Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha píše:
@betuska.bathory Jo čtení, to znám akorát ze záchoda
Taky, taky, ale časopisy ![]()
@KačuliKačka píše:
@bimbama Endomondo
Jojo, to jsem přečetla, ale nevěděla jsem, co to je. Už jsem to našla na internetu.
@betuska.bathory To jsme na tom stejně. Já byla nejlepší ve čtení na ZŠ
No, já táhla na týden knihy dvě na dovču, ale přečetla bych i 3. Já mám teda vždycky rozečtené třeba 2-3 a střídám je. Taky jich za rok moc nepřečtu, kolem deseti.
Vidíš, však kočka nesmrdí, když se o ní dobře staráš. Stačí čistit záchod a je to
Jsou to mazlinky. Achjo, jak já se těším na tu druhou ![]()
Holky s tím klukem to je fakt peklo. Pořád mňouká, když dám nažrat, nechce. Mazlit se nechá chvilku, pak kousne a útočí. V pátek ho nechám před kastrací i prohlídnout, jestli ho něco nebolí ![]()
Ahoj holky, napadlo mě, že se zkusím zeptat tady. Sháním pro mamču kotě. Máme dva venkovní kocoury (vykastrované) a ona by chtěla ještě kočičku spíš na doma. Necháme ji taky vykastrovat, takže množení na vsi nehrozí
Ale kocouři se občas taky smí zahřát u krbu a kočka by asi zase šla někdy ven a oni by na svém „písečku“ kocoura nesnesli, kočky tolerují. Tak mě napadlo, zda nevíte o někom, kdo teď koťata k darování (nebo jen proplacení nákladů na očko a odčervení) má. Nepotřebujeme kočku s PP, i když jsou krásné, spíš bychom rádi pomohli nechtěné kočičce k novému domovu
Pokud o něčem víte, děkuji za info
@bimbama Jojo v pátek. Teď jsem ho objednala na půl devátou. Začíná mu smrdět fest čůrání. A pořád kňučí a mňouká a přechází to v řev. Bude to lepší, třeba pak líp přijme dalšího člena, snad se uklidní. Jen doufám, že to není zase nějaká nemoc ![]()
@bimbama Ty to píšeš jako kdyby se mělo něco pokazit
Snad to půjde všechno hladce.
@rainucha Jé, to vůbec. U kocourů je to banalita. Ale přeci jen je to narkóza. Já když vidím svoje psy usínat v narkóze, tak to vždy probrečím. Dopadne to dobře, to je jasný.
@Manonka Třeba na Bazoš. cz ses dívala? Můžeš tam zadat PSČ a kolik km okolo to má hledat, zadat maximální cenu… Nebo já mám našeho kocourka přes inzerát na www.ifauna.cz Útulkové kočičky třeba na www.kocky-online.cz ale nejsou tam všechny útulky…
na té ifauně je myslím celá sekce inzerce pro útulky.
Tak ať najdete nějakou krasavici ![]()
@rainucha Je pitomá ta narkóza, ale druhý den už nebude o ničem vědět. ![]()
@bimbama Já teda nevím, jestli to chci vůbec vidět… Budu myslet na to, aby se v pohodě probudil. To budou nervy. Ani nevím, jak dlouho zákrok trvá. Ale říkal mi, že předtím tam má pejska, takže cca půl hodiny si myslím
Spíš budeme trpět, až bude řvát ráno hlady, musím si napsat ceduli, abych mu napůl vzhůru nenasypala.
@Pipet Já si taky myslím. Potom už to snad bude mazlivý kocourek a je takovej ďábel ![]()
Ještě měsíc to může trvat, než z něj vyvanou hormony. Tak se neděs, kdyby se ti zdálo, že se hned nezklidňuje.
@hellivete Jojo, s tím počítám, ten měsíc, 6 týdnů
Hlavně aby nebyl nemocnej, přijde mi nějakej divnej, jak pořád mňouká.