Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
nase dve kocicky jsou hodne rozdilne…jedna divocak, druha klidas…divocak spi v posteli a domaha se drzeni za tlapku, strka mi ji malem do pusy
,nekdy ale vubec neprijde…ma to podle nalady, kocka klidas spi mezi futry u dveri do loznice…
@Nitetis to skrabadlo je super. A je videt ze Perf je velky pomocnik, ale nejlip se vyjima mezi polstari to je jasne
![]()
Takhle jsem nasi Gwen ted vyfotila…prisla za mnou si polezet…
@Pavlinax píše:
@quinny píše:![]()
bych si tak polezela s vasi Gwen
![]()
Jéé ani nemluv… při pátku mám IQ houpacího koně a spala bych jak zabitá…
Do toho mě doslova se*ou obě kolegyně v kanclu, takže fakt prima den ![]()
@KačuliKačka a jaaa. Vcera vecer uz to vypadalo na odjezd ale nakonec jsem to rozehnala vanou a zaspala to. Od rana jsem jak prastena
ale ditko si vcelku hezky hraje. Tak snad vydrzim do jedne nez pujdeme pro starsiho do skoly a pak to s nim treba na chvili zalomim.
Kolegyne nezavidim, ale je patek hele treba jsou na tom s IQ jeste hur
to das ![]()
@quinny malá už se rozhoduje, zda už už nebo ještě počká???
Kolegyně - to je dlouhodobé… ta jedna trpí hlasitou samomluvou, druhá se k ní často přidává a moje prosby o „klidový režim“ vydrží tak hodinku max.
Navíc ta druhá věčně telefonuje (soukromně) a ty její teorie a rozebírání druhých a věcí po kterých jí ho*no, to je fakt občas nářez…
![]()
@KačuliKačka jj vahala zda byt jeste vahou
![]()
Kolegyne asi vyresi jen oddeleny kancl. Je nejaka nadeje? ![]()
@quinny píše:
@KačuliKačka jj vahala zda byt jeste vahou![]()
Kolegyne asi vyresi jen oddeleny kancl. Je nejaka nadeje?
Naděje??? Méně než nulová… po novém roce se prý máme stěhovat do jiného patra, do kanclu, kde nás bude rovnou 6!!! To nedám
Z toho jedna vůbec nevětrá, sotva otevřeš dveře ječí, at zavřeš, že je tam zima, smrad tam mají jak v opičárně, ale chodí oblečená jak v létě (sandálky, silonky, tenké halenečky), to bude teprve masakr
![]()
My větráme pořád, ráno a přes oběd pořádně a nedokážu si představit, jak budeme takto fungovat v 6 lidech.
@KačuliKačka jeezis no to jsou vyhlidky teda
6lidi je silenost. Snad se nekomu jeste rozsviti a prehodnoti to, ne
jinak bych do toho sla jen s rizikovym priplatkem, protoze bych riskovala ze mi brzo klapne pobyt v nejakem napravnem zarizeni
![]()
@Nitetis To je kráása ![]()
@quinny Já už poslední dny před druhým porodem i odhásila Majdu ze školky, prostě jsem nezvládla ji tam zavézt
Ty konce jsou fakt hrozné.
Tak ať je to brzo venku ![]()
@KačuliKačka Pch, a víš, kolik lidí už umrzlo??? A žádný neusmrděl! ![]()
To nám říkala naše zeměpisářka na gymplu
chodili jsme do učebny po kybernetech (matematická třída) a oni u toho myšlení produkujou i pot, navíc přes půl třídy jsou alternativní bytosti s odporem k antiperspirantům, no to byl hnus!
Tak my větrali a ona zavírala okna ![]()
Moc nezávidím, vyhlídky teda nic moc.
Já mám v kanceláři super kolegyni, se kterou si rozumíme, takže pohoda (to říkají všichni ve firmě, že jsme nejklidnější kancelář). 6 lidí v jedné místnosti bych nedala, to musí být o nervy, když třeba pět začne naráz telefonovat :- ( NO tak držím palce, ať to nějak zvládneš!!
A ten smrad si dovedu představit- kdysi jsem měla kancelář s ženskou, která se dle mě myla 1× týdně a byl to teda děs! Naštěstí byla odejita, protože se s nikým nesnesla.