Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ne, je to úplně koťátko, max 4 měsíce, určitě bylo odebrané, vyhozené brzo. Jo, dávám domácí tvaroh z kozího mléka. Ze začátku cca týden bylo na sunaru a kozím mléku, mletém syrovém masu. Víc nejedlo. Pak se postupně rozjedlo a je na tom, co teď. Nevím, nějaké řasy mi doporučovala paní, že dávala psovi po rekonvalescenci, ale u koček?
Jo, jo, Pipet má pravdu.
@Ester13, dej kocourkovi tvaroh a prý by se mohly vyzkoušet i vařené vločky. To nám radil vet - taky jsme vykrmovali hubeňoura, ale nikdy nám z toho nevyrostl. Rozdíl u něj je jen v množství svaloviny na žebrech, netloustne, ať ho krmím čím chci. ![]()
Fajn, díky za tip, vločky určitě s masem pozře, volám chlapovi, ať mu to dá ![]()
Jinak je veselé, zdravě vypadající, jen prostě hubené ![]()
@bimbama Ty jsi ale zvědavá
Určitě to bude britulka, původně jsem chtěla stříbrnou whiskasku, ale ještě nevím
Víš, takové duo červená + stříbrná a obě tečkované nebo whiskaska mramorovaná ![]()
@rainucha No jo, jsem hodně zvědavá. Jé, tak to je paráda. Určitě do toho. Ve dvou se to přece lépe táhne. ![]()
@bimbama Jo holky, kdyby manžel sdílel nadšení jako vy všechny tady, tak mám koček třeba 10 ![]()
@bimbama Konkrétně ne, nevím, jestli chtít holku nebo kluka. Ale píšu si s jednou chovatelkou, co chová stříbrný micinky. Nevím, jestli se můžu dát odkaz ![]()
@bimbama Tak jo
Teď mají vrh K, L, M, ale M tam ještě není, paní asi zrovna není u PC, ale má tam ode mě pár dotazů.
http://www.amulet.wbs.cz/…OTATKA-.html
@rainucha Díky,krásní. Tady ta chovatelka je myslím na FB v CAT-MANII.
@bimbama Ano je, je také v další skupině, tam jsem na ní narazila
Cat-Manie mi dává zabrat, takových krásných kočiček a psaní o kočičkách, nemám už na FB nic jinýho než kočičky, připadám si jako magor ![]()
Raini, fakt doporucuju dve kocky nebo kocoury…nase prvni byla chvili sama a pak jsme i dovezli Gwen a ozila a jsou kamosky, sice Gwen je sefka ale milujou se…Gardik bude stastnej s kamaradem, mam taky jednu kastrovanou a duhou zatim ne
@rainucha Já tam mám psy, kočky a želvy. Takže, taky jsem asi magor ![]()
@Pavlinax Já si myslím, že je asi rozdíl dvě kočky - dva kocouři. Ale kámoš nějaký bude určitě
Dala bych si to k narozeninám.
@bimbama Občas mi přijde, že už ten FB nemám ke komunikaci, ale abych viděla fotky zvířátek ![]()