Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Brokianaa píše:
Ahoj holky, omlouvám se,že se vám sem vtírám…Ale jdu s dotazem jestli nemáte některá zkušenost?
Našla jsem včera své patnáctileté kočičce na boku u žeber takovou bouli - cca 5×2cm. Není volná. Asi to bude nádor,že? Nemáte některá zkušenost? Jsem z toho nešťastná!!!
Naše kočky mají tuhle bouli taky, všechny tři, z každé strany, hmatatelná jen v některé poloze. Dle dr je to jakési vystouplé volné žebro nebo co..
Taky mě to dost polekalo. Ale bez ověření od veta bych nezůstala a radši ji tam vzala, pro Tvůj klid a případné zdraví kočičky.
Ježiši taky se Vám dneska tak strašně moc nechce? Já musím dodělat jednu cca 15ti stránkovou práci, jsem na 12té straně a hroooozně se mi nechce, ale pekelně, ale musím to dělat, protože jsou v tom hodně aktuálnosti.. a pak letět pro dítě do školky po druhé hodině, do města vybrat korunu a koupit granulky, vylézt to peklo kopec k nám domů a v pět zasvěcuju.. Nechápu, kdy mezi tím mám umýt nádobí, vyžehlit, vyluxovat a uvařit večeři.
Něco jako věnovat se dítěti je dneska teda padla. ![]()
@Elata
já jsem od ukončení mateřské nezaměstnaná. Jen sem bouchala brigády.
A věř že nedělám nic jiného, než že ráno vstanu a gruntuju celej barák, nebo straším na zahradě a věř, že čím déle jsem nezaměstnaná tím více jsem lenivá:-DD
a říkám si kolikrát, že nechápu ženy co mají děti, chodí do práce a ještě všehcno zvládají. Jasně, že to se člověk zaběhne do sveho rytmu, ale i tak.Teď je topro mě obdivující situace ![]()
@KačuliKačka Hele mám jednu známou a taky řeší tu toxoplazmózu, tak jsem ji to vysvětlovala a ona, že jestli by se nedala sehnat nějaká oficiální studie. Nevýš o nějaký, která se dá sehnat?
@Jája8 píše:
@KačuliKačka Hele mám jednu známou a taky řeší tu toxoplazmózu, tak jsem ji to vysvětlovala a ona, že jestli by se nedala sehnat nějaká oficiální studie. Nevýš o nějaký, která se dá sehnat?
To nevím, leda se zeptat u lékaře, kde se dá taková studie najít nebo vyhledat ![]()
Ted jsem hledala nějaké to další lehátko na topení, nebot Šarlotka si ho asi definitivně zabrala pro sebe
a narazila jsem na toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Nooo, moc se mi to zamlouvá
CO myslíte??? Ti naši jsou na škrabadla jak diví, takže by se jim to mohlo líbit
Jen škoda,že je to daleko, raději bych ho viděla i osobně.
@KačuliKačka píše:
Ted jsem hledala nějaké to další lehátko na topení, nebot Šarlotka si ho asi definitivně zabrala pro sebea narazila jsem na toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Nooo, moc se mi to zamlouvá
CO myslíte??? Ti naši jsou na škrabadla jak diví, takže by se jim to mohlo líbit
Jen škoda,že je to daleko, raději bych ho viděla i osobně.
Je to pěkné. To určitě. Moje holky by mě s tím poslaly někam. Průměr 35cm by jim byl málo. A ty vlezy.. neznám Tvoje kočky, ale u mých - co není skříň nebo krabice, je nezajímá a nelezou do toho. ![]()
@Elata píše:
Je to pěkné. To určitě. Moje holky by mě s tím poslaly někam. Průměr 35cm by jim byl málo. A ty vlezy.. neznám Tvoje kočky, ale u mých - co není skříň nebo krabice, je nezajímá a nelezou do toho.
Tak kluci jsou zvědaví jak opice
takže ty dva to bude zajímat 100%, Lota je opatrná, takže ta asi jen z povzdálí ale až bude sama, určitě to prozkoumá taky
Když jsem přinesla to větší škrabadlo domů, tak tos měla vidět, každý si zabral jednu polici (tehdy byl ještě Piškotek) a trůnili si tam jak slepice na hřadu
Už jsem psala paní meila, tak uvidíme ![]()
Kruci, mě štve dneska syn, co došel domů, sedl k pc, pak se plynule přesunul k telce a prosba at vyluxuje vyšla do ztracena, prý zítra ráno, ale to ho se… protože se chci vyspat, v klidu nasnídat a vypadnout na hory!
na Aukru je spousta dobrých škrábadel. I velkých a levných
jsem taky na to koukala:-) a strašně se mi zamlouvají ty stromové škrábadla.
@ppperla píše:
na Aukru je spousta dobrých škrábadel. I velkých a levnýchjsem taky na to koukala:-) a strašně se mi zamlouvají ty stromové škrábadla.
jj, ty jsou krásné, ale my ho nemáme kam dát
Máme jen 2+1, syn má pokojík a já spím v obýváku cca 3,5×3,5, kde mám i nějaký nábytek a psací stůl. Takže mám smolíka a musím si počkat, až se mi podaří časem koupit nějaký hezký, slunečný byt s balkonem ![]()
@KačuliKačka my jsme v rodinnem domě díky mojim rodičům, protože jej postavily když jsem byla malé dítko. A mám slíbeno do budoucna, že ten stromeček nějakej v jednoduchší verzi bychom si domu namontovaly.-) tak uvidíme:-) balkon máme a terasu taky, ale si říkám, že i kdyby s enejak balkon oplotil, tak si mylsím, že by stejne kočenky mohly vyskočit na zabradli a seskočit. Nevím jak to řeší lidičkove s kočičkama s balkonem. Jestli to maj až ke stropu oplocene jak nějakou volieru?? Nemám s tím zkušenosti.
prodávají se sítě, které se dají napnout přes celý balkon tak, aby kočička neutekla skrz a přitom měla možnost se pohybovat „venku“ ![]()
No a my byli na domečku, ale od 11/2011 nejsem
Ale to by bylo na dlouhé a neveselé vyprávění.
Mým snem je byt na jiho-západní stranu, kde bude svítit sluníčko, s balkonem, který právě zajistím sítěmi a budu tam pěstovat kytičky, aby měly kočičky hezký prostor pro zkoumání a lelkování na sluníčku
a kde budu konečně spokojená i já, jen a jen ve svém vlastním bytečku ![]()
@KačuliKačka píše:
prodávají se sítě, které se dají napnout přes celý balkon tak, aby kočička neutekla skrz a přitom měla možnost se pohybovat „venku“![]()
No a my byli na domečku, ale od 11/2011 nejsem
Mým snem je byt na jiho-západní stranu, kde bude svítit sluníčko, s balkonem, který právě zajistím sítěmi a budu tam pěstovat kytičky, aby měly kočičky hezký prostor pro zkoumání a lelkování na sluníčkuAle to by bylo na dlouhé a neveselé vyprávění.
a kde budu konečně spokojená i já, jen a jen ve svém vlastním bytečku
Ty jsi skromná.
Já potřebuju barák minimálně 7+1 (obývák, ložnice, dětský pokoj Sophie, dětský pokoj Samuel, moje pracovna, Ondrova pracovna a kočičí pokoj), plus samozřejmě zahradu jak prase, protože chci velkého psa.
Skromnost sama. No a protože mám moc práce, tak ještě potřebuju mini domek vedle pro služku, která mi bude uklízet a vařit, jinak bych zešedla. ![]()
@Elata píše:
Ty jsi skromná.Já potřebuju barák minimálně 7+1 (obývák, ložnice, dětský pokoj Sophie, dětský pokoj Samuel, moje pracovna, Ondrova pracovna a kočičí pokoj), plus samozřejmě zahradu jak prase, protože chci velkého psa.
Skromnost sama. No a protože mám moc práce, tak ještě potřebuju mini domek vedle pro služku, která mi bude uklízet a vařit, jinak bych zešedla.
směju se
ty máš nápady
není Rath tvůj strejda??
jinak si myslím, že to zustane asi jen při snu hahah a