Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
5.11.14 13:53

@betuska.bathory Určitě jo. Až uvidí toho drobka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.11.14 14:08

@betuska.bathory Přesně tak jsem to měla taky. Šustivý pytel už máme, je už sice špinavej a chybí mu šňůrky, ale řádí v něm už 5 měsíců. Já pak hračky objednávám za body ze zoohitu. Teď teda na světovce jsem koupila dvě šíditka, ty miluje :D Ale líbí se mi i ty chytré hry pro kočky. Do března je času dost, to si manža zvykne, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.11.14 14:10

@betuska.bathory Větší byt a taky to chce jistotu, že to té kočce bude líbit a nebude kolem toho jen chodit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 14:47

@rainucha
Na Zoohitu je spousta krásných věcí, musím si pročíst, jak se tam nakupuje za body, to mě nenapadlo. Po Novém roce tam budeme vaření-pečení, tak ať vím, jak na to, díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.14 14:49

@rainucha
Jenže pokud to nekoupím, tak nebudu vědět, jestli se jí to zalíbí :-) Známá, co jsem u ní byla na výzvědy minulý týden, například nemá vůbec pelíšek - kočky s nimi spí v posteli odmala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
5.11.14 14:53

@quinny on mu zuzla kuzi v podpazi :-D pes drzi a kouka na kote jak na blazna :D oni jsou partaci, obcas se prozenou, ale jinak spolu ji i spi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.11.14 15:11

@betuska.bathory Určitě si to projdi. Já objednávám každý měsíce cca za 800-1000,–, takže bodíky naskáčou. A vybírám za ně hračky, za ty se mi nechce utrácet. Takže mi pak není líto je dát do útulku či jinam.
Ten náš teda vyloženě pelíšek taky nemá, má ho na škrabadle úplně nahoře (2 m), ale už tam moc nechodí, teď začal třeba spát v přepravce :) Ale jinak spí kde se mu zamane, většinou na zemi nebo křesle. Do postele chodí spát ke mně až ráno, ale jenom na chvilku se pomazlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
5.11.14 15:57

@Bomer nerozlucna dvojka zn. Ideal :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.11.14 17:37

Ten blbec zase sežral peříčko :cert: Já se picnu! Teď z toho chytnul rapla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
5.11.14 18:28

@rainucha Pericko?
Muj nouma chrape v kuchyni na zidli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
5.11.14 18:31

Holky, zoohit taky doporučuju :-) Mají tam i vet. krmivo za daleko lepší ceny než u veterináře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
5.11.14 18:42

@rainucha

co je sustivy pytel a siditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.11.14 18:45

@Bomer Jo, peříčko, ze šíditka. Je to blbec, on to vždycky vykouše a když ho nevidím, tak ho sežere - jinak je sbírám. Viděla jsem už jen konec. Snad ho vykadí :) Zase má teď raplíka a lítá po bytě jako magor, je vtipnej :lol:
@Králičice Jo, je to tam fajn. Někde asi něco seženeš levněji, ale to je u všech eshopů, mně se líbí to sbírání bodíků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
5.11.14 20:58

@rainucha aha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.11.14 09:11

Chjo, tak je po morčátku :,( Už to byl dědeček.
Ještě to musím říct Majdě, až pro ni pojedu do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný