Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka Leguána jsem chtěla takýýýý
To musela být super.
Včera jsem Gardíkovi koupila obojek proti bleškám, tak snad bude fungovat. Moc mu sluší
A ani moc neprotestoval. Jinak včera jsem si sedla k němu na postel, on tam spinkal, a on se zvedl, položil mi přední tlapky na klín a lehnul si
To jsem měla radost, že jsem ho málem umačkala, že u mě takhle chvíli zůstal
Jinak se mazlit nenechá, musí být na zemi nebo spinkat.
@Pája 01 Sladkej jo?
To je jen, když spinká, jinak je to pořád ďábel ![]()
Dobré ranko,
tak už vím, kdo nám doma neustále muchlá a krčí koberečky
![]()
@KačuliKačka Jak je v tom úplně zabalený. Jako miminko v zavinovačce. ![]()
@KačuliKačka
Taky jsem měla takového „písečného červa“, co se rád zavrtával. Horší bylo, když zajel do postele pod deku, nebyl vidět a já si na něj málem sedla. ![]()
Co mu věnovat k Vánocům spacák
? Třeba pak nechá koberečky na pokoji.
http://media.mediazs.com/…_leika_8.jpg
@hellivete Podobný tulipytlíky mám pro psy. A jedna fenka je v něm skoro pořád.
@Pipet píše:
Tulipytlík je strašně srandovní slovo![]()
Ale fakt se tomu tak říká. My máme od I love pets a tam mají tak úžasný věci. Pro psy i pro kočky. Akorát trochu vyšší ceny no.
http://www.ilovepets.cz/…013-2014.pdf
@bimbama Jojo, já vím… A klidně bych to i koupila, jen prostě když to někde vidím napsáno, tak se musím usmívat ![]()
Já tulipytlík koupila od jedné paní na FB, která je šije. Ale ten kocour si ho moc nevšímá, ale je fakt, že na něm občas spí a tlapká, jak je heboučkej ![]()
Ráda bych mu pořídila něco na topení, ale máme žebrovaný, tak nevím, jaké odpočívadlo by na tom drželo
On teď hodně spí v přepravce, dala jsem ji k topení a ještě tam suším prádlo, tak se mu tam asi dobře dýchá pod tím prádlem ![]()
@bimbama Příští úterý jedu za paní do Prostějova se podívat
Ale nevím, nemám teď penízky, tak to nechám asi na příští rok
Ale aspoň si udělám výlet, podívám se, jak to tam vypadá a pomuchluju těch milion whiskasek ![]()
@rainucha Jé, to je škoda. Já myslela, že už je to tutovka.
@bimbama Nestihla jsem si našetřit, když jsem se rozhodla najednou
Na Gardíčka jsem si stihla odkládat stranou. Leda bych byla moc hodná a dostala k narozeninám penízky. Nicméně paní psala, že je volná už jen Lili, pokud teda nebude změna. Ale na výlet se těším ![]()