Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lakynka píše:
Ahojky,Pipet: nedočítala jsem vše, kde jsi přišla ke „skříňákovi“?
Dnes jsem objednala Elí na kastraci. Máme přijít v pátek ve 12hod. Ale netuším, v kolik tak budem zase moci přijít pro ni. Zapomněla jsem se zeptat. abych mohla naplánovat dětičky odlifrovat k babičce…
Laky,
já jela pro Lotku po kastraci spojené s operací bříška cca po 3/4 hodině, vet. mi volal, že už to má za sebou
Měla tu lepší narkozku, takže už byla při vědomí a sama si vlezla do přepravky a doma už mohla i pít ![]()
@Pipet No my jsme kočičku vyzvedávali celkem za dlouho, už nevím přesně, ale byla už probraná a taková vyjevená, oči vykulene, zornice roztažené, oči něčím namazané.
No nevím kdo měl větší zážitek jestli číča nebo já, tak jsme vedle sebe seděly a blbě na sebe hleděly
![]()
Dobré ráno holky ![]()
Tak dneska je Arthurovi 10 měsíců, no, váží 4,4kg takže Garfielda z něj už mít nebudu
tedy, ještě pak po kastraci…snad…
Jinak stelivo asi vzal na milost,ale já mám poměrně citlivý čich a myslím, že ho cítím ![]()
neboj, ještě přibere ![]()
To ti naši dospěláci mají 4,5 kg ![]()
@AgatkaZ
Je krásný ![]()
Já jsme dovolala na ten PIN, tak vyberu prachy, jedu k vetovi - a na dveřích cedule, že dneska jenom odpoledne…
Myslím, že až kocoura budu potřetí lisovat do přepravky, bude mě nenávidět na věky věků ![]()
Pipet chodíš u vás k veterináři babincovi??
Agátko náš pedro bude mít 10 měsíců 20.06. tak ho zvážím jestli nezapomenu, ale jsou si tak strašně podobní
kolik toho sežere artík? mě připadá že pedro jí strašně moc.....
Tak jsem se vrátila znovu od vet. Elinka měla škrábnutí, už se strupem a teď to má mokvavý a okolo jí vypadávají chlupy, škrábe si to, ble. Tak jsem raději zašla. No, zkontrolovala pod mikroskopem, jestli to není plíseň. Tak prý ne. Dala jí injekci proti svědění a ještě ATB, co jí vydrží na 14 dní. Takže kastrace ale je odsunutá. Pídě malý, škrábala se na mě, jako miminko se ke mě tiskla před paní doktorkou . A já jdu hodit sprchu, uf, takový kus s ní v přepravce pěšky.. Jsem o 400kč lehčí, ale snad budu v klidu, že to není ta plíseň. Vypadá to totiž hnusně a vůbec nevím, kdy k tomu přišla a jak.
@Lakynka píše: … Zatím teda injekce nepomáhá a furt si to škrábe
Bobínek malá
snad to zabere a bude brzy zase v pořádku ![]()
@lucie82 no mě přijde, že málo
max jednu kapsičku denně a suché… víc prostě nechce…
Hmmm… tak nevím, jestli jsem někomu naletěla, ale ta paní, co jsem od ní objednávala škrabadlo pro kočky, se mi zatím neozvala, a to už musí mít určitě peníze připsané na účtě
Na mimibazaru má samé dobré reference, tak doufejme, že během pár dní balíček dojde …
Ten náš prcek obecný se vůbec nechce mazlit ![]()
@lucie82 Jo, k Babincovi… Jeho kluk se mnou chodil na gympl - do jiné třídy.
Takže vyfásnul nějaké kapky do ucha a odčervení, taky 400,– v tahu.
@Lakynka Bobek, tak snad se jí to brzo zahojí
… Kamarádka teď chodila s fretkou určitě pár měsíců, taky měla nějaký bolák a furt si to rozkousávala a tak. Vy to doufám budete mít kratší!
@KačuliKačka tak zkus jí napsat vzkaz třeba
Já už jsem taky párkrát myslela, že jsem akorát přišla o peníze a jednou se balík fakt ztratil - paní pak vyplatili pojištění a jednou spletla adresu, tak se jí to vrátilo a posílala znova.
@Pipet píše:
@lucie82 Jo, k Babincovi… Jeho kluk se mnou chodil na gympl - do jiné třídy.Takže vyfásnul nějaké kapky do ucha a odčervení, taky 400,– v tahu.
@Lakynka Bobek, tak snad se jí to brzo zahojí
@KačuliKačka tak zkus jí napsat vzkaz třeba… Kamarádka teď chodila s fretkou určitě pár měsíců, taky měla nějaký bolák a furt si to rozkousávala a tak. Vy to doufám budete mít kratší!
Já už jsem taky párkrát myslela, že jsem akorát přišla o peníze a jednou se balík fakt ztratil - paní pak vyplatili pojištění a jednou spletla adresu, tak se jí to vrátilo a posílala znova.
Jo jo, jsem už psala paní meil, že jsem posílala peníze (poslala jsem jí tehdy i kopii příkazu k úhradě) a kdy že to posílala ona, at vím. Pokud se neozve, tak jí napíšu hezký komentář na mimibazar a holt jsem naletěla a 400 je v tahu ![]()