Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky!
můžu se mezi vás přidat? máme rezervovaná dvě koťátka sphynx, pojedeme si pro ně na konci srpna.
@zuzanecka81 Když budeš přísahat na holý pupek, že nás budeš zásobovat fotkama… ![]()
Tak nakonec jedeme až zítra, musela jsem se objednat.
Aha, to jsem nevěděla, že se jim mění zuby.. Myslela jsem, že už je bude mít nové
V tomto jsem laik. Snad ho to nebolí tolik, protože žere i si hraje v pohodě. Stejně tam zítra pojedu, pro klid duše. Pořád bych na to myslela ![]()
@rainucha našim kočičákům se od 4-5 měsíce měnily zuby. Určo je to ono ![]()
Objednala jsem granule Chicopee na ezoocentrum.cz a prý k tomu dostanem tričko zdarma, no určitě to bude nějaké velké, dámská S asi těžko
, už vidím chlapa, jak v tom chodí
Nechám si ho na spaní nebo na zahradu ![]()
@Pája 01
Nojoo, tak to akorát vychází, bude mu 5
Jé, tak to jsem zase plašila zbytečně. Ale což, aspoň se na něj někdo podívá a snad ho i zváží, té moji váze moc nevěřím
Děkuju ti za info.
@Pipet přísahám a posílám fotečky těch našich budoucích krasavečků
@Pipet píše:
@zuzanecka81 Když budeš přísahat na holý pupek, že nás budeš zásobovat fotkama…
Ty jo…jeste ze ja nemela takovou podminku ![]()
@zuzanecka81 jasne… Vitej
Akorat musis mit i poradnou zasobu humoru..obcas tady perlime ![]()
@KačuliKačka no já si právě přečetla pár stránek zpátky a moc se mi líbíte ![]()
@JayLee jidlo bych mu dala k veceru, vodu do pulnoci a pak uz nic at ma prazdny zaludecek.
@zuzanecka81 píše:
@KačuliKačka no já si právě přečetla pár stránek zpátky a moc se mi líbíte
Tedy vitej dvojnasobne ![]()
Ahoj, jsem tu dlouho nebyla. Ani nevím proč
Ale zanedbávala jsem celkově internet, což může být i fajn ![]()
U nás nového nic. Jasper už má rok, takže ho brzy čeká kastrace. Neznačkuje, jen moč smrdí značkováním (o tom jsem již psala). I když možná předevčírem značkoval. Skříň smrděla, tašky byly od oranžové lepkavé tekutiny. Akorát jsem myslela, že značkují nahoru a tohle bylo na hodně úzkým místě, kam se musel vecpat a ještě dole. Tašky jsem vyhodila, skříň vymyla a vystříkala a ejhle ono to zmizelo! Což jsem ráda.
Nakonec po velkém vybíraní granulí pro dospěláky jsem vybrala Porta 21 (zelený obal) a moc chutnají, ještě dojídá kotěcí zbytek a porta má jako pochoutku
to sní i dvě hrsti z mý dlaně ![]()
Mějte se pěkně a kdybyste se chtěli kouknout, tak tady naše video kocoura a pár fotek jeho sourozenců
Doufám, že nevadí, že sem dám odkaz. https://www.youtube.com/watch?…
@zuzanecka81 píše:
Tak ještě tydle:
princeznička Beckie a nenažranec Bruno
Ti jsou krásní. Už tady mezi námi je jedna Sphynxí kočička. Takže se nám začíná Sphynxí rodinka rozrůstat.
@zuzanecka81 píše:
Tak ještě tydle:
princeznička Beckie a nenažranec Bruno
Tak ti jsou božíííííí… slaďouncí
Takže ano ano, budeš muse zásobovat fotkama co to půjde a běda ti jestli nee
![]()