Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Althya ty pipety jsou snad jen na měsíc ne? Tak zkus jinou. Třeba Frontlain combo a samo že to dát na všechny jinak si to budou pořád předávat.
@Pája 01 Jo, jsou na mesic, ale kdyz uz pak blechy nemel, tak jsem myslela, ze jedna davka bude stacit. Mela jsem pro nej koupenou druhou davku, ale tu tchyne dala zas jine kocce, takze teda dame mu jeste jednu.
@Althya Pravděpodobně ho budete muset takhle ošetřovat proti blechám už pořád… Nebi min. půl roku třeba, zcela jasně blechy pokaždé chytne znova, až ampulka přestane působit ![]()
@Althya Já teď budu dávat pravidelně, blešky jsme našla na začátku října. Občas je vidím i v kožíšku, jak tam běhají, ale nemůžu je chytit
A přemýšlím o pořízení obojku. Kocoura ale máme jen doma, takže blechy chytit buď u veta a nebo jsme je přinesli my domů. Blechy jsou běh na dlouhou trať, bohužel ![]()
@Pája 01 ten je nádhernýýýýý… a ten labužnický výraz v obličejíku ![]()
@rainucha
Nezapomněli jste doma vystříkat taky všechny pelechy a místa, kde kočky rády spí? Ony se ty blechy mohou znovu rozšířit i z nějakého zapomenutého vajíčka někde v dekách či pelíšcích. ![]()
@hellivete Jo to vím
Jsou to mrchy. Stříkám všechno, i škvíry v podlaze a rohy. Deky jsem vyprala všechny a teď znova. Holt budu stříkat a stříkat dokud je všechny nevypudím, potvory
Navíc sama nevím, kde spí, protože on nemá svůj pelech, jednou sebou plácne na škrabadlo, pak zase na křeslo
Budu stříkat zase příští týden, až bude muž pryč. Abych mohla kocoura někam zavřít, než se místnost vyvětrá.
Ale jako nedrbe se, jen ji tam občas mezi ušima zahlídnu, už velkou. Takoví mršky mrňavý a kolik to může napáchat škody. Musím se jich zbavit rychle, než přijde nová micka ![]()
@Pipet píše:
@Althya Pravděpodobně ho budete muset takhle ošetřovat proti blechám už pořád… Nebi min. půl roku třeba, zcela jasně blechy pokaždé chytne znova, až ampulka přestane působit
Prave, ze nemam s blechama zkusenost, kocky jsme meli vzdy doma a nebyl problem. Ted uz jsou nejaky ten rok vice venku a v pohode, az letos. Mozna je mely i drive, ale nebylo to znat, pac vypadaly zdrave, az kocour je hodne citlivy, tak jsme pask kontrolovali i zbytek smecky. Zijou blechy i v zimnim obdobi, nebo staci mu dat ampuli ted a pak az zas na jare?: ![]()
@Althya
Venku by měly zmrznout, ale zatím je ještě dost teplo.
A problém je, že je můžete mít v bytě.
Tat takhle dopadl muj x-ty pokus o vypestovani vlastniho jahodniku
Nekolik pokusu predtim ma na svedomi mj minuly kocour Miky
Nekdy bych ty zvirata nejradsi uskrtila
Aneb snazil se dpstat na skrinku ke kreckpvi, zachytil se pouze prednama packama a takhle do dopadlo ![]()