Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
16.8.14 06:05

Jinak vás zdravím z práce, od pondělka mám 14 dovču, tak tady potřebuju dorazit nějaké resty, co se mi tady nakupily během duálního provozu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
16.8.14 06:21
@KačuliKačka píše:
Jinak vás zdravím z práce, od pondělka mám 14 dovču, tak tady potřebuju dorazit nějaké resty, co se mi tady nakupily během duálního provozu… :roll:

Teda, z práce…rychle dodělat a domů. :D
A kam pojedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.8.14 08:16

@bimbama no, makám jak fretka…
Příští týden jen po výletech a pak v sobotu 23.8. na týden do Českého Ráje ;-) Těším se jak malá, už toho mám fakt plné kecky, a včera jsem dělal už takové chyby v práci, až hrůza… dneska taky, tak už jsem opravovala doklady pro advokáty… :roll: si budou myslet, že jsem fakt pako… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
16.8.14 09:30

@KačuliKačka No, to už chce pořádnou pauzu. Pejsek jede s Vámi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.8.14 12:57

@bimbama jasne ze s nami ;-)
Dnes dostal ockovani i proti zloutence, pry se ted mnozi pripady u psu. Vet ho tak zamestnal pamlskama, ze ani necukl pri vpichu sikulka moje :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
16.8.14 13:01
@KačuliKačka píše:
@bimbama jasne ze s nami ;-)
Dnes dostal ockovani i proti zloutence, pry se ted mnozi pripady u psu. Vet ho tak zamestnal pamlskama, ze ani necukl pri vpichu sikulka moje :-*

Teda, to jsem ještě neslyšela. Musím o tom něco přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.8.14 13:12

@ivašot. Rika se to ze kocouri jsou vice mazlivy. Zalezi co za rasu. Vetsinou jsou levnejsi i kastrace je mensi zakrok.
Zalezi co preferujete vy ;)
Osobne si myslim ze je to spis o nahode, ale pokud budete muchlovat od kotete a dobre vyberete plemeno tak bych se nebala ani jednoho. My mame kocku a mazel neuveritelnej, ale je to i plemenem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.8.14 13:15

@KačuliKačka neblbni a uz mazej domu :jazyk:

Zloutenky no to je radost :zed: kdybys byla pobliz tak se ozvi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.8.14 13:16

Ocista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.8.14 13:18

Potrebuje vykoupat opice :jazyk: vcera tomu unikla uz jsem byla hotovka. Byli jsme s klukama na celodennim vylete na zvireci farme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.8.14 13:21

A jdeme to spolecne zalomit :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
16.8.14 17:55

Ahoj holky, nechápu to :nevim: máme už měsíc doma kotě a před 3 dny se začalo škrábat - předevčírem jsem zjistila, že má blechy :zed: teď je v karanténě / místnost mimo barák - je to takový bar / má tam gauče, pelíšek, jídlo… aby se nám ty blechy nenastěhovali do domu. Než se jich zbavíme - pak se vrátí do obytné části. Celý dům jsem vydesinfikovala, vytřela, vysála, vyprala - nikde nic není. Kočičku jsem vykoupala a v pondělí zajdu pro nějaký sprej nebo něco - poradíte??? Nemůžu pochopit, kde to vzala, když nikam nechodí. Napadlo mě, jestli to nemá třeba ze steliva - původní majitelka mi říkala, že jejich kočky z hrudkujícího steliva dostaly blechy :nevim:. To jí měním ob 3 dny - hrudky vynáším každý večer. Předtím jsme měli silikagel a teď jsem ji koupila hrudkující. Předtím blechy neměla až teď. Jsem z toho špatná - kočičky mi je strašně líto - večer tam pláče, nechce tam být sama ale mám strach aby ty blechy nepoštípaly malého. Doporučte prosím nějaký účinný přípravek proti blechám i jako prevenci - dle vašich zkušeností. Hned se vracím k silikagelu - v pondělí ho dovezou. Z čeho to může mít :nevim: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
16.8.14 23:35

Holky dekuju! Fotky urcite nejake dodam. Dneska nam trochu prselo, tak se valime na pokoji. Je tu o tri hodiny min.

Pavli nebooj, babi dostala instrukce, konzervy, granule i hracky a Gardik pry ma galeje, ona nam ho jeste vychova :D Uvidime ho az ve ctvrtek, bobicka. Uz se mi styska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.8.14 01:30

@Alčák1 dobrazkusenost u nas byla s frontlinem ale uz je to par let. Ve zverimexu nebo vet poradi.
Jinak s tim stelivem jsem to nikdy neslysela ale mozne to je. Nicmene blechu muzes prinest klidne z venku na sobe ty nebo kdokoliv jiny a na kocku to pak skoci. Nedelala bych z toho tragedii ;)

@rainucha chudatko urcite chtel s vami na vylet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
17.8.14 09:21

@quinny díky, dneska jedu do lékárny, tak vyzkoušíme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...