Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
4.6.12 10:13
@Lakynka píše:
Ahojky,

Pipet: nedočítala jsem vše, kde jsi přišla ke „skříňákovi“? :)

Dnes jsem objednala Elí na kastraci. Máme přijít v pátek ve 12hod. Ale netuším, v kolik tak budem zase moci přijít pro ni. Zapomněla jsem se zeptat :roll: . abych mohla naplánovat dětičky odlifrovat k babičce…

Laky,
já jela pro Lotku po kastraci spojené s operací bříška cca po 3/4 hodině, vet. mi volal, že už to má za sebou :-) Měla tu lepší narkozku, takže už byla při vědomí a sama si vlezla do přepravky a doma už mohla i pít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
4.6.12 10:13

@Pipet No my jsme kočičku vyzvedávali celkem za dlouho, už nevím přesně, ale byla už probraná a taková vyjevená, oči vykulene, zornice roztažené, oči něčím namazané.
No nevím kdo měl větší zážitek jestli číča nebo já, tak jsme vedle sebe seděly a blbě na sebe hleděly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
4.6.12 10:39

Dobré ráno holky :kytka:

Tak dneska je Arthurovi 10 měsíců, no, váží 4,4kg takže Garfielda z něj už mít nebudu :think: tedy, ještě pak po kastraci…snad…

Jinak stelivo asi vzal na milost,ale já mám poměrně citlivý čich a myslím, že ho cítím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.12 11:11

Agátko,

neboj, ještě přibere ;-)
To ti naši dospěláci mají 4,5 kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.6.12 11:13

@AgatkaZ
Je krásný :*

Já jsme dovolala na ten PIN, tak vyberu prachy, jedu k vetovi - a na dveřích cedule, že dneska jenom odpoledne…
Myslím, že až kocoura budu potřetí lisovat do přepravky, bude mě nenávidět na věky věků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.6.12 13:25

@Pipet :lol: tak to je pech

Díky holky, tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
4.6.12 15:16

Pipet chodíš u vás k veterináři babincovi??
Agátko náš pedro bude mít 10 měsíců 20.06. tak ho zvážím jestli nezapomenu, ale jsou si tak strašně podobní :-) kolik toho sežere artík? mě připadá že pedro jí strašně moc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.6.12 15:52

Tak jsem se vrátila znovu od vet. Elinka měla škrábnutí, už se strupem a teď to má mokvavý a okolo jí vypadávají chlupy, škrábe si to, ble. Tak jsem raději zašla. No, zkontrolovala pod mikroskopem, jestli to není plíseň. Tak prý ne. Dala jí injekci proti svědění a ještě ATB, co jí vydrží na 14 dní. Takže kastrace ale je odsunutá. Pídě malý, škrábala se na mě, jako miminko se ke mě tiskla před paní doktorkou . A já jdu hodit sprchu, uf, takový kus s ní v přepravce pěšky.. Jsem o 400kč lehčí, ale snad budu v klidu, že to není ta plíseň. Vypadá to totiž hnusně a vůbec nevím, kdy k tomu přišla a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.6.12 16:10

… Zatím teda injekce nepomáhá a furt si to škrábe :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.12 16:14
@Lakynka píše: … Zatím teda injekce nepomáhá a furt si to škrábe :,(

Bobínek malá :hug: snad to zabere a bude brzy zase v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
4.6.12 17:08

@lucie82 no mě přijde, že málo :-( max jednu kapsičku denně a suché… víc prostě nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
4.6.12 17:12

@Lakynka :hug: chuděrka malá, snad jí léky brzy zaberou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.12 19:30

Hmmm… tak nevím, jestli jsem někomu naletěla, ale ta paní, co jsem od ní objednávala škrabadlo pro kočky, se mi zatím neozvala, a to už musí mít určitě peníze připsané na účtě :zed: Na mimibazaru má samé dobré reference, tak doufejme, že během pár dní balíček dojde …

Ten náš prcek obecný se vůbec nechce mazlit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.6.12 19:47

@lucie82 Jo, k Babincovi… Jeho kluk se mnou chodil na gympl - do jiné třídy.

Takže vyfásnul nějaké kapky do ucha a odčervení, taky 400,– v tahu.

@Lakynka Bobek, tak snad se jí to brzo zahojí :? … Kamarádka teď chodila s fretkou určitě pár měsíců, taky měla nějaký bolák a furt si to rozkousávala a tak. Vy to doufám budete mít kratší!

@KačuliKačka tak zkus jí napsat vzkaz třeba :think: Já už jsem taky párkrát myslela, že jsem akorát přišla o peníze a jednou se balík fakt ztratil - paní pak vyplatili pojištění a jednou spletla adresu, tak se jí to vrátilo a posílala znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.12 19:51
@Pipet píše:
@lucie82 Jo, k Babincovi… Jeho kluk se mnou chodil na gympl - do jiné třídy.

Takže vyfásnul nějaké kapky do ucha a odčervení, taky 400,– v tahu.

@Lakynka Bobek, tak snad se jí to brzo zahojí :? … Kamarádka teď chodila s fretkou určitě pár měsíců, taky měla nějaký bolák a furt si to rozkousávala a tak. Vy to doufám budete mít kratší!

@KačuliKačka tak zkus jí napsat vzkaz třeba :think: Já už jsem taky párkrát myslela, že jsem akorát přišla o peníze a jednou se balík fakt ztratil - paní pak vyplatili pojištění a jednou spletla adresu, tak se jí to vrátilo a posílala znova.

Jo jo, jsem už psala paní meil, že jsem posílala peníze (poslala jsem jí tehdy i kopii příkazu k úhradě) a kdy že to posílala ona, at vím. Pokud se neozve, tak jí napíšu hezký komentář na mimibazar a holt jsem naletěla a 400 je v tahu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný