Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
6.11.14 09:53

@Pipet to je mi líto :( snad nebude Majdalenka moc smutnit a plakat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
6.11.14 10:12

@Pipet to mě mrzí. Tak koupíte nové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.11.14 10:40

No asi koupíme, morčátka jsou super. Andulák umí opakovat to jejich hvízdání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.11.14 10:45

Jo holky, včera jsem se dívala na Coolu na Veterinář z Bondi beach.
A kocourka tam zabila otrava paracetamolem.
Nevím teda, kolik je kritická dávka, ale bacha, ať někde nenecháte povalovat Paralen v tomhle období nachlazení a tak.
Sice myslím, že všichni dáváme na léky pozor, ale fakt bylo po něm docela rychle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.11.14 11:52

@Pipet Chuděrka… Morčátka jsou fajn, měli jsme jich hafo u babičky v králíkárně :)
Tak ještěže jsem toho veta neviděla, to bych zase bulela. Stačí, že bulím když čtu na FB příspěvky od Kočičí naděje, mají tam malého Matouška kočičího a on je pořád nemocný a je moc malinký a neví se, jestli to přežije, všechny ty peripetie. To si vždycky pobrečím, achjo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.11.14 12:08

@rainucha Tož já taky pustila slzu, naštěstí nejsem těhotná, to jsem se nemohla dívat ani na reklamy nebo na pohádku s Majdou :roll: :mrgreen:

Ale jinak je to fajn pořad, taky tam dělali plastiku šarpejovi - kvůli očiček, špatně viděl, tak mu „opravili“ tu kůži kolem. A prý - když bude pod narkozou, máme mu trochu udělat i lifting? S trochou snahy z něj uděláme i dobrmana!
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.11.14 12:19

@Pipet Ježiš, to jsou teda fóry :mrgreen: Dobrmana :D Tak to já brečím u reklam normálně, i před těhu. Prostě jsem asi přecitlivělá. Já se nemůžu ani hádat s někým, rozbulim se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.11.14 12:21

@Pavlinax Šuštivý pytel (tunel) je toto: http://www.zoohit.cz/…pytel/162700 - tenhle máme doma.
A šíditko: http://www.zoohit.cz/…/peri/407663 - já tomu tak říkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
6.11.14 16:13

Můžete mi některá doporučit nějaký sprej na odstraňování zápachu? našich kocour teď začal dělat neplechu - čůrá na různá místa - koberce, polštáře, matrace… a ne vše jde pořádně vyčistit, dělá to z psychických problémů - panička (moje sestra) odjela na koleje a on se s tím vyrovnává takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
6.11.14 16:14

@rainucha

dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
6.11.14 16:37
@stiskoch píše:
Můžete mi některá doporučit nějaký sprej na odstraňování zápachu? našich kocour teď začal dělat neplechu - čůrá na různá místa - koberce, polštáře, matrace… a ne vše jde pořádně vyčistit, dělá to z psychických problémů - panička (moje sestra) odjela na koleje a on se s tím vyrovnává takhle

Já používám tenhle sprej od Trixie. Většinou ho sice využiju u WC, když mi kočka ohodí stěnu uvnitř kočičího záchodku, tak to otřu a přestříknu tímto sprejem, ale dá se použít všude. Pozor v odkazovaném obchodě mají nesprávný popis - není to deodorační = vonící, ale pach pohlcující sprej. Za chvíli po aplikaci není nic cítit, nezůstává žádná vůně. Nevadí ani kočkám.
U toho, co lze hodit do pračky používám do máchání místo aviváže Sanytol, na pevnou podlahu desinfekční mýdlo z Rossmanna nebo taky Sanytol a na koberce máme od výrobce vysavače speciální šampón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.11.14 18:15

Tož Majda dobré jen se ptala, jak jsme poznali, že umřel 8) a kde má hrobeček, jestli ho můžeme ještě vykopat, ehm. Ale pak už byla naměkko.
Ty děti to asi berou jinak.

Bádáme, jaké zvířátko když tak pořídit, líbí se nám ježci 8), ale asi zas morčátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
6.11.14 18:18

@Pipet Mě se taky líbili ježci. Ale nakonec jsou želvy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.11.14 06:40

@bimbama A vodní nebo suchozemské? My měli vodní obludy, vzala si je jedna paní, že děti chtějí želvy… Už nikdy.

A ještě jedno „kočičí“ video, aby nám ten pátek hezky začal!
 https://www.facebook.com/video.php?…

(i když celkem je mi pátek u zadele, Jindra vstává každý den před šestou :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.11.14 06:48

@Pipet Suchozemský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie