Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
28.7.14 14:39

Holky tak dneska nás čeká první cesta k veterináři - dneska jsem si všimla, že má Gardík nějaký divný zoubek - nevím, jestli mu vyrostl křivě zub a nebo jestli ho má ulomený či tak, hubu mi otevřít nechce. Tak raději někam zajedu, ať vím, že ho to nebolí a snad mi DR poradí. Přitom ale vůbec nekřičí ani nebrečí, tak o tom možná ani neví, třeba si špatně kousnul do granule nebo tak. Našla jsem nějakou kliniku na Praze 10, četla jsem chválu, tak snad z toho nebude mít šok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
28.7.14 15:21

@rainucha Tak ať je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
28.7.14 15:22

@KačuliKačka Náš malamut má chronické selhávání ledvin. :? Bere hodně léků denně, tak se zatím drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
28.7.14 17:03

@rainucha já myslím že se mu mění zoubky a že to nic nebude. Naši měli taky tak divný zuby a pak vedle starého už mu rostl novej a vypadal jak z hororu :-D
Ono je to bolí tak se nediv že ti neotevře tlamičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
28.7.14 17:04

@KačuliKačka Samíkovi vše nej a ještě dlouhá léta plného zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.7.14 18:29
@Pája 01 píše:
@KačuliKačka Samíkovi vše nej a ještě dlouhá léta plného zdraví :)

Dekuji :-)taky v to doufam :-) Dostali vsichni tri kureci masicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.7.14 18:41

@KačuliKačka Samíkovi všechno nejlepší! :kytka: Já měla včera :mrgreen:, akorát trochu víc svíček na dortu :think:

@rainucha taky si myslím, že mu padají mlíčňáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
28.7.14 18:43

@Pipet pokud se na ten dort vešly tak je to ještě dobrý :mrgreen: Tak taky vše nej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.7.14 18:45

@Pája 01 Mno já měla ten dort poněkud… imaginární :mrgreen: Tam se jich vejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.7.14 18:56

@Pipet vseeeechno nejlepsi!!! Hlavne zdravicko :hug:

Za Samika dekuji :-)
Nas hafan ma dneska mazlivou, prdelka moje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
28.7.14 18:57
@Pája 01 píše:
@Pipet pokud se na ten dort vešly tak je to ještě dobrý :mrgreen: Tak taky vše nej :-D

A kdyby se nechtěly svíčky vejít, tak se jednoduše udělá větší dort :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
28.7.14 18:58

@Pipet Tak opožděně, všechno nejlepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.7.14 19:19

Díky :andel:
My tu měli večer bouřku, vypnutá elektřina, tak byla komorní oslava u svíčky :lol: A šli jsme v devět spát. Před dvěma rokama to bylo stejné, skoro na den přesně. Akorát jsme spát nešli a následek nám tu pobíhá :mrgreen: tak už jsme neriskovali :mrgreen:

@KačuliKačka Závidím psí lásku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
28.7.14 19:43
@Pipet píše:
My tu měli večer bouřku, vypnutá elektřina, tak byla komorní oslava u svíčky :lol: A šli jsme v devět spát. Před dvěma rokama to bylo stejné, skoro na den přesně. Akorát jsme spát nešli a následek nám tu pobíhá :mrgreen: tak už jsme neriskovali :mrgreen:@KačuliKačka Závidím psí lásku :dance:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.7.14 20:15
@Pipet píše:
My tu měli večer bouřku, vypnutá elektřina, tak byla komorní oslava u svíčky :lol: A šli jsme v devět spát. Před dvěma rokama to bylo stejné, skoro na den přesně. Akorát jsme spát nešli a následek nám tu pobíhá :mrgreen: tak už jsme neriskovali :mrgreen:@KačuliKačka Závidím psí lásku :dance:

No vidis :lol:

Joo Brunysek je mazlicek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný