Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rainucha Taky se tam kochám, ale zároveň i řešíme chovatelské otazníky.
@bimbama Je pravda, že se tam toho hodně dozvím, dotazy moc nepokládám
Já dávala do Cat-manie fotku Gardíka včera ![]()
@rainucha Tak tu jsem neviděla. Jojo, já se tam taky dost dozvím a je to často zajímavý. Člověk získá alespoň nějaké zkušenosti a informace.
Ahoj ![]()
Já mám 2 kocoury, 1 psa a měla jsem osmaka (zemřel před měsícem).
Jmenují se Mikouš a Lilek, pes je Brufen a osmak byl Pepin. ![]()
Na fotce Lilda s Brufounem, Mikiho nemohu nějak dohledat ![]()
Já mám na FB akorát skupinu
Bůh stvořil veterinu, aby udržovala kočku zdravou a člověka na mizině.
Je to taková srandaskupina, spíš legrační fotky a ta videa, co sem dávám odkazy, tak taky jsou většinou z té skupinky.
Děkuji, mám na FB i video, jak se ocucávají
ale tady mi ho nepůjde dát
https://www.facebook.com/video.php?…
Jeden kousek na sobotní ráno ![]()
Ducka už má zapnutý svůj zimní program - nasypali jsme do krmítka, tak hrdinně číhá za oknem ![]()
Holky, po kastraci mám kupovat už granule pro kastráty nebo kotěcí, když to vlastně bude ještě kotě do 12 měsíců? Bojím se, aby mi moc potom nepřibral
Začíná miláček smrdět.
@rainucha Kupuju furt stejné.
I vet říkal, že pokud nemá problémy, je zbytečné kupovat jiné. Tak až kdyby byl moc tlustý nebo měl něco s čůráním, tak to řeš až potom.
Ale kotěcí už bych nekupovala, bývají víc „nadupané“ a přece po té kastraci trochu ztloustnou, tak to zbytečně nepřikrmovat ![]()
@Pipet Super. Veta bych se stejně zeptala, půjdeme v pátek, když nás vezme - zítra mu zavolám.
Já tu ještě mám kotěcí Hills a Applaws, ale to je na pár mističek, tak to by dopapal a pak už bych mu koupila klasický. Ještě tu mám ty Taste, těch mám dost. Ale s těmi Applaws jsem spokojená, baští je jako vzteklej
A teď jsem ještě objednala 5kg kuřecího, takže doufám, že mu chvíli vydrží. Asi se jdu zase podívat na zoohit, abych měla představu, kolik mě zase ten holomek bude stát ![]()
@RyBANA Ten pohled je přísnej
Ty nahatky jsou super. Ale u nás doma by mi neprošla.
@RyBANA Naháč se moc netváří teda ![]()
@rainucha http://zvirata. bazos. cz/inzerat/40640100/Britske-zlate-stinovane-kote-s-PP-kocoureky. php hele
to je medvídek.
edit - kurňa, musíš umazat mezery, pitomé autoopravy na emimi ![]()
@Pipet Jéé, ten je krásnej
Já se pojedu podívat na ty koťátka whiskas, jak jsem dávala odkaz
Na začátku prosince jedu na wellness do Mariánek, paní tam má byt, tak říkala, že je všechny doveze, ať se můžu podívat. Asi nechám, ať si kotě vybere mě, protože já pořád nevím, jestli kluka nebo holku ![]()
Manža říkal, že koťátka jsou krásný, ale že teď jako ne-e. Tak jsem mu vysvětlila, že tu pak s mimčem budu sama (on bude přes týden pořád v Praze, já doma ve Vrchlabí), takže potřebuju kočičky a když se budu starat o mimčo, tak Gardík by se nudil a žárlil - aspoň dvě jsou nutnost!
Takže než pojedu na wellness, tak mu to ještě oznámím a udělám si radost k narozeninám. Záchůdek a škrabadlo přivezeme z Prahy, mističky taky. My vlastně máme všechno dvakrát, když pendlujeme, takže nemusím nic dokupovat ![]()