Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@quinny píše:
@KačuliKačka jeezis no to jsou vyhlidky teda![]()
![]()
![]()
6lidi je silenost. Snad se nekomu jeste rozsviti a prehodnoti to, ne
jinak bych do toho sla jen s rizikovym priplatkem, protoze bych riskovala ze mi brzo klapne pobyt v nejakem napravnem zarizeni
![]()
Tak Opavu si rezervujeme už dlouhodobě…
až mi hrábne, budu tam mít přechodnou adresu… ![]()
@betuska.bathory @Pipet holky díky, no já z toho mám obavy, potřebuju na práci klid, větráme protože je potřeba prostě měnit vzduch, jinak pak člověka bolí hlava a ten smrádeček… ![]()
Jiná šance není, bohužel jsme nedostali na výběr a rozhodlo se o nás bez nás ![]()
Já jsem na tom stejně - taky potřebuju k práci klid, jinak se nesoustředím, když jsou uzávěrky, moje hodná tolerantní kolegyně vypíná i rádio, které má potichu zapnuté(dělám účetní). Nejvíc mě vytáčí jeden kolega, který chodí k nám do kanceláře telefonovat -to jsem ho x-krát vykázala na chodbu :- )
A pokud nejsi šéf, většinou se rozhoduje o nás bez nás, to je všude. A nemůžeš si dát na uši taková ty sluchátka, abys neslyšela další lidi v kanceláři? Tak držím palce!
@betuska.bathory mám to podobně, rádio mi nevadí, ale ty hlasité řeči ano.
Já dělám na právním oddělení - papírování a vyřizování všeho druhu, máme tam pořád hodně práce, stres, pořád dávat bacha, aby vše bylo ok a žádná chyba, to je prostě občas na budku. No a čtvrtky bývají pro mě krizové…
Na MP3 jedu skoro pořád, ale zase nemůžu každý den, pak mě bolí uši a hlava… ![]()
Nicméně jsem už doma, nacpala jsem se čerstvýma rohlíkama (zítra budu trpět) a je mi fajn ![]()
@betuska.bathory dneska debordelizuju už nutně domácnost, ale zítra jedeme s hafanama zase na výlet, takže se těším jak malé děcko, že vypnu mozek, nahodím báječnou náladu, protáhnu usezené tělo a užiji si zase hromadu legrace ![]()
@KačuliKačka
Tak ať se akce vydaří, pořádně si dobij energii - i když to je se zvířaty tutovka, že? Proto chci tu kočičku ![]()
@betuska.bathory píše:
@KačuliKačka
Tak ať se akce vydaří, pořádně si dobij energii - i když to je se zvířaty tutovka, že? Proto chci tu kočičku
Jo jo, ted tady kočičáci pobíhají, hafan mi „vyluxoval“ spadnuté křupky ze země a loudí další
Jsou to miláčkové… ![]()
Jako vtěrka se vám tady vetřu se soutěží, snad se na mně nebudete zlobit a dáte Brunýskovi hlas
Děkujeme…
@KačuliKačka JJ do většího a vlastního. Perfík je fakt asistent, miluje i zametání to si s obliou sedne vždy do té nametené hromádky
. Jen před velkým vysavačem zdrhá, ale ruční už ho nechává chladným. Jinak v práci to tedy máš pěkně na prt. Nás taky čekají přesuny po budově, já už to u nás beru jako sport jak se do roka nestěhujem začínám být nervozní
Snad jsem ten hlas dala správně ![]()
@bimbama Perfík vznikl z jeho papírového jména - I-Mr. Perfect Azrag Bay - tedy Perfík - prostě pan perfektní
Jinak všechny kočičky tady jsou prostě nádherný. Už mi zase cukají ručky, snad se ten víkend na výstavě obejde bez následků a nebude nás pak doma víc.
Holky výstava super, pár km v nohou, s mamkou jsme podpořily dva útulku, koupily granulky na zkoušku a taky šidítka - Gardík je z nich úplně hotovej, prostě peříčka
Krásný micky tam byly. Fotek moc nemám, ale kdyžtak sem hodím zítra. Mamce se moc líbily whiskasky ![]()
Jo a musím říct, že mě dostaly kočárky pro kočky
Mamka říkala, že to už je úchylka, a že jich tam bylo. Chtěla jsem si tam koupit nějakou tašku na přenos kocoura z bytu do auta, ale nic jsem nenašla. Ale bylo to super, škoda, že jsme musely jít brzy pryč.
@rainucha píše:
Jo a musím říct, že mě dostaly kočárky pro kočky![]()
Mamka říkala, že to už je úchylka, a že jich tam bylo. Chtěla jsem si tam koupit nějakou tašku na přenos kocoura z bytu do auta, ale nic jsem nenašla. Ale bylo to super, škoda, že jsme musely jít brzy pryč.
Na ty kočárky jsem taky divně koukala ![]()
@Black Tears To jsem ráda, že nejsme samy
![]()
Já měla chuť koupit si pokladničku od Simon´s Cat, ale za ty prachy, ať si ji nechají ![]()