Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet to je mi líto
snad nebude Majdalenka moc smutnit a plakat ![]()
No asi koupíme, morčátka jsou super. Andulák umí opakovat to jejich hvízdání ![]()
Jo holky, včera jsem se dívala na Coolu na Veterinář z Bondi beach.
A kocourka tam zabila otrava paracetamolem.
Nevím teda, kolik je kritická dávka, ale bacha, ať někde nenecháte povalovat Paralen v tomhle období nachlazení a tak.
Sice myslím, že všichni dáváme na léky pozor, ale fakt bylo po něm docela rychle ![]()
@Pipet Chuděrka… Morčátka jsou fajn, měli jsme jich hafo u babičky v králíkárně ![]()
Tak ještěže jsem toho veta neviděla, to bych zase bulela. Stačí, že bulím když čtu na FB příspěvky od Kočičí naděje, mají tam malého Matouška kočičího a on je pořád nemocný a je moc malinký a neví se, jestli to přežije, všechny ty peripetie. To si vždycky pobrečím, achjo ![]()
@rainucha Tož já taky pustila slzu, naštěstí nejsem těhotná, to jsem se nemohla dívat ani na reklamy nebo na pohádku s Majdou
![]()
Ale jinak je to fajn pořad, taky tam dělali plastiku šarpejovi - kvůli očiček, špatně viděl, tak mu „opravili“ tu kůži kolem. A prý - když bude pod narkozou, máme mu trochu udělat i lifting? S trochou snahy z něj uděláme i dobrmana!
![]()
@Pipet Ježiš, to jsou teda fóry
Dobrmana
Tak to já brečím u reklam normálně, i před těhu. Prostě jsem asi přecitlivělá. Já se nemůžu ani hádat s někým, rozbulim se ![]()
@Pavlinax Šuštivý pytel (tunel) je toto: http://www.zoohit.cz/…pytel/162700 - tenhle máme doma.
A šíditko: http://www.zoohit.cz/…/peri/407663 - já tomu tak říkám ![]()
Můžete mi některá doporučit nějaký sprej na odstraňování zápachu? našich kocour teď začal dělat neplechu - čůrá na různá místa - koberce, polštáře, matrace… a ne vše jde pořádně vyčistit, dělá to z psychických problémů - panička (moje sestra) odjela na koleje a on se s tím vyrovnává takhle
@stiskoch píše:
Můžete mi některá doporučit nějaký sprej na odstraňování zápachu? našich kocour teď začal dělat neplechu - čůrá na různá místa - koberce, polštáře, matrace… a ne vše jde pořádně vyčistit, dělá to z psychických problémů - panička (moje sestra) odjela na koleje a on se s tím vyrovnává takhle
Já používám tenhle sprej od Trixie. Většinou ho sice využiju u WC, když mi kočka ohodí stěnu uvnitř kočičího záchodku, tak to otřu a přestříknu tímto sprejem, ale dá se použít všude. Pozor v odkazovaném obchodě mají nesprávný popis - není to deodorační = vonící, ale pach pohlcující sprej. Za chvíli po aplikaci není nic cítit, nezůstává žádná vůně. Nevadí ani kočkám.
U toho, co lze hodit do pračky používám do máchání místo aviváže Sanytol, na pevnou podlahu desinfekční mýdlo z Rossmanna nebo taky Sanytol a na koberce máme od výrobce vysavače speciální šampón.
Tož Majda dobré jen se ptala, jak jsme poznali, že umřel
a kde má hrobeček, jestli ho můžeme ještě vykopat, ehm. Ale pak už byla naměkko.
Ty děti to asi berou jinak.
Bádáme, jaké zvířátko když tak pořídit, líbí se nám ježci
, ale asi zas morčátka.
@bimbama A vodní nebo suchozemské? My měli vodní obludy, vzala si je jedna paní, že děti chtějí želvy… Už nikdy.
A ještě jedno „kočičí“ video, aby nám ten pátek hezky začal!
https://www.facebook.com/video.php?…
(i když celkem je mi pátek u zadele, Jindra vstává každý den před šestou
)