Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj kočkomilky, vy jste tedy ukecané. Vítám všechny nově příchozí, máte nádherné kočičky, že mi to ale dalo vás dočíst a pokochat se fotečkami.
Tedy Jájo klobou dolů, Sileo je borec takhle krásně to zvládnout. Já když zkusila vykoupat Perfíka, tak jsme to nezvládli ani dva, já byla miss mokré tričko včetně každého kousku prádla na mě, ani nitka suchá mi nezbyla a vlasy jsem snad měla mokřejší jak celej Perfík
. Kolik pak váží? Jsem koukála jak ho lehounce držíš v jedný ruce, tak jsem si říkala jestli je tak lehoučký nebo ty jsi takový silák
Ajak tichounce mňouká, tak decentně, já z Perfíka málem ohluchla ![]()
Tak se taky přidám se novými fotečkami Perfíka, tunel dostal v pondělí a až dneska ráno objevil jaká s ním může být sranda
:
Jé mám zas nějaký problém s nahráváním fotek. Tak pokus č.2. Jinak mým snem je mít to škrabadlo z výstavy… jo ale to až někdy až budou penízky nazbyt…
teda Silča je fakt šikulka, bobínek jak mňoukal a držel. U nás by to byla rychlá střela stylem „rychle z vany ven a co nejdál“
Mně občas chybí třetí ruka, která by je držela, at je můžu pořádně vydrbat.
Mumu tady stál na psacím stole a koukal, odkudže to mňoukání jde ![]()
Prfík je krasavec, i z fotek je vidět, jak má krásnou srst ![]()
U nás taky tunel nějak vypadl z programu, tak jsem ho šoupla na měsíc do pokojíčku, ted jsem ho zase hodila do obýváku a lítají v něm oba kluci a králík taky
Zrovna tam lítá ušáček ![]()
… aktuální foto - kluci v akci ![]()
U nás taky tunel nějak vypadl z programu, tak jsem ho šoupla na měsíc do pokojíčku, ted jsem ho zase hodila do obýváku a lítají v něm oba kluci a králík taky
Kačuli taky boží, u tebe je to větší legrace když se honí všichni. Já musím Perfíkovi asistovat
jinak ho to samotnýho moc neba, mu tam musím škrábat na stěny, lákat ho hračkama pak se teprve zapojí.
Jinak srst má krásnou a konečně už přestal intenzivně línat a už pelichá jen tak standardně
, jen mám problém že se mu mastí ocásek, prý je to normální u některých kocourů a že by mohla pak pomoc kastrace. Tak uvidíme někdy v květnu půjdema na očkování tak se zase u veta poptám.
Hmm… tak fotky na druhý pokus, asi nějaká chyba nebo co, dloouho to načítalo a bez fotek ![]()
Vzdávám to, nasypala jsem tady asi osm fotek a na druhý pokus se uložily jen dvě ![]()
Tak než se uložil tento příspěvek, doukládaly se i fotky, se picnu ![]()
Kačí dobrý ja jich vidím sedm, a povedlo se ti to i víckrát…
taky mě to dneska zlobilo
@Nitetis píše:
Kačí dobrý ja jich vidím sedm, a povedlo se ti to i víckrát…taky mě to dneska zlobilo
Já ti nevím co to blbne, někdy je to o.k., jindy se ráno ne a ne přihlásit
Ostatní weby mi jedou, ale emimino sem tam stávkuje a vyhazuje mě, mažou se příspěvky… ![]()
V práci občas nakukuju, a jak vidím nové fotky, tak se vždy kochám a hned mám lepší náladičku ![]()
Jinak se snažím už půl hodiny nahnat ušáka do klece a smraďoch mi vždy zdrhne pod gauč a já mám smůlu
![]()
Spíš prevít ![]()
Tady něco hezkého ![]()
http://www.youtube-nocookie.com/…/xHkq1edcbk4?…
@Nitetis píše:
Kačí nádherné relaxační video. Takovej klídek a krása…
Dostala jsem ho, tak předávám
Dá se tam najít i více podobných, takových fakt hezkých ![]()
A jdu spát, vstávám ve 4:40h, tak to bude asi těžké ráno.....