Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
22.5.12 08:08

Bože holky, když se sere, tak pořádně.. Měla jsem toho za pohromy málo, abych neměla náhodou čas odpočívat, tak měla dcera včera večer migrénu jak z učebnice, naštěstí se tak kolem desáté vyblila (což obnáší chuťovou mega kaluž přes celou postel), takže omýt dítko, vyměnit celou postel, zůstat s dítkem a když bylo dítko spící, poblila mi nejmladší celou kuchyň a část světlého koberce v obýváku. Mě prostě v brzké době trefí, posadím se na balkon, budu se houpat zepředu dozadu a zpívat si dětské písničky.. :lol:

Sallinka má dneska veliký den, jde na to operaci, bobátku vyndají celou dělohu, vaječníky, všechno, aby měla klid. A já se zrovna u ní tak strašně těšila, že bude mít jednou koťátka a jaká z ní bude maminka. :,( No zdraví přednější. Pak půjde do měsíce ještě Corala, ať můžeme dovést postýlku a chystat ji. Corálka bohužel patří mezi kočičky mrouskací ochcávačky. :cert: Takže nehodlám riskovat, že dovezeme postýlku, Corala začne mrouskat a celou ji ochčije. To by pravděpodobně zakusila volný pád ze čtvrtého patra.

S dětma mi ani nemluvte.. Sophia je neskutečně chytrá, má to v hlavě úžasně srovnané, logiku super atd.. ale občas mám pocit, jakoby jí mozek zkratoval a udělá takovou pí**vinu, že to snad možné není.. pomalovala mi zeď jahodovým jogurtem, ostříhala si 20cm vlasy, rozstříhala si punčocháče (ne nadarmo jsem jí udělala jako miminku bodyčko Punx not dead), Wiccině, když spala, vystříhala do toho hustého britského kožíšku díry, vypadala jako dementní kočička..pomalovala Corálku růžovou vodovkou (dle výrazu při čištění hádám, že růžové vodovky nejsou moc chutné), s mojí voděodolnou absolutně rudou rtěnkou za 400kč si pomalovala půlku hlavy, bez vynechání místečka a to včetně vlasů.. měla jsem chuť ponořit jí hlavu do rozpouštědla.. nevím, jakým způsobem se jí povedlo do koupelny propašovat snad 10 barbínek s dlooooouhýma vlasama a během koupání na ně vypatlala celou moji novou vlasovou masku za 149kč.. a tak.. chytrá hodná holka.. :zed: :cert: Chvílema si říkám „panebože oni budou dva“ a v tu chvíli bych dobrovolně zalezla do kazajky.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.5.12 10:00
@Elata píše:
Bože holky, když se sere, tak pořádně.. Měla jsem toho za pohromy málo, abych neměla náhodou čas odpočívat, tak měla dcera včera večer migrénu jak z učebnice, naštěstí se tak kolem desáté vyblila (což obnáší chuťovou mega kaluž přes celou postel), takže omýt dítko, vyměnit celou postel, zůstat s dítkem a když bylo dítko spící, poblila mi nejmladší celou kuchyň a část světlého koberce v obýváku. Mě prostě v brzké době trefí, posadím se na balkon, budu se houpat zepředu dozadu a zpívat si dětské písničky.. :lol:

Sallinka má dneska veliký den, jde na to operaci, bobátku vyndají celou dělohu, vaječníky, všechno, aby měla klid. A já se zrovna u ní tak strašně těšila, že bude mít jednou koťátka a jaká z ní bude maminka. :,( No zdraví přednější. Pak půjde do měsíce ještě Corala, ať můžeme dovést postýlku a chystat ji. Corálka bohužel patří mezi kočičky mrouskací ochcávačky. :cert: Takže nehodlám riskovat, že dovezeme postýlku, Corala začne mrouskat a celou ji ochčije. To by pravděpodobně zakusila volný pád ze čtvrtého patra.

S dětma mi ani nemluvte.. Sophia je neskutečně chytrá, má to v hlavě úžasně srovnané, logiku super atd.. ale občas mám pocit, jakoby jí mozek zkratoval a udělá takovou pí**vinu, že to snad možné není.. pomalovala mi zeď jahodovým jogurtem, ostříhala si 20cm vlasy, rozstříhala si punčocháče (ne nadarmo jsem jí udělala jako miminku bodyčko Punx not dead), Wiccině, když spala, vystříhala do toho hustého britského kožíšku díry, vypadala jako dementní kočička..pomalovala Corálku růžovou vodovkou (dle výrazu při čištění hádám, že růžové vodovky nejsou moc chutné), s mojí voděodolnou absolutně rudou rtěnkou za 400kč si pomalovala půlku hlavy, bez vynechání místečka a to včetně vlasů.. měla jsem chuť ponořit jí hlavu do rozpouštědla.. nevím, jakým způsobem se jí povedlo do koupelny propašovat snad 10 barbínek s dlooooouhýma vlasama a během koupání na ně vypatlala celou moji novou vlasovou masku za 149kč.. a tak.. chytrá hodná holka.. :zed: :cert: Chvílema si říkám „panebože oni budou dva“ a v tu chvíli bych dobrovolně zalezla do kazajky.. :lol:

Elat,

teda chudák malá, migrena je humus, mně stačí obyč bolení hlavy a jsem nepoužitelná :zed:

Ale musím uznat, že její nápady jsou vskutku originální :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Je mi jasné, že v tu chvíli jsi zuřila o sto šest, ale zpětně… není to k pousmání, co všechno ty malé hlavičky nevymyslí????? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
22.5.12 11:01
@KačuliKačka píše:
Elat,

teda chudák malá, migrena je humus, mně stačí obyč bolení hlavy a jsem nepoužitelná :zed:

Ale musím uznat, že její nápady jsou vskutku originální :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Je mi jasné, že v tu chvíli jsi zuřila o sto šest, ale zpětně… není to k pousmání, co všechno ty malé hlavičky nevymyslí????? :lol: :lol:

No ona má hlavně dar pronést v pravou chvíli správnou větu.. Když jsem za ní po té jogurtové malbě letěla rozžhavená do běla, tak se zcela vědomě otočila na Sally a říká „Sallinko, ty jsi tak krásná a vyjimečná, no skoro jako moje maminka“.. a lišácky mě po očku sledovala.. zkus jí něco udělat.. :cert: :lol: Jí ta její krása, roztomilost a huba tolikrát zachránili život.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
22.5.12 11:07

@Elata @KačuliKačka jen se směju:-DD

jar tak to už sem doma měla taky ve vaně. A šamponem mi umýval kamion, protože prej myčka na auto. Takže jestli barbiny nebo kamiony.To vyjde na stejno:-D pomalouvanou zed mám jak já tak i deděček ve spodním bytě. A tomu ještě druhej den na domečku nakreslil fixou satelit na střeše :-D a pak dokreslil i plot :-D :-D kočičku nám zatím nemučí :-D teda měl tendence ji pořád smykat, tak dostal párkrat pohlavek a bylo po tahání se s kočkou. Přez plot si se sousedkou ukazují pindíka a kačenku. Ted už ne to jak měli dva roky. Tedˇuž ne už to zná haha. jednou se mi zavřel do kotce od psu a usnul tam snima. No začnu si to tak yasi zapisovat je pravda, že jednu by se s těch perliček pobavil. Já pak řeknu jak byl hodnej a tak protože už si nevzpomenu a tak to budu mít černe na bilem.
No ale pak je den matek on tam řekne basničku pro maminku, nebo děcka začnou zpávat písničku pro maminku a já všechno to lumpačení uplně vymažu a sem hrdá a štastná maminka a umačkala bych ho:-D pposílám fotku kde je s dcerkou partnerky mého byvaleho muže. Sakra to je komplikovane haha

• Citovat
  • Upravit
17162
22.5.12 11:15
@Elata píše:
No ona má hlavně dar pronést v pravou chvíli správnou větu.. Když jsem za ní po té jogurtové malbě letěla rozžhavená do běla, tak se zcela vědomě otočila na Sally a říká „Sallinko, ty jsi tak krásná a vyjimečná, no skoro jako moje maminka“.. a lišácky mě po očku sledovala.. zkus jí něco udělat.. :cert: :lol: Jí ta její krása, roztomilost a huba tolikrát zachránili život.. :lol:

Máš báječnou dceru, to fakt nejde po ní skočit a naplácat ji na zadek co???? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
22.5.12 13:02

@Elata to nejde ji něco udělat tomu věřím :-D jáákk nas maji ty děti ochočené hezky že,? :-D

• Citovat
  • Upravit
17162
22.5.12 14:04
@ppperla píše:
@Elata to nejde ji něco udělat tomu věřím :-D jáákk nas maji ty děti ochočené hezky že,? :-D

Svatá pravda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
22.5.12 14:28

Tak holky držte palce. Jdu vyzvednout dítě a jedeme s tou Sallinkou, chudina je poslední hodinu a půl plodná. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
22.5.12 19:41

byla jsem celej den s mužem na zahradě, tak jsme utahaná jako kotě. skládaly jsme dřevo :-D
Tak co SALLINKA,, ?

• Citovat
  • Upravit
12801
22.5.12 19:45

@Elata moc držím palečky Sallince… před cca měsícem brali všechno (i s mléčnou žlázou) mojí pejskové Agátce a nesla jsem to dost špatně. Takže držíme všechnny palečky co máme :hug:

Děti..... mě tedy „nezlobily“ ale zase, my měli „TRESŤÁK“ :mrgreen: tedy sešit na psaní trestů…a tam pár perliček je také, schovala jsem jim ho, na časy příští :mrgreen: :mrgreen: …když o tom tak přemýšlím, vlastně vyrostly bez dozoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
22.5.12 20:55

@AgatkaZ tak to dobře rostly:-D duležite je že vyrostly bez jakekoliv ujmy. To unás dozor nad synem je,ale on stejne čeká na chvile kdy dozor není:-D dneska nám pomáhal nosit dřevo, takže už leží a spinkáá:-)

Jinak v červnu budem emít druhou kočičku modrou britku:-D jsme strasne natesená od stejne majitelky. Opet podminkou je jít sní na vystavu coz my rádi pojedeme :-)bud eto malá krásná kulička no videla jsem uz fotku a nádheraaaaaa

• Citovat
  • Upravit
1270
22.5.12 21:01

@Elata Pak dej vědět jak je na tom chuděrka. Holky tak já si dneska o vycházky vyrazila na nákup a měly tam chlazené pitíčka no v tom horku jsem neodolala a koupila si dvě. Přijdu domu splavená a hned se do nich pustím a v tu ránu mám na klíně Zrzana a už mi je krade za pití, je na ně strašně ujetej, tak jsem dopila samozřejmě se pokapala od pití jak jsem bojovalo o brčko, než to dopiju. Dostal ho a já, že se v klidu pustím do druhého, tak to byl velkej omyl tamto už ho nezajímala chtěl zas tohle, takže jsem zas bojovala o brčko. Ale kdyby jste viděli ten blaženej kukuč, že dostal dvě brčka a jak si s nimi vyhraje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
22.5.12 21:07

@Jája8 jéva unás myslím ještě ted bys našla někde zašantročené brčka. Zulejda dělá to samé:-) Já si vezmu pití s brčkem a hne djd epo něm. vezmu druhé brcko s jiným pitím a jde taky po nem. :-D levná hračka.-)

• Citovat
  • Upravit
1270
22.5.12 21:18

To jo a ještě víčka. zrovna včera jsem si převazovala ruku a mažu si ji a uklidím mastičku do krabičky a najednou Zrzan přede mne přijde položí mi k nohám víčko od ní a kouká doslova na mě jak na magora, že jsem si ji nezašroubovala. jenže to byl zastírací manévr, tak si ho zvednu, že ji teda zavřu a když mám hotovo tak fáč nikde, no samozřejmě ho šel na gauč patřičně ochlupatit. A pak nám po večerech kradl chlebíčky z tácu. kolikrát je větší než ta jeho palice, ale stejnak vezme do pusy a zdrhá. Přijde mi, že na něj leze nová vlna puberty co se teď navyvádí kravin, nebo jen čekal až budu doma marodit abych se nenudila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.5.12 21:39
@Jája8 píše:
To jo a ještě víčka. zrovna včera jsem si převazovala ruku a mažu si ji a uklidím mastičku do krabičky a najednou Zrzan přede mne přijde položí mi k nohám víčko od ní a kouká doslova na mě jak na magora, že jsem si ji nezašroubovala. jenže to byl zastírací manévr, tak si ho zvednu, že ji teda zavřu a když mám hotovo tak fáč nikde, no samozřejmě ho šel na gauč patřičně ochlupatit. A pak nám po večerech kradl chlebíčky z tácu. kolikrát je větší než ta jeho palice, ale stejnak vezme do pusy a zdrhá. Přijde mi, že na něj leze nová vlna puberty co se teď navyvádí kravin, nebo jen čekal až budu doma marodit abych se nenudila :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ten náš nejmenší exot přišel na nový způsob, jak se dostat na špajz… nemůže přes lednici (dala jsem tam pekárnu), tak přímo z okna si tam hezky vyskočí… jsem synovi nevěřila, ale dnesdka jsem smraďocha načapala při činu :cert:
On je od včera, kdy jsem ho dořvala kvůli ťapkání v truhlíku a kdy dostal kšandy a šel se podivat na chodbu, jak střelený :zed: lítá jak pako, doslova se dívá co já na ty jeho darebačiny a jen při náznaku sykotu nebo při škaredém pohledu zdrhá :think: Je jak mignutý do palice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný