí a taky, aby povolil i manžel!!! A malá Myška byla Gardíkovi zdatnou kamarádkou ![]()
@KačuliKačka Jooo, fakt!
Na manžu se chystám zítra. Odpoledne jdu na ultrazvuk, tak mu budu vyprávět, jak vypadá malá v bříšku, kolik váží atd. a při té příležitosti mu to řeknu (v sobotu mám narozeniny, tak by nemusel říkat ani popel)
![]()
@rainucha píše:
@KačuliKačka Jooo, fakt!Na manžu se chystám zítra. Odpoledne jdu na ultrazvuk, tak mu budu vyprávět, jak vypadá malá v bříšku, kolik váží atd. a při té příležitosti mu to řeknu (v sobotu mám narozeniny, tak by nemusel říkat ani popel)
![]()
vymyšlené to máš hezky
budu držet palečky, at to vyjde ![]()
@KačuliKačka Díky, já vím ![]()
Holky za jak dlouho asi začne působit ta Kelpa? Nechci mu každý den lézt do tlamy, dávám teda od úterý půl lžičky cca, tak kdy mám očekávat, že to bude z těch zubů odstranit ![]()
@rainucha u nás to bylo znát cca během 14 dní. Zápach docela vymizel.