Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
14.8.14 12:49
@kklarysek píše:
Ja chtěla taky tu setrnou. Ale přišli jsme tam. Prohlidla ho a hned mu pichla injekci na uspani. Tak jsem nestačila nic říct. Jinak ceny hrozne, 950 za tu kastraci. Vytahnu mu starý ručník a trička ty se muzou zničit.

tý jo, tak my za tu inhalační dali skoro 3000,– :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
14.8.14 16:11

@KačuliKačka asi dražší kraj :-D za tu inhalacni u nás 2500 myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
14.8.14 16:16

Tak už je asi hodinku venku z prepravky. Motá se a neovládá zadni packy. Nechce vubec k nám. Zezacatku jsem ho hlídala ale teď už si,,chodi'' sám. Vubec nechce za námi. Nepocural se. Šel na jeho záchod, ale nic. Jen se tam vyválel. Jídlo může až zítra a v sobotu kontrola a antibiotika jeste dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.8.14 16:27
@kklarysek píše:
@KačuliKačka asi dražší kraj :-D za tu inhalacni u nás 2500 myslím.

No my co zvíře, to extra případ… Charlie měl coby kotě zavodněné plíce a vet. ho doslova stáhl hrobníkovi z lopaty, takže tam jsem nehleděla na peníze, ale na to, aby to ten náš mrňous zvládl, tehdy v době kastrace byl 7 měsíců po léčbě a vážil jen 2,5 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.8.14 18:32

Ahoj holky prosím o radu, mám doma dvě kočky a občas si hrajou docela agresivně. No a nedávno jedna té druhé vytrhla celkem velký kus chlupů i s kůží. Ta si to ted drápe až do krve a tím pádem se jí to nehojí. Nevíte co s tím? Mám jít radši na veterinu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.8.14 05:23

@ducki určitě zajet na veterinu, může se jí tam dostat zánět, plíseň a šířit se to po kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.8.14 08:31

@ducki pokud nemas zkusenosti s osetrovanim nehojicich se ran tak urcite na veterinu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
15.8.14 09:47

Ahojky

Kačuli je mi líto králíčka :(

Jinak všechny zdravím :mavam: v úterý jsem nastoupila na meteřškou tak furt courám :mrgreen: ty vycházky byli pruda :?

Ve středu jsem byla s kočičákama na očkování a 3 hodiny čekání no děs ale zvládli to na 1 :srdce: Ale 1300 v pr… :roll:

Včera jsme byli v Liberci v dinoparku a v zoo moc krásný den a tím že bylo příjemné počasí tak jsem to zvládla :) foto jaký mám už pupek :lol: mezi těma dinosaurama jsem se ztrácela :mrgreen:

No a náš Andýs prdlouš. Plné misky a on si stejně jde a otevře si pixlu a žeře zní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
15.8.14 09:52

@Pája 01 ty mainaci jsou vsichni stejni nam taky otvira pixlu a basti z ni drive nam kradl i kapsicky a rozcupoval ji a vyjedl jeji obsah dokud jsem je bezpecne neulozila do skrinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.8.14 15:48

@quinny No u koček zkušenost nemám jen u koní jo :) já jí to mazala, ale vždy si to olíže a drápe si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
15.8.14 16:29

@KačuliKačka Tak já si taky za kvalitu klidně připlatím. Navíc tato klinika má i přístroje, který jiní veterináři nemají. A nechodíme tam často, takže je to v podstatě jedno. Jsou tam moc milí. Tím nechci říct, že na jiné veterině je to v chování doktorů strašný.
A teď otevřeli veterinu pár metrů od baráku, takže kdyby náhodou něco tak tam můžu zajít a nemusím přes celé město na kliniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
15.8.14 19:44

Jdu si pro radu zkušených chovatelek.
Uvažujeme pořízení koťátka. Bude jen doma a o chovu neuvažujeme, takže určitě v dospělosti kastrace. Teď se rozhodujeme zda kočko nebo kocourka. Jedna známá chovatelka doporučuje kocourka, že je mazlivější. Jaký je váš názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.8.14 20:15

@ivašot. Je to o jedinci. Může být protivný kocour stejně jako milá kočka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
16.8.14 03:03

@ivašot. Ptala jsem se na to chovatelky Ragdollů. Říkala, že ti kocourci jsou z její zkušenosti přeci jen více mazlivější. Ale všude jsou výjimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.8.14 06:03

@Pája 01 tak to je srandovní, jde do „sámošky“ se najíst :lol:
A náhodou ti bříško sluší ;-)

@ivašot. to máš těžko, já mám doma dva kocourky a jednu kočičku - ta je nalezenec a od začátku není prostě kontaktní zvíře, nevím zda jí někdo ublížil, ale zprvu si nenechala na packy ani sáhnout, ted vpohodě, ale nerada se chová, nosí, hladit se přijde jen když sama chce.
Pak mám 11 letého perského kocourka, ten je mazel velký, vrní na celé kolo, nechá si se sebou dělat skoro cokoliv. Prostě namazat na chleba, jak se říká.
A 4 letý obyč zrzeček, to je neřízená střela, stále puberták, hraje si, lítá, ale sem tam se už začíná i mazlit a občas chodí spát večer na klín když koukám na telku :)

Kamarádka má kočičku a kocourka - sourozence, a oba jsou mazlíci šílení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný