Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet Třeba úředníkům stačilo pár buchet nebo koláčů
To je super video, takových mrňousků ![]()
Praha se mi sice nelíbí, ale můžu tu chodit plavat a ta kavárna je takový bonus ![]()
@rainucha ta kavarna je bozi. Dobrej podnikatelskej zamer.
hned bych zasla posedet ![]()
U nas by to zkapalo na hygiene. U nas je totiz vse sto let za opicema ![]()
@Pipet jee ti jsou perfektni. Rikam si jak to je? Jaky pan takovy pes, nebo jaky pes takovy panicek…ta podoba nemuze byt ciste nahodna ne ![]()
@quinny Tak to holky budete muset přijet! Na kukandu. Ráda vás přivítám ![]()
Já se nemůžu dočkat výstavy. V sobotu s mamkou vyrazíme, aspoň to oběhneme a pokoukáme po kočkách. A chci se tam zeptat na to silikátové stelivo, fakt o něm uvažuju, ale nevím, jestli by si zvykl. Ale těším se na ty velikány mainky nebo norské lesní ![]()
@Pipet videjko je božííí… tolik štěněcí lásky ![]()
@rainucha fakt závist, vypadá to tam krásně. No.. asi se domluvím s kámoškou a pojedu na nějaký víkend do Prahy, hafa nechám chlapovi a udělám si takovou dámskou jízdu ![]()
Jinak nám se silikát neosvědčil, měli jsme mnohem větší spotřebu než u zverlitu, takže jedeme dál na oblíbeném stelivu ![]()
No a včera jsme chtěli dát taková lehkou „lajt“ procházku a nakonec jsme i za tmy ušli skoro 9 km
Mně teda večer pálily průdušky, ale kurde, když já nevydržím sedět doma a bylo to táááák super (ještěže to ted jistím atb a dalšími léky
) Vidět mě doktorka, tak mě asi příští návštěvu vyrazí ze dveří ![]()
@rainucha V sobotu je v Praze výstava koček? Kde přesně, prosím?
Prosím vás, kde kupujete Čiči nebo Zverlit? U nás o tom ve zverimexech snad ani neslyšeli
Já jedu v těch kamínkách BioCats nebo tak nějak - prostě nejjednodušší stelivo, co seženete všude, a jsem z toho zoufalá. Chci něco, do čeho se čůrání vcucne a mohu to z misky vyndat a ne vyměňovat několikrát za den celou misku. Navíc mi to koťata žerou ![]()
@rainucha mně tak Samuel sedí za zadkem na židli (za mnou) a Bruny leží rovnou pod židlí, takže ho buď pokaždé přišlápnu nebo bouchnu, když židli posunu. Jinak já se teda přiznávám houpu na židli, jakoby dopředu a občas mě Samuel vyleká, protože si vyskočí za můj zadek na židličku. ![]()
Když jsem se učila na státnice, tak jsem je měla na učení všechny tři… na knihách, sešitech, na otevřeném šanonu se skripty
a když jsem odešla od stolu, měla jsem je všechny tři na stole na věcech ![]()
@Sluka U nás je Zvěrokruh zverimex, tam mají i docela za slušnou cenu. Jenže my jsme z Ostravy… snad poradí holky, co bydlí v Praze ![]()
A máme extra jemný Zverlit (obal s růžovým) a jedeme na něj už asi 9 let a neměnila bych ![]()
@Sluka Celý víkend - Výstaviště Letňany. Vstup 100,–
Je to světová výstava - po 14 letech v Praze - takže obrovská akce to bude.
Jinak já používám stelivo Tigerino, jsem s ním spokojená, super hrudky a vydrží dlouho, mám ještě lopatku s velkýma dírkama, takže to ministelivo propadne a vyhazuju fakt jen čůrání a bobky ![]()
@KačuliKačka Tak to znám. Mamky kocour měl taky vždycky radost, když jsem rozložila učení
Hnedka na tom ležel, asi si myslel, že se mi to nalije do hlavy i přes jeho 6 kg
Jsou to miláčci. A ten výlet do Prahy si udělejte. Jen je potřeba rezervace, hlavně odpoledne. Dopoledne nevím, to asi prubnu zítra, jestli si sednu když přijdu jen tak ![]()
@KačuliKačka To je přesný, i ty výrazy ![]()
Taky jsem teď koukala na jeden článek, koukněte, jestli jste neviděly ![]()
http://www.pronaladu.cz/…kazde-kocky/
@rainucha Jo, pravdivý článek ![]()
@Sluka u nás mají Zverlit v obyč obchůdku s krmivem… Ale když tak objednej z netu. ![]()