Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka tak to se to tvoje mlade vazne nezda
ale tak chlap ma mit poradny ramena aby se o nej dalo oprit ![]()
@KačuliKačka jee dosel brzo zlatej kluk toho se drz
![]()
Noo jsi v sobe objevila sklony k zehleni a ted si to jiste zamilujes a nebudes bez toho moct byt.
Moje nej kamoska je podle me magor na uklid. Kazdy den je nutno minimalne vysat a setrit, dvakrat do tydne presurovat okna. Kazdy kousek pradla vyzehlit. Nedokaze pochopit, ze zehlicku ze srdce nenavidim a vytahuji jen velice svatecne ![]()
@quinny tak u nás doma, resp. u mně, se ob den luxuje a vytírá - kvůli zvěře a protože se tam prostě nasmetí. Pokojíček raději nekomentuji, tam je to věčně jako po výbuchu ![]()
Nežehlím a toto byl pořádný úlet, takže v době nejbližší fakt ŽEHLIT NEBUDU
![]()
@quinny Brzo??? Slíbil být doma v devět a měl tedy hodinu a půl zpoždění… to víš, že ze startu dostal „jemný“ kartáč, aby si nezvykl, že mu to pokaždé projde ![]()
Dnes chce skončit dříve, u nás je ten festival. No a dnes jsou to 3 měsíce, co se známe
a já mám pocit, že jsme spolu už roky… legrační ![]()
To je foceno před rokem… přidejte si k tomu cca ještě 5-8 cm výšky toho mého „děťátka“ a vyjde vám z toho „malá stará matka“
![]()
Já se přiznávám, že nenávidím uklizení.
![]()
Raději budu péct a vařit, ale uklizet? ![]()
@KačuliKačka obden je ok, ale ona to zvladne za den i dvakrat i vicekrat kdyz na to prijde. Jsem sr vzdycky smala ze ji to s detma prejde a ono je to spis horsi ![]()
@KačuliKačka ten festival vypadal dobre, jen jsem to zahlidla v tv jak jsem poustela detem dvd ![]()
To i me uz prijde ze jste spolu dyl nez 3m tak jen tak dal
![]()
Prej mala stara matka, ve skutecnosti vypadas jak jeho pritelkyne
![]()
@Mišička63 pecu rada ale vareni neni moje hobby, to uz radsi ten uklid, mozna bych i vyzehlila kdyby za me nekdo uvaril. No dnes minim zmaknout oboji, udelam jen nejake lehke testoviny k obedu, ulozim deti a hura na to ![]()
@KačuliKačka Jeden můj brácha má taky přes 180cm a kolem těch 90-100kg, druhý má sice taky 180cm, ale jestli 60kg
z chlapovy strany jsou všichni spíš malí, jeho mamka má 153cm
. Madla asi vychytala ty malé geny z jeho strany a ty hubené z mojí ![]()
Jindříšek je o něco rozměrnější, než ona, ale taky spíš pod průměrem.
@Mišička63 Já třeba i ráda uklízím, ale musím někde v dáli vidět to světlo na konci tunelu, to mě „žene“. Jenže tady uklidím na jednom konci pokoje a než dojdu na druhý konec, tak na tom začátku je zas bordel
a to mě fakt nebaví.
Takže se snažím nemít „špínu“, ale věčně je tu roztaháno milion hraček a věcí a všeho a na to fakt kašlu, protože to bych nedělala nic jiného.
Až ty haranty jednou donutím, aby věci dávali kam patří, a ne je nechat, kde jim odpadnou od prdele, tak to bude super
Já taky mám rezervy
![]()
@quinny u nás doma je to spíš o tom, nemít chlupy všude, takže to mám za půlhodinky vyluxováno a při jednom to setřu - jednak je to hned vidět, že je tam čisto a taky to provoní
Ale holt s takovým množstvím chlupaté zvěře to jinak nejde no… Jednou za týden setřu prach a holt kuchyně a koupelna je na denním pořádku.
@Pipet můžu tě ujistit, ač se snažím co to jde, tak i v 17 letech mého dítěte neumí dát věci tam, odkud je vzal ![]()
@quinny díky
Holt prce jsem, no.. já 160 a on 185, to je fakt viditelný rozdíl
Ale tak já to neřeším, jsem krom babiček už nejmenší člen rodiny a celý život si ze mě někdo kvůli tomu dělá srandu…
@KačuliKačka co je maly to je mily ne. A ver to z ty lepsi stranky, muzes si mezi chlapame lehce vybirat. Vyssi zenu unese malokdo a tech vysokych je malo. Ja mam 182 a je to spis za trest ![]()
@quinny píše:
@KačuliKačka co je maly to je mily ne. A ver to z ty lepsi stranky, muzes si mezi chlapame lehce vybirat. Vyssi zenu unese malokdo a tech vysokych je malo. Ja mam 182 a je to spis za trest
Vidíš, mně to ani nepřišlo, když jsme se potkaly v Jičíně, že jsem i oproti tobě prcek ![]()