Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
29.10.14 18:57

@KačuliKačka :lol: :lol: Tak to je chytrolínek. Teď bohužel na pupku ležet nemůžu, takže buď bok nebo záda - ale on je schopný se mi uvelebit i na boku a řvát mi do ucha :D Naštěstí po ránu nemám moc energie na to, ho ještě honit, a on to asi ví, takže je v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.10.14 19:15

@rainucha on je hajzlík, vyčíhne chvilku, kdy si poležím na zádech a skáče :lol: Prostě Charlie je expert…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
29.10.14 21:20

Ahoj holky tak tohle je ta nase vyozena krasavice jmenuje se Aja jako ta holcicka z maxipsa fika vymyslel to adamek zacal ji tak rikat tak uz ji to zustane kocour uz ze ji neboji prekonal svuj strach prisel ji cuchat zezadu nenapadne jenze jak se otocila a zasycela tak se leknul vyskocil a zdrhal az mi malem nohy podrazil :mrgreen: malinka je zatim ve fazy kobra kdokoliv z kocek se k ni priblizi tak syci ale myslim ze ji to prejde az si zvykne je tu teprve druhy den ale je vzorna hezky basti jak maso tak granulky a dnes mela i lipanek s ostatnima :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.10.14 21:30

@Lilua bobinka malá, určitě si brzy zvykne a kočičáci budou kámoši ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
29.10.14 21:47

@KačuliKačka no snad jo uvidime zatim to neni nejaka nevrazivost ze by na sebe utocili akorat kacenka ji da obcas pohlavek nahoru na hlavicku ale bez drapku ona je totiz takovej vudce klidne nafackuje i kocourovi a to je merlin 3× vetsi nez ona a jak prijde tak se ji automaticky uhyba z odpocivadla na radiatoru aby si madam mohla lehnout :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
29.10.14 21:55

@Lilua
A to nevíš, že kočky mají matriarchát? Prý ve větší (většinou rodinné) smečce velí nejstarší kočka, matka rodu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.10.14 06:02

@Lilua to máš tak, jako u nás doma sice „vede“ smečku 11 kocour Sam, ale ten nejmladší Charlie je největší hajzlík a oba dospěláci mu to tolerují a uhýbají mu taky ze škrabadla a Lota i z vany (chodí tam pít vodu) :mrgreen:

Charlie když přišel k nám, tak syčel na Sama i Lotu, Sam ho chtěl očuchat, Lota o něj pečovat… od malička to byla velká osobnost v malém kočičím kožichu a zůstalo mu to dodnes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
30.10.14 07:51

@Lilua Jé, to moc gratuluju. Je krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
30.10.14 11:13

Holky, jdu se pochlubit pupíkem :mrgreen: A Gardík taky pózoval. Už je to velkej kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.14 11:42

Jé, kocourek je úžasný! A ty samozřejmě vypadáš taky skvěle :-) Já jsem v těhotenství vypadala jako velryba, zadržovala jsem spoustu vody a přibrala jsem 28 kg - ani jsem se proto nefotila :- (

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.10.14 12:06

@rainucha hele nepsla jsi, že máš velký pupek? Řekla bych, že máš hezké těhotenské bříško :) :palec:
Já mám fotku ze dne, kdy jsem pak v noci jela do porodnice, herdek, to už je dáááááávno…

A Gardík je krasavec, má krásně kulatá ouška a roztomilý kukuč, ta poslední fotka je boží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
30.10.14 12:16

@betuska.bathory @KačuliKačka Díky holky :) Však jsem ho taky musela vystrčit, aby byl vidět. Já si ale jako velryba připadám, je to pořád nezvyk. Sice jsem měla ještě v prosinci 73 kg, ale jak jsem zhubla, a teď zase břicho, tak se v tom moc necítím :mrgreen:
@betuska.bathory Uf, 28 kg, to je síla :( A šlo to dolů potom? Já ještě nejsem ani na původní váze 66 kg.

@KačuliKačka Roztomilý kukuč, to mu ani nebudu říkat, protože by zpychnul a určitě by mi něco řekl :lol: Teď zase chrápe. A asi mu chybí manžel, protože co odjel, tak vříská z ničeho nic, hrát si nechce, jídlo taky ne, tak se mu asi stýská po chlapovi - jako bych se o něj nestarala já :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.10.14 12:37

@Lilua Aje to moc slusi :*

@rainucha Gardik je teda model to ta nase opica v zivote takhle nezapozujuje. A pupicek paradni :palec:

@KačuliKačka fotku fotku :pankac: :pankac:

My se byli fotit pred 14 ti dny velryba hadr, fotky snad budou v pondeli :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
30.10.14 12:47

@quinny Jůů, tak sem pak taky hoď fotky :) My půjdeme s mužem pak ještě v lednu.
On je takový pozér, dokonce po tom foťáku i šmatlal, myslel, že je to hračka :D Ale stačí „čičí“ a on koukne a chvíli tak i vydrží, takže to párkrát cvaknu a pak vyberu nějakou, kde se tváří normálně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.14 12:59

@betuska.bathory Uf, 28 kg, to je síla :( A šlo to dolů potom? Já ještě nejsem ani na původní váze 66 kg.

Jo, jo, šlo to dolů rychle a to jsem nekojila. Během půlroku jsem byla na původní váze. Ale já jsem hrozně žrala, takže jsem ta kila měla zaslouženě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný