Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
31.5.12 20:47
@Nitetis píše:
Jájo poloviční stálo kolem 5 tisíc tohle se blížilo k 10ti jestli si to dobře pamaju nebo to bylo ještě to větší :think: , snažila jsem se teď najít vizitku z výstavy, ale někam jsem ji zašila, hodila bych sem odkaz. Sice to byli poláci, ale ty prolezačky, a škrabadla byla stabilní, ty polštáře tam byly na sucháče a byly rozepínací takže šli v pohodě vyprat. A všechno bylo krásně začištěné, nic odfláknutého. A taky to byly jedny z mála škrabadel co jsem viděla, že by s nimi neměla problém větší kočka přeci jen Ragdoll není siamka a to co se běžně prodává počítá spíš s menšími plemeny. To škrabadlo co mám doma je už Perfíkovi v podstatě malé… mi tam leží je na té největší ploše a ty ostatní mu jsou tak v podstatě k ničemu.Jinak já Perfíka vážila nedávno a je to taky v podstatě drobek má jen 5,5 kliča. ;)

Krasny skrabadlo nam kamarad delal podobny a nase kocka je uplne paf z nej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.5.12 20:57

Tohle jsou dve zlobidla uplne stejne stary.Syn a nase kocka Lili oboum je 9 mesicu a vzali jsme si ji z utulku.A fakt se nasmeju kazdej den.Sice nam znicila zidle a ze zacatku curala do postele,pac se ji stejskalo,ale ty nervy za to stojej.Umi aportovat,obcas krade jako straka :lol: odnasi mi lzicky z drezu a kdyz necham rozmrazovat maso a jdu ven a zapomenu tak ma party. :lol:
Muzu se zeptat jaka steliva pouzivate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.5.12 21:16

Ahojky,

natočila jsem dneska prcka, jak se snaží ulovit peříčka v pohybu :lol: ještě si musím vzpomenout, jak se přihlásit na youtube a jak to tam nacpat :lol:

Hm… tak jsem zapomněla heslo k přihlášení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
31.5.12 21:40

Tak udělej nové a nikam si to zapiš :lol:

Jinak mi používáme podestýlku Asan cat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
31.5.12 21:44
@Pipet píše:
Ačkoli by se mohlo zdát, že je to jen zaprasený Macík, není to on.
Je to pracovním jménem Průser.
Mamka mi volala, že už měsíc se u nich (bytovky na sídlišti) toulá rezavobílá kočka, delší srst. Zjevně vyhozená z bytu, prvně byla čistě bílá, postupně špinavější…
Přijde mi šmrcnutý tureckou van.

No, je u nás v koupelně. Je to nekastrovaný kocour, takže důvod jeho pobytu venku je jasný :zed:

CO s ním??? Já nemám prachy na další kastraci, jak ho uvidí staříci, tak se zvencnou, chlap na mě nemluví :twisted:

Jdu hledat nějaké útulky nebo něco, ááááááá :zed:

proboha to je kráááásný ťutínek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.5.12 21:47

Pipet,

ty máš neplánovaně doma další kočičku?????? To mi nějak uniklo, ik dyž na fotku jsem koukala…

Jájo,
já to měla někde napsané, ale kde??????? :zed: Divné je že ani v meilu nemám uložené přihlašovací údaje :think:

Zkuste prosím někdo kouknout na můj starší odkaz http://www.youtube.com/…ideos_upload?… a napsat mi jaké tam mám přihlašovací jméno… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.5.12 21:53

@PjckjsANEBjája
Je nádherný. Má úplně jiný obličej než obyčejné kočky.
Je zalezlý v přepravce, i se tam počůral 8o , nechce ven, tak ho tak asi nechám a uvidím, co ráno :nevim: Byla jsem ho hladit a povídat, za chvíli pustil motorek, ale vrní úplně potichounku.

http://s4.hubimg.com/…983_f260.jpg

Vypadá stejně. I srst má takovou jinou, hebounkou a měkkou.
Petr už zas se mnou mluví, hurá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
31.5.12 21:59

@Pipet se mnou by manžel nemluvil ještě dlouho :( už dost, že trpí ty naše tři, když dělají bordel. naštěstí jak jsou kastrovaní, tak jsou to taky mazílci největší a tak si ho vždycky nakonec udobří ;)

takovýho huňatýho chlupáče jsem vždycky chtěla :srdce: ale nakonec dostalo přednost nalezený kotě - radši pomůžu prckovi, než vymejšlet, že nemá t barvu, co si představuju…ale jednou si ho pořídím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
31.5.12 22:03

Pipet tak hodně štěstí s hledáním nového domova s nalezenečkem. Chudáček malý…

Jinak já používám silkagel… jaký koliv už jsem měla asi tři značky a všechny zatím stejný. Když jsem zkusila něco jiného tak mi Perfík stávkoval a chodil tam se zjevným odporem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.5.12 22:06

My stále jedeme na extra jemný Zverlit - růžový nebo fialový s vůní ;-) Naučil se nám tam chodit čůrat i králík ;-)

A padám do peřin, dnes jsem kantáre a zítra při pátku beztak bude nějaká krizovka…

Dobrou všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
31.5.12 22:33
@Pipet píše:
Ačkoli by se mohlo zdát, že je to jen zaprasený Macík, není to on.
Je to pracovním jménem Průser.
Mamka mi volala, že už měsíc se u nich (bytovky na sídlišti) toulá rezavobílá kočka, delší srst. Zjevně vyhozená z bytu, prvně byla čistě bílá, postupně špinavější…
Přijde mi šmrcnutý tureckou van.

No, je u nás v koupelně. Je to nekastrovaný kocour, takže důvod jeho pobytu venku je jasný :zed:

CO s ním??? Já nemám prachy na další kastraci, jak ho uvidí staříci, tak se zvencnou, chlap na mě nemluví :twisted:

Jdu hledat nějaké útulky nebo něco, ááááááá :zed:

Bože, nevědět, že je kocourek z kočičí naděje kastrovaný, tak přísahám, že je to on. :srdce: Hoď fotku s infem k němu a kontaktem na FB na stránky sdružení pro dočasnou péči, tulava labka, toulavá tlapka, kočičí naděje s.r.o. atd.. jsou tam všude skvělí lidé a určitě se pro něj najde domov. Vždyť je to fešáčina největší.

S těma mainskýma.. ach ach. Taky jsem po ní nehorázně toužila, ale když jsem se doma zmínila, jaké velikosti dorůstají a můj viděl fotky a ten jejich kožich a ocas, tak velice, ale opravdu velice rezolutně zamítnul cokoli mainského doma s výmluvou, že se nenechá sežrat. :lol: Moje srdcovka je jednou ještě bengálka. Ragdollku mám, Britušku mám, čistokrevnou valašskou kočku (jak tu někdo nazval VESTA) mám taky.. ještě tu bengálečku a budu se tlemit jako měsíčem nad hnojem.

Zítra budu asi rodit.. dneska jsem oškrábala celou stěnu v kuchyni okolo okna, zítra to budu sádrovat, pozítří malovat a šít dekoračky a abych toho zítra neměla málo, tak jdeme se Sally vytahovat stehy a musím to pak vzít přes barvy a koupit bílý sprej a nahazovací věc na sádru. Mojeho skoro trefilo, když přišel. Se tak hezky přivítal, pusu mi dal, usmíval se, pak udělal krok směrem do kuchyně a těžký zásek, jak viděl tu odrbanou zeď. :lol: Jakoby mě neznal už. Včera jsem dělala takový malý energetický obraz žluto zelený a říkala jsem, že by se hodil do kuchyně někam, že je takový pozitivní a oponoval, že ne, že kuchyň je do červena a strašně se smál, když jsem řekla, že červená nemusí být dlouho.. :lol: :lol: To je tak, když si troufne nechat mi doma po malování špachtli, štětce apod. věci. :D A kočky samozřejmě nechápaly. To byly vše říkající pohledy „Sakra co to děláš?! To my jako nemůžeme škrábat zeď a Ty můžeš?! Nespravedlnost!!!“ :lol: Odsunutý lehčí nábytek a ledničku ještě nepochopily. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
31.5.12 22:34
@KačuliKačka píše:
My stále jedeme na extra jemný Zverlit - růžový nebo fialový s vůní ;-) Naučil se nám tam chodit čůrat i králík ;-)

A padám do peřin, dnes jsem kantáre a zítra při pátku beztak bude nějaká krizovka…

Dobrou všem :mavam:

Taky jedeme na Zverlitu. :pankac: Jedno z mála steliv, se kterým jsou spokojené zjevně všechny holky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
31.5.12 23:15
@Elata píše:
Taky jedeme na Zverlitu. :pankac: Jedno z mála steliv, se kterým jsou spokojené zjevně všechny holky. :)

já ne…ale když tak čtu ten tvůj příspěvek ještě jednou, tak jsi tím asi spíš myslela svoje kočičí holky, co? :think: :mrgreen:

my jedeme na brit fresh, je krásně „máloprašný“. pořád je to píseček, takže za bezprašný ho prohlásit nemůžu, ale stojí mě míň jak zverlit a je mnohem lepší :P míň práší, víc hrudkuje, je jemnější. 110kč/10kg (nebo 58/5kg) http://www.spokojenypes.cz/…a-fresh-10kg?… a na to „nejprodávanější“ se nekoukejte, my za to nemůžem…aspoň doufám :oops: (kupujem „jen“ 4 za měsíc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
31.5.12 23:17

@Elata jo to já se dneska pokoušela pověsit nástěnku a nejenže není pověšená, ale já si i rozfikla prst :roll: a to jsem obvykle poměrně šikovná. ale co jsem těhotná, tak si nějak nerozumím s akuvrtačkou :think: vždycky si ublížím a hlavně - ani přesto to nezvládnu dodělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.12 00:16
@PjckjsANEBjája píše:
já ne…ale když tak čtu ten tvůj příspěvek ještě jednou, tak jsi tím asi spíš myslela svoje kočičí holky, co? :think: :mrgreen:my jedeme na brit fresh, je krásně „máloprašný“. pořád je to píseček, takže za bezprašný ho prohlásit nemůžu, ale stojí mě míň jak zverlit a je mnohem lepší :P míň práší, víc hrudkuje, je jemnější. 110kč/10kg (nebo 58/5kg) http://www.spokojenypes.cz/…a-fresh-10kg?… a na to „nejprodávanější“ se nekoukejte, my za to nemůžem…aspoň doufám :oops: (kupujem „jen“ 4 za měsíc)

Jj, kočičí holky. :mrgreen: Prosím Tě, kupujete 4ks na měsíc toho pětikilového? Já mám tři kočky a toho zverlitu mi na měsíc vyjde tak 1 - 1,5 pytle 10kg. Poslední dva měsíce to vyšlo na dva pytle a část dalšího, protože Sally neměla močové hrudky, kdežto hroudy jak prase. :( Ale teď už zas v normě. Díky bohu.

Tak, já teď večer udělala ještě pěti stránkovou práci výkladů pro jednu paní, jdu vyčistit holkám trůny, umýt se a umřít. Zítra pravděpodobně přichcípnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný