Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@betuska.bathory Přesně tak jsem to měla taky. Šustivý pytel už máme, je už sice špinavej a chybí mu šňůrky, ale řádí v něm už 5 měsíců. Já pak hračky objednávám za body ze zoohitu. Teď teda na světovce jsem koupila dvě šíditka, ty miluje
Ale líbí se mi i ty chytré hry pro kočky. Do března je času dost, to si manža zvykne, neboj.
@betuska.bathory Větší byt a taky to chce jistotu, že to té kočce bude líbit a nebude kolem toho jen chodit ![]()
@rainucha
Na Zoohitu je spousta krásných věcí, musím si pročíst, jak se tam nakupuje za body, to mě nenapadlo. Po Novém roce tam budeme vaření-pečení, tak ať vím, jak na to, díky za info.
@rainucha
Jenže pokud to nekoupím, tak nebudu vědět, jestli se jí to zalíbí
Známá, co jsem u ní byla na výzvědy minulý týden, například nemá vůbec pelíšek - kočky s nimi spí v posteli odmala.
@quinny on mu zuzla kuzi v podpazi
pes drzi a kouka na kote jak na blazna
oni jsou partaci, obcas se prozenou, ale jinak spolu ji i spi ![]()
@betuska.bathory Určitě si to projdi. Já objednávám každý měsíce cca za 800-1000,–, takže bodíky naskáčou. A vybírám za ně hračky, za ty se mi nechce utrácet. Takže mi pak není líto je dát do útulku či jinam.
Ten náš teda vyloženě pelíšek taky nemá, má ho na škrabadle úplně nahoře (2 m), ale už tam moc nechodí, teď začal třeba spát v přepravce
Ale jinak spí kde se mu zamane, většinou na zemi nebo křesle. Do postele chodí spát ke mně až ráno, ale jenom na chvilku se pomazlit.
Ten blbec zase sežral peříčko
Já se picnu! Teď z toho chytnul rapla.
Holky, zoohit taky doporučuju
Mají tam i vet. krmivo za daleko lepší ceny než u veterináře ![]()
@Bomer Jo, peříčko, ze šíditka. Je to blbec, on to vždycky vykouše a když ho nevidím, tak ho sežere - jinak je sbírám. Viděla jsem už jen konec. Snad ho vykadí
Zase má teď raplíka a lítá po bytě jako magor, je vtipnej ![]()
@Králičice Jo, je to tam fajn. Někde asi něco seženeš levněji, ale to je u všech eshopů, mně se líbí to sbírání bodíků ![]()
Chjo, tak je po morčátku
Už to byl dědeček.
Ještě to musím říct Majdě, až pro ni pojedu do školky.