Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak tohle je naše chodba.
Čtyři záchody na jedné chodbě - tři kočičí a dveře na náš.
Každá má svůj záchod, správně má být záchodů tolik, co je koček + jeden, protože kočky jsou extremně čistotné a nechodí do použitého (aspoň většina). čistím 2× denně. Ten bílý je nouzový lavor za 39kč, který už nějak zůstal, prostřední je otevřený s tím krajem dovnitř (nepomáhá, stejně vyhrabujou) a třetí krytý jsme dostali k Sally a spokojenost největší. A škrabadlo u toho, páč jsou to holky chytré, vylezou ze záchodku, zaškrabkají si, tím si očistí packy a jdou dál. ![]()
@Elata á nad uzavřeným tak ypřemýšlela, ale pak jsem si řekla, že kdyz to neuvidim tak jako bych to nevidela ze?? Tak radeji otevrene a kdyz neco jen vidim tak hnedka uklizim:-) nekolikrát denně to taky cistime. jendu dobu jsme mely zachod i v loznici kdyz byla Zula mala. Jezis to byla sila vzdycky nez sme sly spat tak musela nakadit hnus:-D jak budem emit tu novou kočičku tak bude si muset taky ze zacatku zvyknout v Loznici nez pujde do nejvetsiho prostoru. To bude zase tak tyden pekne peklicko haha
@ppperla píše:
@Elata á nad uzavřeným tak ypřemýšlela, ale pak jsem si řekla, že kdyz to neuvidim tak jako bych to nevidela ze?? Tak radeji otevrene a kdyz neco jen vidim tak hnedka uklizim:-) nekolikrát denně to taky cistime. jendu dobu jsme mely zachod i v loznici kdyz byla Zula mala. Jezis to byla sila vzdycky nez sme sly spat tak musela nakadit hnus:-D jak budem emit tu novou kočičku tak bude si muset taky ze zacatku zvyknout v Loznici nez pujde do nejvetsiho prostoru. To bude zase tak tyden pekne peklicko haha
A proč ji mít jen v ložnici? Já vždycky vypustila kočku do celého bytu, ať si najde místo, kde jí bude nejlíp. Sally se třeba uhnízdila po donesení do domečku na škrabadle. Corala si zabrala okamžitě gauč a všechny pohodlné místa, ta se se schováváním nesrala. A Wicca zas v obýváku zalezla pod gauč, cítila se tam nejlíp. Jediné teda, že jsme dávali večeřinové maso bokem pro novou kočičku, protože by se nenajedl nikdo. ![]()
Na aukru je krytý hajzlík aktuálně za dvacku s osobním odběrem tady v dojezdové vzdálenosti, tak uvidíme, jestli se nevyšplhá na nějakou velkou cenu. 50×38cm
teď tu krabici má 40×40 cca a je to OK, tak snad by to bylo dobré.
@Elata my máme ten jak máš vínový,ale bez okraje, na záchodě vedle mísy, jen v šedém a je prostě nízký
pořetbovala bych vyšší ![]()
Taky jsem včera koupila nové stelivo a od včera večera nebyl kakat
čůrat tam byl,ale nekakal, tak snad tam půjde (jinam tedy nešel…)
@AgatkaZ Si to nejdřív musí ozkoušet, mi když jsme na Asan přešli od toho pískového co maj v penny tak taky nejdřív jen okukovali, ale teď by jsme ho nevyměnili za nic ani mi lidi ani kluci kocouři ![]()
Holky měli jste někdo nastydlou kočku či kocourka? Ten náš hubenej Silča, zas shodil a nechce jíst granule (příjde mi, že se mu špatně trávěj nebo polikaj) a teď dostal kapsičku od Felixe a taky tomu moc nedal. A divně u toho pofrkával jak kdyby měl rýmu, ale z čumáčku mu neteče. Hůř se mu dýchá a kolikrát mě přijde že má ouška studená a za chvíli zas teplé i celou hlavičku, tak nevím. Můžou chřipku chytit od nás. A přijde mi ještě, že má nažloutlý ouška uvnitř a má víc toho mazu, ale není cítit. Až přijde výplata jdeme na veterinu zas, ale nenapadá vás něco.
@Jája8 Tak s nachlazením zkušenost nemám, uvidíš, co z toho bude
prý když je kočkám špatně, tak úplně neschovají mžurku-třetí víčko (od vnitřního koutku oka) - ale kdoví, z čeho to má ![]()
Jinak stav je stále stejný - pod skříní
, ale vylezl si pro žrádlo do kuchyně a hraje si s mašličkou na šňůrce a víčkem od kofoly…
(ehm, ona pracovna je vlastně takový bordelpokoj…)
@Pipet tak si myslím, že ještě den, dva a ikdyby se někdo přihlásil, že ho nedáte ![]()
Já si ho chtěla nechat hned… Ale musím to udělat tak, aby to byl Petrův nápad
![]()
Akorát mě štvou ty prachy, no.
Tak o tom třetím víčku jsem neslyšela, ale je pravda, že je mu teď vidět docela často. Chudák jen kost a kůže a pořád pospává.
Ahoj kočičandy:-)
prosím Vás jak čistíte kořiřkam ouška,?Ještě jsme to nedělali, ale nemáte nějaké fígle nebo něco, než se na to vrhneme,? ![]()
Vatovou tyčinkou
a dobrý, sice u toho brblá, ale drží ![]()
Jo a musíš jako dovnitř, ne jen boltec, a neboj, nedostaneš se tak hluboko aby jsi mu ublížila a ani by se nedal ![]()
No já už právě přemýšlela jestli nekoupit ty hrube tyčinky vatove jak byvaji pro děti. Tak jsem čekala s jakou novinkou tu kdo příjde
dobře takže tradiční varianta . Zitra vyzkouším te djdu hají
dobrou noc ![]()
Pipet nemusí to být přímo záchody přece stačí mísa nějakou kterou koupis . JÁ koupila z a40 korun u vietnamcu normálně mísu šedou velkou čtvercovou a mám to ve špajzce. měníme to každej den. jakože čistíme. Když je to přehane uz tak vysypeme celé. Pak jak bude druhá kočička porídíme jeste jeden prece jen uz toho bude více. prostě mísa velká bez krytu. A za tim mám plexisklo, protože jednou kdyz měla Zulda jeste bobek na zadku tak se otačela a udelala nam na zdi obrázek, takze ted uz je to v klidečku
A pouzivame jinak normálne ten písek z LIdlu jako stelivo na boky:-) tím, že to často mněníme tak to nezapáchá. Jakoo nejde to cítit v domě, ale jak se to uklízí je to peklo