Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1270
30.5.12 23:15

@Nitetis A kolik stojí takové škrabadlo, jsem se doslova zamilovala a vypadá pořádnějš, než ty s plyšem. Jinak Silča měl nedávno ucpaný žaludek zjistila jsem, že nám lízal ytong a tak zhubl. Nemohl zkoro nic jíst mě ucpaný asi 75% žaludku i kus střeva a tím pádem nefungovalo, no a na rentgenu se zjistilo, že má trochu zvětšenou ledvinu. Tak když už se vykurýroval tak jsem ho radši dala na testy a zjistilo, se že má špatný játra tak dostal speciální granulky a trochu přibral. Teď má játra už v pořádku, ale zas nějak začal hubnout a nechce moc papat, tak asi po výplatě půjdem k veterinářce jestli se to nezlepší. Jinak váží necelých 2,5 Kg. Takže ho vážim na kuchyňský váze :lol: , za to ty dva druhý když jsem tam dala tak to ukázalo EROR, takže musí mít přes 5 kilo.

Jinak holky nemáte tu nikdo siamky? Ten můj je pravděpodobně s ní křížený tak by mě zajímalo kolik tak normálně váží, mě se prostě zdá, že ten náš Silča je nějak prostě moc hubenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
30.5.12 23:25

@KačuliKačka Super video :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
30.5.12 23:43

Jájo poloviční stálo kolem 5 tisíc tohle se blížilo k 10ti jestli si to dobře pamaju nebo to bylo ještě to větší :think: , snažila jsem se teď najít vizitku z výstavy, ale někam jsem ji zašila, hodila bych sem odkaz. Sice to byli poláci, ale ty prolezačky, a škrabadla byla stabilní, ty polštáře tam byly na sucháče a byly rozepínací takže šli v pohodě vyprat. A všechno bylo krásně začištěné, nic odfláknutého. A taky to byly jedny z mála škrabadel co jsem viděla, že by s nimi neměla problém větší kočka přeci jen Ragdoll není siamka a to co se běžně prodává počítá spíš s menšími plemeny. To škrabadlo co mám doma je už Perfíkovi v podstatě malé… mi tam leží je na té největší ploše a ty ostatní mu jsou tak v podstatě k ničemu.

Jinak já Perfíka vážila nedávno a je to taky v podstatě drobek má jen 5,5 kliča. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.5.12 06:32

NO teda, tak já zvážila ty uličníky taky, a máme:
Charlie 3,7 kg
Samík 4,5 kg
Lotynka 4,5 kd :-)

Jájo,
Silča je nádherný, naše kočeny vyvádí kde co, ale ytong???? Bobek, ho to muselo bolet, hlavně že jste na to přišli.
A uvidíš, možná je jen taková vybíravka… Lota před kastrací měla období, kdy k misce čichla a vyčítavě se na mě podívala. Jedla minumum granulí a vážila okolo 3 kg. Až ted, 1,5 roku po operaci bříška s kastrací nabrala na současných 4,5kg. Třeba bude Silča takový drobnější, i když 2,5 kg byly i u Charlieho po nemoci málo, jak říkal vet.dr. :think: Mně přišlo, že on má větší radost z toho, že prcek přibral, než já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
31.5.12 11:49

To já po výplatě chci koupit konečně váhu abych mohla zvážit i ty druhý dva raubíře, tyhle asi musí přeš těch 5 kilo, když mi to váha neukáže nebo tam maj napsaný blbě do kolika vážej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
31.5.12 15:27

tak je nám rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.5.12 15:32

@ZdeMac
Rok? To je pořádný kousek teda 8o Všechno nejlepší! :kytka:

@Jája8 Já mám váhu v kuchyni do 10kg, tak to mi na kočky snad stačit bude :mrgreen: Stačilo i na mimino a morče jsem taky na ní vážila… Prej kuchyňská váha, haha :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
31.5.12 15:35

@Pipet vážila jsem ho a má 5,1kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.5.12 15:38

Tak to je fakt urostlý macínek=)
Já se nepamatuju :oops: jestli je to nějaké plemeno? Nebo vesta? (VESnické TAjemství :D )

Já jsem včera hrabala v záhonku u cesty a Macíček asistoval, šla kolem taková upovídaná paní s pudlem :lol: a děsně ho obdivovala, že je takový zvláštní bílorezavý :nevim: Mi to přijde normální kočičí barva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
31.5.12 15:39

@ZdeMac gratulujeme :kytka: je to krasavec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
31.5.12 15:41

@AgatkaZ Moc děkujeme…uběhlo to, bylo to takové nic, když jsme ho donesli a teď je to pěknej kousek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
31.5.12 15:44

@Pipet žádná rasa, pouze VESTA..ale celkem by mě zajímalo, kdo byl tatík…je hodně velikej a na veterině, když ho doktorka viděla poprvé, tak prý: Maiská mývalí? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.5.12 15:55

No já myslím, že tam ani žádné plemeno být nemusí přikřížené v nějaké nedávné generaci.
U taťky mají kocoura taky obyč kotě odněkud a je úplně obří, jednou tak velký jako máš Macík, těch 6 kg mu tipuju minimálně.

Mainská koťátka má teď paní, co jsme od ní měli pejska…
 http://re-janmoravia.ic.cz/odkazy.htm

A k tomu 11 špicích štěňat, myslím, že musí mít doma veselo :lol: Náš Asco byl taky z 11ti sourozenců, mají štěstí na početné vrhy teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
31.5.12 16:03

tak ty koťata jsou super a ti rodiče…kdbych šla do papírové kočky, tak beru maijskou mývalí…a psa drsnosrstého jezevčíka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.5.12 20:44

Ačkoli by se mohlo zdát, že je to jen zaprasený Macík, není to on.
Je to pracovním jménem Průser.
Mamka mi volala, že už měsíc se u nich (bytovky na sídlišti) toulá rezavobílá kočka, delší srst. Zjevně vyhozená z bytu, prvně byla čistě bílá, postupně špinavější…
Přijde mi šmrcnutý tureckou van.

No, je u nás v koupelně. Je to nekastrovaný kocour, takže důvod jeho pobytu venku je jasný :zed:

CO s ním??? Já nemám prachy na další kastraci, jak ho uvidí staříci, tak se zvencnou, chlap na mě nemluví :twisted:

Jdu hledat nějaké útulky nebo něco, ááááááá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný