Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha
Zrovna včera jsme si se synem říkali, že by bylo úplně nejlepší pořídit si rovnou dvě koťata, ale musíme na manžela pomalu, on si ještě nezvykl na fakt, že budeme mít doma jedno ![]()
@bimbama @rainucha klid holky termin je az v sobotu, to jen ja uz si pripadam ze jsem slon ![]()
Raini kam jdete na ten 4d? Doufam ze uvidimenejakou fotku ![]()
@betuska.bathory Tak to je pravda, rovnou dvě. Ale já to neudělala hlavně z fin. důvodů
A je fakt, že dávkování pomalejší formou je lepší
Ten můj si zvykl rychle, teď ho furt mazlí a zlobí a bere do rukou, i když to Gargamel nemá rád. A vydrží u něj déle než u mě ![]()
@quinny Jdeme do Gennetu na Letnou
Snad ano, pokud z toho nějaká dobrá vyjde. Určitě bude video, takže kdyžtak Lubor vytáhne fotku z videa, to on umí. Sama jsem zvědavá, jestli bude spolupracovat
Prý „až“ v sobotu. Tak to už vydržíš a zmákneš ![]()
@rainucha Mno tak klidně může být těhotná ještě 10 dní po termínu, že ![]()
![]()
@betuska.bathory píše:
@rainucha
Zrovna včera jsme si se synem říkali, že by bylo úplně nejlepší pořídit si rovnou dvě koťata, ale musíme na manžela pomalu, on si ještě nezvykl na fakt, že budeme mít doma jedno
Na to je nejlepší terapie šokem!
Prý teda…
@quinny píše:
@bimbama @rainucha klid holky termin je az v sobotu, to jen ja uz si pripadam ze jsem slon
Ahá, já myslela, že termín už byl. To nevadí, ale štír je jistej.
Teda - SNAD ![]()
@Pipet To může, já si připadám jako slon už teď a to skoro žádnej pupek nemám
A holky se prý přenášejí, ona mi zatím bere jen „krásu“ ![]()
@bimbama Takže místo jednoho mám přivézt rovnou dva nováčky? By mě zabil ![]()
@rainucha Ty to můžeš zkusit taky. Já to myslela na @betuska.bathory, ať se toho nebojí ![]()
@bimbama
Jéžiš…tak to by bylo doma čoro, donést rovnou dvě koťata, bych možná byla vdova
Ale vážně - kočička s PP bude stát docela dost peněz + nějaká výbava, takže další teoreticky až později.
@betuska.bathory
Přesně tak, hlavně to vybavení, to mě stálo snad víc peněz než kočka samotná
Já to všechno brala dvakrát. Takže teď to akorát z Prahy převezu do Vrchlabí a budu mít výbavu pro druhé miminko ![]()
@betuska.bathory A jakou rasu máte vybranou? Jestli to tady padlo, tak se omlouvám, asi jsem to přehlédla.
@rainucha
No už jsem to tak počítala, že to bude pálka :- ) Ze začátku koupíme jen nejnutnější věci (pelíšek, škrabadlo, přepravka, záchod, stelivo, krmivo + misky, hračky), ale líbí se mi i ty šustivé tunely, odpočívadla, která se zavěsí na topení atd..no je toho hodně (ještě tak mít větší byt)!
@bimbama
Britskou modrou kočičku :- ) Pokud půjde vše podle plánu (=bude úspěšně připuštěna), tak máme kotě v březnu doma.
@bimbama
To BUDE paráda
Já se těším moc, syn taky, jen manžel se zatím tím našim nadšením nenakazil (ale povolí, znám ho).