Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2635
24.10.14 08:34

@betuska.bathory

nase dve kocicky jsou hodne rozdilne…jedna divocak, druha klidas…divocak spi v posteli a domaha se drzeni za tlapku, strka mi ji malem do pusy :mrgreen:,nekdy ale vubec neprijde…ma to podle nalady, kocka klidas spi mezi futry u dveri do loznice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.10.14 09:21

@Nitetis to skrabadlo je super. A je videt ze Perf je velky pomocnik, ale nejlip se vyjima mezi polstari to je jasne :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635

Takhle jsem nasi Gwen ted vyfotila…prisla za mnou si polezet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.10.14 09:39
@Pavlinax píše:
:srdce: :srdce: bych si tak polezela s vasi Gwen :hug: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
24.10.14 09:54

@quinny

jo jo…jsou to mazlove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.10.14 09:59
@quinny píše: :srdce: :srdce: bych si tak polezela s vasi Gwen :hug: :palec:

Jéé ani nemluv… při pátku mám IQ houpacího koně a spala bych jak zabitá…
Do toho mě doslova se*ou obě kolegyně v kanclu, takže fakt prima den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.10.14 10:12

@Pavlinax :hug: :hug:

@KačuliKačka a jaaa. Vcera vecer uz to vypadalo na odjezd ale nakonec jsem to rozehnala vanou a zaspala to. Od rana jsem jak prastena :mrgreen: ale ditko si vcelku hezky hraje. Tak snad vydrzim do jedne nez pujdeme pro starsiho do skoly a pak to s nim treba na chvili zalomim.
Kolegyne nezavidim, ale je patek hele treba jsou na tom s IQ jeste hur :hug: to das :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.10.14 10:40

@quinny malá už se rozhoduje, zda už už nebo ještě počká???

Kolegyně - to je dlouhodobé… ta jedna trpí hlasitou samomluvou, druhá se k ní často přidává a moje prosby o „klidový režim“ vydrží tak hodinku max. :zed: Navíc ta druhá věčně telefonuje (soukromně) a ty její teorie a rozebírání druhých a věcí po kterých jí ho*no, to je fakt občas nářez… :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.10.14 11:21

@KačuliKačka jj vahala zda byt jeste vahou :D :D
Kolegyne asi vyresi jen oddeleny kancl. Je nejaka nadeje? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.10.14 11:59

@Nitetis Jé, to je ale zvláštní - zajímavé jméno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.10.14 12:02
@quinny píše:
@KačuliKačka jj vahala zda byt jeste vahou :D :D
Kolegyne asi vyresi jen oddeleny kancl. Je nejaka nadeje? :hug:

Naděje??? Méně než nulová… po novém roce se prý máme stěhovat do jiného patra, do kanclu, kde nás bude rovnou 6!!! To nedám :zed: :zed: :zed: Z toho jedna vůbec nevětrá, sotva otevřeš dveře ječí, at zavřeš, že je tam zima, smrad tam mají jak v opičárně, ale chodí oblečená jak v létě (sandálky, silonky, tenké halenečky), to bude teprve masakr :pocitac: :pocitac: :pocitac:
My větráme pořád, ráno a přes oběd pořádně a nedokážu si představit, jak budeme takto fungovat v 6 lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.10.14 12:07

@KačuliKačka jeezis no to jsou vyhlidky teda :roll: :roll: :pocitac: :pocitac: 6lidi je silenost. Snad se nekomu jeste rozsviti a prehodnoti to, ne :nevim: jinak bych do toho sla jen s rizikovym priplatkem, protoze bych riskovala ze mi brzo klapne pobyt v nejakem napravnem zarizeni :jazyk: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.10.14 12:13

@Nitetis To je kráása :palec:

@quinny Já už poslední dny před druhým porodem i odhásila Majdu ze školky, prostě jsem nezvládla ji tam zavézt :roll: Ty konce jsou fakt hrozné.
Tak ať je to brzo venku :mrgreen:

@KačuliKačka Pch, a víš, kolik lidí už umrzlo??? A žádný neusmrděl! :mrgreen:
To nám říkala naše zeměpisářka na gymplu :roll: chodili jsme do učebny po kybernetech (matematická třída) a oni u toho myšlení produkujou i pot, navíc přes půl třídy jsou alternativní bytosti s odporem k antiperspirantům, no to byl hnus!
Tak my větrali a ona zavírala okna :roll:
Moc nezávidím, vyhlídky teda nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.14 13:07

Já mám v kanceláři super kolegyni, se kterou si rozumíme, takže pohoda (to říkají všichni ve firmě, že jsme nejklidnější kancelář). 6 lidí v jedné místnosti bych nedala, to musí být o nervy, když třeba pět začne naráz telefonovat :- ( NO tak držím palce, ať to nějak zvládneš!!
A ten smrad si dovedu představit- kdysi jsem měla kancelář s ženskou, která se dle mě myla 1× týdně a byl to teda děs! Naštěstí byla odejita, protože se s nikým nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný