Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
1.6.12 06:30

Elat

ty jsi šílená, škrábat zeď a malovat, jo???? :lol:

Já měla dneska skvělý budíček :cert: prcek se rozhodl, že ve 4:20 už jsem dostateně vyspaná a jak se nemazlí, tak chodil, vrkal jak holub, ducal do mě hlavičkou, tulil se a ťapkal po mně, tak nevím, co to jako má zmanemat :lol: Pak jsem ho chtěla pochovat a prd, nedal se opět ani omylem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
1.6.12 07:42

@KačuliKačka tak to tedy byl budíček :palec: :mrgreen:

Mě Artík naštěstí nechává v klidu, dokud nepromluvím nebo nevidí, že jsem otevřela oči, pak se začne domáhat hlazení a drbání, hlasitě mňouká a vrní :mrgreen: ale to je možná hlady, a říká mi, abych mu koukala dát kapsičku :think:

Ale ten mámy Matýsek jí cca od 5 ráno tlapká na oči, dokud je neotevře, žužlá a tahá jí za vlasy…donutí jí vstát a ak si jde lehnout a to už je mu 11 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.6.12 07:57
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka tak to tedy byl budíček :palec: :mrgreen:

Mě Artík naštěstí nechává v klidu, dokud nepromluvím nebo nevidí, že jsem otevřela oči, pak se začne domáhat hlazení a drbání, hlasitě mňouká a vrní :mrgreen: ale to je možná hlady, a říká mi, abych mu koukala dát kapsičku :think:

Ale ten mámy Matýsek jí cca od 5 ráno tlapká na oči, dokud je neotevře, žužlá a tahá jí za vlasy…donutí jí vstát a ak si jde lehnout a to už je mu 11 let :mrgreen:

No nevím, co to mu prdloušovi dneska harašilo :lol: Normálně na mě „vlitne“ až když zazvoní budík. To se začnou rojit všichni tři, že mají hlad a pronásledují mě na záchod i do koupelny, nervozně postávají a čekají, až dostanou baštu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.6.12 09:49

Koukám samá kutilka tady :D Já jsem si včera rozškrábla předloktí o pletivo, když jsem dodělávala ohrádku na letní výběh pro morče…

Jinak kocour se vyspal, došel na záchod (já mám obyč stelivo Louisa z Penny, ale přijde mi docela OK), vždycky vyleze z přepravky, honem nahltá pár granulí a zas se schová. Ale za mnou vyleze a mazlí se hrozně, lísá se, ducá hlavinkou a přede.
Takže myslím, že ho fakt někdo vyhodil, kdyby se ztratil, tak za tu dobu, co mi mamka psala, že ho vídá na sídlišti, by ho určitě majitel našel.

A má hrozně zvláštní tu srst, skoro nepouští chlupy 8o (a to je špinavý a zacuchaný, takže určitě ho nikdo nečesal), oproti Macíkovi šílený rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.6.12 10:13

Pipet

je hodně podobný naší Lotě, a to je turecká angora. Jen má víc chlupaté ouška (ta naše) :-)
Vypadá moc hezky, beztak mu bylo chuáčkovi smutno :-( a ted je štastný, že má někoho nového :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
1.6.12 11:20

@Pipet já vůbec nevím co bych dělala 8o asi bych ho vykoupala a nechala si ho ať se doma třeba po***** :oops: nebo ještě jedno řešení a to útulek… :think:
Ale nevím odkud jsi, v Praze je to jednoduché…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
1.6.12 11:34
@Pipet píše:
Koukám samá kutilka tady :D Já jsem si včera rozškrábla předloktí o pletivo, když jsem dodělávala ohrádku na letní výběh pro morče…

Jinak kocour se vyspal, došel na záchod (já mám obyč stelivo Louisa z Penny, ale přijde mi docela OK), vždycky vyleze z přepravky, honem nahltá pár granulí a zas se schová. Ale za mnou vyleze a mazlí se hrozně, lísá se, ducá hlavinkou a přede.
Takže myslím, že ho fakt někdo vyhodil, kdyby se ztratil, tak za tu dobu, co mi mamka psala, že ho vídá na sídlišti, by ho určitě majitel našel.

A má hrozně zvláštní tu srst, skoro nepouští chlupy 8o (a to je špinavý a zacuchaný, takže určitě ho nikdo nečesal), oproti Macíkovi šílený rozdíl.
pipet kocour je nádherný… bydlím blízko tebe a kdyby jsme neměli kocoura a psa tak bych si ho hned vzala… zkus útulek v ostravě porubě jmenuje se nadace na pomoc zvířatům
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.12 11:43
@Pipet píše:

Chlupy skoro vůbec nepouští turecká van, angory myslím jo, ale to si jistá nejsem. On je fakt dokonalý. :( Kdybych mohla mít čtvrtou, tak za poslední peníze sedám na vlak a jedu pro něj. Můžu na něm oči nechat, fakt. A ještě když si vezmu, jak nepopsatelně dokonalé by měli koťátka s naší Sally, tak se mi chce tím tuplem brečet, protože ona už nemůže a jeho nemůžu. :,( Krucinál fix. Mít domeček nebo aspoň o jednu místnost víc a lepší koruny.. :( Svět je hnusný a zlý.

No a my máme jet dneska vyndavat stehy, což je průser, protože mám 10kč, takže nemám na MHD, veta máme na druhé straně města, já břicho, do toho Sophie, potřebuju to vzít přes bankomat a barvy laky a aby toho nebylo málo, tak venku nějak od čtvrté ráno lije jak protržené.. Už se vidím, jak v sedmým měsíci táhnu přepravku, hlídám dítě, táhnu tašku se sprejem, nahazovačkou a dost možná i barvou, páč magor jsem na to dost a jestli se mi bude některá líbit víc než zbytek té, co mám doma, tak je jasná. Držte palce, ať má kamarádka dneska čas a může si půjčit muzejní auto. By mě zachránila strašně, časově i jinak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.12 12:03
@Pipet píše:

Nech si ho prosím ještě doma. Píšu kamarádce v Ostravě, taky mačkomilka největší, zachránkyně koček atd. Pokusíme se mu najít domov, že by nemusel do útulku vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.6.12 12:43

Nebojte, já si ho určitě nechám teď doma, než se něco vymyslí…
Chlap už je nalomený, taky se mu moc líbí.

Vykoupala jsem ho - včera se vyčůral do té přepravky a asi v tom celou noc ležel, tak jsem podložku hodila na vyvářku, přepravku vydrhla a kocoura vykoupala, tak je odsmraděno, sice tlapičky mu jdou trochu cítit ještě, ale dobrý.

Koukala jsem na popisy plemen a van ani angora nemají podsadu - to by vysvětlovalo ty chlupy. Takže nějaký turek tam v rodokmenu bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.6.12 12:47

@Elata
Doufám, že to dneska všechno zmákneš a pomocníci se najdou.
No u nás je největší problém taky v penězích :oops: já jsem po mateřské pořád bez práce, ani podporu z pracáku už nemám.
A nekastrovaného kocoura mít doma nemůžu - v bytě by smrděl a venku se ztratil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.12 13:23
@Pipet píše:
Nebojte, já si ho určitě nechám teď doma, než se něco vymyslí…
Chlap už je nalomený, taky se mu moc líbí.

Vykoupala jsem ho - včera se vyčůral do té přepravky a asi v tom celou noc ležel, tak jsem podložku hodila na vyvářku, přepravku vydrhla a kocoura vykoupala, tak je odsmraděno, sice tlapičky mu jdou trochu cítit ještě, ale dobrý.

Koukala jsem na popisy plemen a van ani angora nemají podsadu - to by vysvětlovalo ty chlupy. Takže nějaký turek tam v rodokmenu bude :mrgreen:

Jj, on sedí vzhledem na tureckou van. Angoru bych netypla, ony jsou podobné, ale Angory ztrácí srst tak jako běžně. Jinak jsem ho rozhodila po všech čertech, třeba se najde někdo, kdo si ho vezme. Snad nevadí, že jsem tak akční, když ho máš doma Ty, ale mně se chce brečet při představě, že by šel do útulku. Jo a dostala jsem kontakt na nějakou paní s depozitech, snad by byla případně lepší než útulek.

https://www.facebook.com/jarka.karkosova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
1.6.12 13:33

Ahojky dneska mám čas sem nahlížet. Venku u nás prší, takže si to tu pročtu, ale koukám, že se tady hledá domov pro kocourka.

@Pipet Můžu hodit jeho fotku na facebook a třeba se někdo se známých ozve .
A co to teda je? kocourek ?, a je kastrovaný, nebo není?? Nečetla jsme zpětně ještě nic tak nevím moc info o něm. vidim ted tady akorát dve fotečky jak vykukuje s přepravky:-)

• Citovat
  • Upravit
24798
1.6.12 13:36

@ppperla
Já pořád ještě mám v záloze možnost, že zůstane u nás - chlap o něm vůbec nemluví, takže přemýšlí=)

Jinak klidně fotky dej. On by asi byl spíše do bytu…
Je to kocour, nekastrovaný - bude třeba provést, pokud má být v tom bytě.
Asi mladý - má krásné bílé zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.12 13:36
@ppperla píše:
Ahojky dneska mám čas sem nahlížet. Venku u nás prší, takže si to tu pročtu, ale koukám, že se tady hledá domov pro kocourka.@Pipet Můžu hodit jeho fotku na facebook a třeba se někdo se známých ozve .
A co to teda je? kocourek ?, a je kastrovaný, nebo není?? Nečetla jsme zpětně ještě nic tak nevím moc info o něm. vidim ted tady akorát dve fotečky jak vykukuje s přepravky:-)

Kocourek, nekastrovaný, nejspíš právě vyhozený z bytu kvůli značkování. Taky už jsem ho hodila na FB, sdílelo mi to několik lidí z Ostravy a hodily jsme to s kamarádkou na několik stránek kočičích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný