Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Elata to s chlapem znám, taky vždycky když ho tu pochválím, tak udělá něco, čím mi ublíží nebo nějakej průser. jako naschvál, jak kdyby to věděl
o to víc mě to pak mrzí, že to nemám ani s kým rozebrat, protože psát druhej den po tom, co jsem ho chválila, že se stalo to a to, to se mi nechce, vypadala bych jako de*il ![]()
@PjckjsANEBjája píše:
@Elata to s chlapem znám, taky vždycky když ho tu pochválím, tak udělá něco, čím mi ublíží nebo nějakej průser. jako naschvál, jak kdyby to vědělo to víc mě to pak mrzí, že to nemám ani s kým rozebrat, protože psát druhej den po tom, co jsem ho chválila, že se stalo to a to, to se mi nechce, vypadala bych jako de*il
To Ti pěkně děkuju.
Tak stane se no. K něčemu dobré to bude, ale to se uvidí až časem.. já jsem holka trpělivá a vydržím toho hodně, tak si prostě počkám.
ppperla Já vycházím se všemi svým ex výborně. Chodíme na kafe, bavíme se normálně, včetně jejich přítelkyň. Když se některá kouká blbě, tak jí velice rychle uvedu na pravou míru, že je to finiš, nemám zájem obnovovat staré věci a moc mu přeju spokojený vztah, protože nám k němu něco chybělo, ale s ní září spokojeností a bla bla..
Jednomu bývalému občas hlídám holčičku, když musí oba do práce nebo je David v práci a Hani potřebuje fofrem něco připravit, tak malou beru ven a tak..
Většina lidí si z toho klepe na čelo.
A nene s rasama - viz fotka holek na tom křesle - zleva je Coralínka, braná 2.2.2011 v útulku, obyčejná kočka domácí. Nahoře na křesle ragdoll Sally a dole v pravo je Wicca - britská kočka.
Furt říkám, že by se tam ještě dvě vešly.. ![]()
No já jdu pro příšerku do školky, koupit jí na zítra pitíčko a sváču do plavča a zas domů makat.
@Elata píše:
To Ti pěkně děkuju.Tak stane se no. K něčemu dobré to bude, ale to se uvidí až časem.. já jsem holka trpělivá a vydržím toho hodně, tak si prostě počkám.
ppperla Já vycházím se všemi svým ex výborně. Chodíme na kafe, bavíme se normálně, včetně jejich přítelkyň. Když se některá kouká blbě, tak jí velice rychle uvedu na pravou míru, že je to finiš, nemám zájem obnovovat staré věci a moc mu přeju spokojený vztah, protože nám k němu něco chybělo, ale s ní září spokojeností a bla bla..
No já jdu pro příšerku do školky, koupit jí na zítra pitíčko a sváču do plavča a zas domů makat.Jednomu bývalému občas hlídám holčičku, když musí oba do práce nebo je David v práci a Hani potřebuje fofrem něco připravit, tak malou beru ven a tak..
Většina lidí si z toho klepe na čelo.
A nene s rasama - viz fotka holek na tom křesle - zleva je Coralínka, braná 2.2.2011 v útulku, obyčejná kočka domácí. Nahoře na křesle ragdoll Sally a dole v pravo je Wicca - britská kočka.
Furt říkám, že by se tam ještě dvě vešly..
Elat,
odkudže jsi???? JEdu na týden v srpnu na dovču, že bych ti ty tři naše dovezla na hlídání, když jich máš málo
![]()
@KačuliKačka píše:
Elat,
odkudže jsi???? JEdu na týden v srpnu na dovču, že bych ti ty tři naše dovezla na hlídání, když jich máš málo![]()
Klidně.
Vsetín.
Já spala půl roku s osmi kočkama, z toho 4 byly koťata, které nejvíc zajímalo, kde se pohne prst pod peřinou. 6 starších zvířat moje nervy neohrozí.
![]()
@Elata píše:
Klidně.Vsetín.
Já spala půl roku s osmi kočkama, z toho 4 byly koťata, které nejvíc zajímalo, kde se pohne prst pod peřinou. 6 starších zvířat moje nervy neohrozí.
![]()
Z Ostravy je to něco přes hodinku jízdy autem, tak opatrně, at tě nevezmu za slovo
a jako bonus přidám na hlídání ještě králíčka ![]()
@KačuliKačka píše:
Z Ostravy je to něco přes hodinku jízdy autem, tak opatrně, at tě nevezmu za slovoa jako bonus přidám na hlídání ještě králíčka
No králíčka bysme viděli poprvé a naposledy mezi dveřma. Dcera je králíčková, ale přítel velice rezolutně zamítnul.
To mě docela naštval. Ještě je můj sen fretulka, ale to si taky holt musím nechat zajít chuť. ![]()
Jsem dneska načapala Charlieho jak si vlezl až na parapet do truhlíku s jahodama, pitomec… dostal vynadáno a výprask, no a asi na just se vyčůral synovi do postele… ale nikdy dříve to neudělal, tak nevím co to má znamenat… ![]()
Jenže kdyby sletěl s truhlíkem dolů, tak ze 3.patra by to frajer nemusel přežít, že jo… No tak jsem mu nandala kšandičky a vzala ho na chodbu, at se podívá, jak je tam škaredo a doma bezpečno… co ten začal dělat, nejprve čuchal, natahoval se a pak prchnul do bytu a snažil se mi „vyskočit“ z kšand jak blázen. Takže s mlaďochem procházky na louce zelené fakt nehrozí ![]()
Ale ta počůraná postel, to je mi fakt záhada
![]()
Jo takhle se nám občas mstí Tlusťoušek, pokud si ho nevšímáme a nepohladíme, či jedem na celej den pryč tak občas takhle protestuje, nebo když vygruntuju naráz celej byt a on necítí svůj pach. Ale dělá to jen on., tak doufám, že to nenaučí ty zbylí dva ![]()
právě, že tohle jsme ještě neměli,tak nevím, čím to, jestli se mi pomstil za výprask (a že jich už dostal) anebo se mstil za ty kšandičky a vodítko ![]()
Ted tu potvůrka chrní v přepravce od rajčat ![]()
@KačuliKačka tak mi dneska pro zmněnu synator přelezl s terasy na balkon. Výška jakože dost typla bych i tři metry rozhodne. Když mi zaklepal v ložnici na balkonove dveře málem se ve mě dítě hnulo, i když tam uvnitř žádný nemám. Jaj jak já byla vystrašená. No hned jsme mu otevřely dveře domluvily jsme mu a já mu říkám. Proč si tama lezl chceš se zabít?? A on mi řekl. Maminko, ale na chodbě u dveří byla vosa. Tak jako to jsou někdy šoky. Ve dvou letech přelezl branku a šel si jen tak k sousedům za dcerkami hrát naštěstí po kraji. Já nevím já nemám asi syna, ale malou opičku doma. No ještě že jsme na vesnici ve městě by určitě skákal z paneláku na panelák. To tvůj syn už má myšlenky jinde než lozit přez ploty co?,:-DD
@Elata já jsem žárlivá já bych bývalé partnerky netolerovala ani omylem. Hlavně já moc nevěřím ani na přátelství mezi ženami a muži. Jako když máme společné přátele a tak tak to ano. Ale já nemám žádneho kamaráda, kterej by to prostě na mě někdy nezkusil a to žádná nádhera nejsem, takže jako opatrnosti není nikdy dost. A přece jen my jsme ženy a muži jsou muži dvě přitahující se phlaví. A já byhc nevěru neodpustila v životě. To já jsem na to děsně moc hrdá:-) Taky jsem dělala servírku a to člověka taky zaškolí jak tam vidí ty povahy lidí a ty chlapy. Upřímně řeknu, že když jsem dělala servírku nechtěla jsem už chlapa v životě ani videt. hnusily se mi snad všichni. S byvalým manželem se kterým mám syna taky vycházím. Dokonce jsme jak bratr a sestra. Ale jakože nikde sním sam a nejsem nkdy nebo t ak vždycky jedině se svým partnerem, nebo on se svou partnerkou. U sebevím, že bych nezahnula, ale jiným nevěřím haha. Celou dobu mi mého chlapa dohazoval:-) takže jsou dobří kamarádi, ale nebylo to tak od začátku. První rok byl docela pekelnej, protože na mě žárlily jeho partnerky. Takže bylo to válečné období. Tak já se nedivím, že,?Byly jsme spolu sedm let, každej by si řekl, že co kdyby se k sobě zas vrátily, že,, Ale my to měly oba vyřešené.
Ale třeba ted jak mám chlapa tak vím že bývalá partnerka od Káji to je opravdu nevydováděná ku*vička to se jinak říct nedá. Ta i když spolu nejsou tři roky .Neustále mu psala a zvala ho někam a pořád to na něj zkoušela. Když ji nenapsal hned psala znova a tak. Když ji bloknul na facebooku, tak hned mobil smska. Chtěl být na ní slušnej a tak tak ze slušnosti vždy nějak odpověděl, ale sám říkal čeho je moc toho je příliš. Vybudovala si u nás akorát tak odpor. Teda u mě. U mého partnera těžkou ignoraci. Ta pro něj neexistuje. Já ji nemužu přijít ani na jméno, protože pak začla dělat peklo vymýšlet si same zlo a hnusné věcy na Káju a jak říkám žiju na vesnici a městečko ve kterem žije je malinke. Vše se k nám doneslo a vykolejilo nás to oba dva. Ona se tváří že nic že nikdy nic neřekla že ona je nejsvatější a mouchy poserte mě. No říkám těžká ignorace a já jsme i ráda. Jakože kamarádit se s ní to si vážně neumím představit to bych si raději s chutí ukousla nohu
.
A jinak od bývalého manžela s partnerkou taky vycházím. Ona má tři děti a nejmladší je stará jako náš Kamča a taky v pořádku všechno.a největší komedie na tom je , že právě ta partnerka mého byvaleho muže BYLA nejlepší kamarádkou té fůrie byvalé od mého partnera. Než jí poznala jaká doopravdy je. Dokonce se pak provalilo i to, že to zkoušela i na jejiho chlapa(teda meho byvaleho manžela) že jej chtěla do postele a tak. No říkááámm takovou bych si do blízkosti nepustila. Já opravdu přátele si vybírám nebavím se jen tak s kde kým. Život už mě taky vycvičil a vím, že duvěru si člověk opravdu musí získat a taky že jde lehce ztratit.
nemysli si, on byl taky pěkné kvítko když byl malý, počínaje v roce namáčením hlavy v kýblech s vodou na zalívání (už chodil, od 9,5 měsíce), přes pád ze schodů v roce, zdrhání na schodiště u tchýně, vltínutí do malty, kdy byl až po kolena zapatlaný, přes lození na ploty, hromady dříví a kdo ví kde ještě, až po skákání do bazénu v pěti letech, kdy si vyčíhl že nikdo nebyl poblíž a frajer si přes zákaz hezky „zaplaval“ v hlubokém bazéně… jsem myslela, že mě odvezou (byla jsem s mamkou v kuchyni a zahlídla ho koutkem oka) ![]()
On byl i přes časté marodění fakt expert na průšvihy ![]()
Jako puberta s ním tříská, o tom žádná, ale zatím to je ještě v mezích,kdy nešílím a zvládám to jakž takž… prý bude hůř, tak nevím, aby to pak se mnou nešlehlo o zem ![]()
No nic, jdu taky rozšířit řady spících v naší domácnosti, jinak zítra budu stát za starou belu v práci a budu se jen ploužit od kupy ke kupě s totální nechutí k čemukoliv
![]()
Dobrou ![]()
p.s.: a pište, kočkomilky, at se mám čím vzpružit při totální nechuti pracovat ![]()
@KačuliKačka
ty brdo. Tak to mě ještě čeká zážitků. Bazén máme. porád by ho chtel napustit. na stetsi je prasklej uz pet let
takze naposled kdyz jsem mu říkala. Nejezdi tak blízko bazenu na tom kole( ještě s přídavnýma kolečkama) stejně do něj zhučel. Vyselo jen kolo na bazenu a malej dole. Já v šoku co sním bude. A on vysmátej a říká. Bolí mě noha. No jako můj bratr mi dnesk aříká. Ty hlídej si to děcko však vgaráži vytáhl sekeru že jde sekat dřevo?? A nejlepší na tom je, ž ejá s ena něj dívám a on si hezky hraje nebo montuje si něco na kole jako že je opraváč. Nebo nakládá na svuj plastovej kamion dřevo. já odejdu od okna a zachvíli někdo kdo je poblíz mi říká co on vyvádí. Si pak připadám jako neschopná
.
minulej týden naší sousedce postříkal kvítka tím přípravkem na plevel. hodil si to prý na rameno ten postrik zredenej uz co sme mely nachystanej na trávu v dlažbě a on stím stríkal kvetinky sousedce.
ta měla radost:-D naštěstí je to hodná sousedka:-) má 40 let takže mladá a vydržela mě jak jsem rostla, tak co by nesnesla i malého Kamču haha ![]()
@KačuliKačka joo a doma sme klábosily o další kočičce do budoucna:-D tak prej nejdřív v červenci a zase jedině Britku takže doufejme že našetříme:-D když ne koupit mužeme kdykoliv hlavně že vím že další kočička bude jednou:-D tak dobrou noc
jo jo, syn byl expert na nečekané průšvihy…
jsem mu začala psát deníček, kde má zapsané všechny lumpárny, aby si to pak mohl v dospělosti přečíst a případně porovnat, po kom jsou jeho (budoucí) děti ![]()
Pro příklad - vylil si do vany celý jar, zamotal se do osušky a seděl v jarové vodě… měl ccca 2 ročky, takže se už koupal sám a musel zpívat nebo povídat, že žije … a já si říkám, co to tu tak voní, no hle, frajerovi nestačila pěna do koupele, když očista, tak pořádná ![]()
Jindy mi zase ukradl mop na vytírání a zvesela si s ním čvachtal v napuštěné vaně ![]()
O tom, že vylezl na kde jaký plot během vteřinky, ani nemluvím ![]()
Prostě s ním bylo veselo už od malička
![]()
Safra, blbne mi v práci počítač, tak nemůžu udělat to co jsem nutně potřebovala hned ráno mít hotové ![]()
Tak nic, přehodím kupy a jdu na něco jiného
Mějte krásný den
![]()