Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
3.11.14 15:45
@rainucha píše:
@betuska.bathory Jo čtení, to znám akorát ze záchoda :lol:

Taky, taky, ale časopisy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.14 15:52

@bimbama Endomondo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
3.11.14 15:58
@KačuliKačka píše:
@bimbama Endomondo :-)

Jojo, to jsem přečetla, ale nevěděla jsem, co to je. Už jsem to našla na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.11.14 16:03

@betuska.bathory To jsme na tom stejně. Já byla nejlepší ve čtení na ZŠ :D No, já táhla na týden knihy dvě na dovču, ale přečetla bych i 3. Já mám teda vždycky rozečtené třeba 2-3 a střídám je. Taky jich za rok moc nepřečtu, kolem deseti.
Vidíš, však kočka nesmrdí, když se o ní dobře staráš. Stačí čistit záchod a je to :) Jsou to mazlinky. Achjo, jak já se těším na tu druhou :srdce:

Holky s tím klukem to je fakt peklo. Pořád mňouká, když dám nažrat, nechce. Mazlit se nechá chvilku, pak kousne a útočí. V pátek ho nechám před kastrací i prohlídnout, jestli ho něco nebolí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
3.11.14 16:05

Ahoj holky, napadlo mě, že se zkusím zeptat tady. Sháním pro mamču kotě. Máme dva venkovní kocoury (vykastrované) a ona by chtěla ještě kočičku spíš na doma. Necháme ji taky vykastrovat, takže množení na vsi nehrozí :-) Ale kocouři se občas taky smí zahřát u krbu a kočka by asi zase šla někdy ven a oni by na svém „písečku“ kocoura nesnesli, kočky tolerují. Tak mě napadlo, zda nevíte o někom, kdo teď koťata k darování (nebo jen proplacení nákladů na očko a odčervení) má. Nepotřebujeme kočku s PP, i když jsou krásné, spíš bychom rádi pomohli nechtěné kočičce k novému domovu :-) Pokud o něčem víte, děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
3.11.14 16:08

@rainucha V pátek jde na kastraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.11.14 16:11

@bimbama Jojo v pátek. Teď jsem ho objednala na půl devátou. Začíná mu smrdět fest čůrání. A pořád kňučí a mňouká a přechází to v řev. Bude to lepší, třeba pak líp přijme dalšího člena, snad se uklidní. Jen doufám, že to není zase nějaká nemoc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
3.11.14 16:16

@rainucha Tak to budu držet v pátek pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.11.14 16:23

@bimbama Ty to píšeš jako kdyby se mělo něco pokazit 8o :) Snad to půjde všechno hladce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
3.11.14 16:24

@rainucha Jé, to vůbec. U kocourů je to banalita. Ale přeci jen je to narkóza. Já když vidím svoje psy usínat v narkóze, tak to vždy probrečím. Dopadne to dobře, to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.11.14 16:52

@Manonka Třeba na Bazoš. cz ses dívala? Můžeš tam zadat PSČ a kolik km okolo to má hledat, zadat maximální cenu… Nebo já mám našeho kocourka přes inzerát na www.ifauna.cz Útulkové kočičky třeba na www.kocky-online.cz ale nejsou tam všechny útulky…
na té ifauně je myslím celá sekce inzerce pro útulky.

Tak ať najdete nějakou krasavici ;)

@rainucha Je pitomá ta narkóza, ale druhý den už nebude o ničem vědět. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.11.14 16:54

@bimbama Já teda nevím, jestli to chci vůbec vidět… Budu myslet na to, aby se v pohodě probudil. To budou nervy. Ani nevím, jak dlouho zákrok trvá. Ale říkal mi, že předtím tam má pejska, takže cca půl hodiny si myslím :think: Spíš budeme trpět, až bude řvát ráno hlady, musím si napsat ceduli, abych mu napůl vzhůru nenasypala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.11.14 16:55

@Pipet Já si taky myslím. Potom už to snad bude mazlivý kocourek a je takovej ďábel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
3.11.14 19:02

Ještě měsíc to může trvat, než z něj vyvanou hormony. Tak se neděs, kdyby se ti zdálo, že se hned nezklidňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.11.14 20:59

@hellivete Jojo, s tím počítám, ten měsíc, 6 týdnů :) Hlavně aby nebyl nemocnej, přijde mi nějakej divnej, jak pořád mňouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný