Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
24.10.14 13:50
@quinny píše:
@KačuliKačka jeezis no to jsou vyhlidky teda :roll: :roll: :pocitac: :pocitac: 6lidi je silenost. Snad se nekomu jeste rozsviti a prehodnoti to, ne :nevim: jinak bych do toho sla jen s rizikovym priplatkem, protoze bych riskovala ze mi brzo klapne pobyt v nejakem napravnem zarizeni :jazyk: :zed:

Tak Opavu si rezervujeme už dlouhodobě… :lol: až mi hrábne, budu tam mít přechodnou adresu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.10.14 13:52

@betuska.bathory @Pipet holky díky, no já z toho mám obavy, potřebuju na práci klid, větráme protože je potřeba prostě měnit vzduch, jinak pak člověka bolí hlava a ten smrádeček… :poblion:
Jiná šance není, bohužel jsme nedostali na výběr a rozhodlo se o nás bez nás :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.14 14:39

Já jsem na tom stejně - taky potřebuju k práci klid, jinak se nesoustředím, když jsou uzávěrky, moje hodná tolerantní kolegyně vypíná i rádio, které má potichu zapnuté(dělám účetní). Nejvíc mě vytáčí jeden kolega, který chodí k nám do kanceláře telefonovat -to jsem ho x-krát vykázala na chodbu :- )
A pokud nejsi šéf, většinou se rozhoduje o nás bez nás, to je všude. A nemůžeš si dát na uši taková ty sluchátka, abys neslyšela další lidi v kanceláři? Tak držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.10.14 15:19

@betuska.bathory mám to podobně, rádio mi nevadí, ale ty hlasité řeči ano.
Já dělám na právním oddělení - papírování a vyřizování všeho druhu, máme tam pořád hodně práce, stres, pořád dávat bacha, aby vše bylo ok a žádná chyba, to je prostě občas na budku. No a čtvrtky bývají pro mě krizové…
Na MP3 jedu skoro pořád, ale zase nemůžu každý den, pak mě bolí uši a hlava… :(

Nicméně jsem už doma, nacpala jsem se čerstvýma rohlíkama (zítra budu trpět) a je mi fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.10.14 15:21

@betuska.bathory dneska debordelizuju už nutně domácnost, ale zítra jedeme s hafanama zase na výlet, takže se těším jak malé děcko, že vypnu mozek, nahodím báječnou náladu, protáhnu usezené tělo a užiji si zase hromadu legrace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.14 15:23

@KačuliKačka
Tak ať se akce vydaří, pořádně si dobij energii - i když to je se zvířaty tutovka, že? Proto chci tu kočičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.10.14 15:32
@betuska.bathory píše:
@KačuliKačka
Tak ať se akce vydaří, pořádně si dobij energii - i když to je se zvířaty tutovka, že? Proto chci tu kočičku :-)

Jo jo, ted tady kočičáci pobíhají, hafan mi „vyluxoval“ spadnuté křupky ze země a loudí další :lol: Jsou to miláčkové… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.10.14 17:20

Jako vtěrka se vám tady vetřu se soutěží, snad se na mně nebudete zlobit a dáte Brunýskovi hlas ;-) Děkujeme…

http://kaculikacka.rajce.idnes.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
24.10.14 19:19

@KačuliKačka JJ do většího a vlastního. Perfík je fakt asistent, miluje i zametání to si s obliou sedne vždy do té nametené hromádky :zed:. Jen před velkým vysavačem zdrhá, ale ruční už ho nechává chladným. Jinak v práci to tedy máš pěkně na prt. Nás taky čekají přesuny po budově, já už to u nás beru jako sport jak se do roka nestěhujem začínám být nervozní :lol: Snad jsem ten hlas dala správně :palec:

@bimbama Perfík vznikl z jeho papírového jména - I-Mr. Perfect Azrag Bay - tedy Perfík - prostě pan perfektní

Jinak všechny kočičky tady jsou prostě nádherný. Už mi zase cukají ručky, snad se ten víkend na výstavě obejde bez následků a nebude nás pak doma víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
25.10.14 19:01

@KačuliKačka

mas ode me bodik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.10.14 19:51
@Pavlinax píše:
@KačuliKačkamas ode me bodik

ekujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
25.10.14 20:36

Holky výstava super, pár km v nohou, s mamkou jsme podpořily dva útulku, koupily granulky na zkoušku a taky šidítka - Gardík je z nich úplně hotovej, prostě peříčka :mrgreen: Krásný micky tam byly. Fotek moc nemám, ale kdyžtak sem hodím zítra. Mamce se moc líbily whiskasky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
25.10.14 20:38

Jo a musím říct, že mě dostaly kočárky pro kočky :lol: :lol: Mamka říkala, že to už je úchylka, a že jich tam bylo. Chtěla jsem si tam koupit nějakou tašku na přenos kocoura z bytu do auta, ale nic jsem nenašla. Ale bylo to super, škoda, že jsme musely jít brzy pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
25.10.14 21:27
@rainucha píše:
Jo a musím říct, že mě dostaly kočárky pro kočky :lol: :lol: Mamka říkala, že to už je úchylka, a že jich tam bylo. Chtěla jsem si tam koupit nějakou tašku na přenos kocoura z bytu do auta, ale nic jsem nenašla. Ale bylo to super, škoda, že jsme musely jít brzy pryč.

Na ty kočárky jsem taky divně koukala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
25.10.14 21:41

@Black Tears To jsem ráda, že nejsme samy :D :D

Já měla chuť koupit si pokladničku od Simon´s Cat, ale za ty prachy, ať si ji nechají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný