Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@bimbama jo jo, dneska máme my majitelé mazlíčků luxusní možnosti ![]()
@bimbama píše:
@quinny Mám pocit, že abych byla uspokojena, tak budu muset pořídit Britku, Birmu, Sphynxe a Ragdolla. Nevidím jiné východisko.
@Pipet to je booozi. Kde to holky vzdycky hledate
![]()
Nase stara kocka taky kdysi vysilovala kvuli sosce co jsme si dovezli. My na to mame malicko uchylku a tech sosek ruznych mame vcelku dost. Ale natoceny to bohuzel nemame. Ona teda neradila jako kote, ale mela z toho skoro zachvat, jako jeeecela na ni, prskala a fackovala ji…a pritom treba zive kocky u nasich, ktere zase rvali na ni, ji nechavali ledove chladnou ![]()
@bimbama píše:
Holky, možná se to tady už řešilo. Jen by mě zajímalo, kolik měsíčně stojí zdravá (není potřeba veterinář). Vůbec nemám tušení. Já nevím, cca kolem pětistovky?
to bude hodne zalezět na krmeni a kockolitu
ale myslim ze jsem to kdysi pocitala a do toho 500 to vychazelo ![]()
Stelivo ja treba nechavam vozit 40l - ato mi vydrzi i dyl jak 3 mesice.ale je pravda ze nase kocka moci casto do umyvadla ![]()
@bimbama http://www. zoohit. cz/shop/kocky/kockolity_podestylky/cats_best
Pouzivam tohle. Normalne oko plus. Nekdy universal, ten ma vetsi ta zrna. Daji se splachovat do wc coz je super ![]()
Hrudkujici jsme kupovali u predchozi kocky ale tohle mi prijde lepsi varianta ![]()
Ted jsem koupila na vyzkouseni tohle, tak uvidime jake bude. Ani uz nevim kde me to zlakalo, ale recenze koukam jsou dost rozporuplne, tak si udelame vlastni nazor no ![]()
http://www.asan.cz/cs/produkty.php
@quinny Do umyvadla? To je zvláštní. To je super, že jdou hrudky splachovat do záchodu, to bych asi chtěla taky. Odkaz nefunguje, jak se to stelivo splachovací jmenuje?
Zdar ženy!
netuším, kolik může kočka stát měsíčně, ale co tak všude čtu, chce to kvalitní žrádlo.
já se chystám barfovat - krmit syrovým masem. dneska mi zrovna už maso přivezli - mám narvaný mrazák jedenácti kily masa a stálo to 655 kaček. tak jsem zvědavá, jak dlouho mi vydrží.
jako podestýlku chci používat pelety z baumaxu (původně jsou na topení). ![]()
a samozřejmě fotečky miminek: světlá beckie a na té hromadné fotce je bruno, zírá do objektivu ![]()
@zuzanecka81 Proč pelety?
Mám je pod morčetem a namočené nabobtnají a rozpadnou se ![]()
Bobek do toho nepůjde pořádně zahrabat, vlastně jsou na hrabání dost velké a divně tvarované…
Do toho bych nešla.
@Pipet používá je chovatelka, od které miminka budou. sype se jen slabá vrstvička a každý den se vyhodí a dají nové. vychází to nejlevněji.
Zatím mám teda koupené to silikátové stelivo, ale tam je pekelná spotřeba (pokud kočky víc čůrají) - jak jsem hlídala sousedovic kocoura, tak za 6 dní byl ten silikát už na vyhození, celý žlutý a rozpadal se na prach - to je prý známka, že se má vyměnit.
pak chci taky vyzkoušet to z toho zoohitu - při 40l balení taky vychází docela dobře.
ale ty pelety mi přijdou zatím nejsympatičtější ![]()
@zuzanecka81 Fakt? To si nedovedu představit
A hlavně bacha, že přes léto ty pelety nemívají ![]()
Jednou jsme tak kupovali snad 4 balíky a nakládali jsme to do auta. Přiběhl takový děda a začal se ptát, jaké to je, jak se s tím topí, že on to studoval a přijde mu to dobré a blablabla a strašně to ze sebe sypal a nešlo ho zastavit… A až se vykecal a dychtivě čekal odpověď, tak sdělení, že to máme morčatů do klece, ho docela odrovnalo…
Chudák.
@zuzanecka81 Fotky pěkný.
Já taky plánuju krmit masem, ale granule bude mít k dispozici nonstop.
Krmím masem i psy, takže to už by se ztratilo.
Jinak 11 kg bude na dost dlouho.
@bimbama z odkazu si musis odstanit mezery co tam nadelalo emimino a pak ti to pujde ![]()
Ale je to cats best öko
@zuzanecka81 jsou bozi ![]()
Zajima me to maso, co jsi brala za maso?
@Pipet chudak duchodce, uplne jsem si to zive predstavila
![]()
@bimbama hele u sphynxe a dokonce u dvou mozna ani ne. Oni to jsou desny zrouti
![]()
To mi pripomina ze ted mame mrazak vyzranej ale ja jsem lina to objednat a namlet. Psum asi davas normalne kousky co nebo jak jim to pripravujes??
@quinny Krky nebo křídlo v celku. Jinak maso krájím na kousky. Někdy dám větší kus, ať si s tím pobojují. Když mám ale velký kus masa, tak mají třeba tři dny syrový a potom když už mám strach, aby se nezkazilo, tak ho trochu povařím a hodím tam i mrkev, někdy rýži. A vnitřnosti povářím, protože jedna je syrový nejí a tak to vařím všem.
Jinak pro kočky se hodně kupuje kuřecí, vepř. srdíčka, ledvinky a hovězí. To prý mají nejraději.
@zuzanecka81 @quinny holky odkud objednáváte maso? A to vám přiveze pošta? Mražené nebo čerstvé?