Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka snad ne… hele, moje Barča prodávala na Aukru fungl nový iPod,a než to všechno proběhlo, byl z toho skoro týden… ještě vydrž… ![]()
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka snad ne… hele, moje Barča prodávala na Aukru fungl nový iPod,a než to všechno proběhlo, byl z toho skoro týden… ještě vydrž…
Držím
Ale prosila jsem paní, at mi dá @ echo, kdy to bude posílat a podací číslo, at můžu zásilku sledovat. Schválně jsem si to nechala poslat k babičce, protože ta je dopoledne doma a mám jistotu, že to nebude trčet někde na poště bez oznámenky ve schránce.
Uvidíme, jestli se ozve aspon na dnešního meila.
Tak holky přítel se vrátil se Silčou od veterinářky a má dáno oficiálně, že má chřipku jako já. Tak dostal Doxyhexcal půl tablety denně a za týden na kontrolu, hezky to spolu sípeme až na to, že on nemůže smrkat. Je na dietě musí jen měkkou potravu páč ho bolí v krku jak mě. Jen doufám, že to nechytnou ještě ty dva. A granulky asi prý nechce jíst, protože před tím měl bolavé bříško od toho ytongu a asi si to s tím spojil. Po chřipce prý uvidíme a jestli je jíst nebude zkusíme zatím jinou příchuť.
Zdraví marod z postele ![]()
@AgatkaZ Nevím… Ale nechtěla jsem, ať ty ušní brebery chytí nějaké další zvíře a červíci jsou přenosní i na lidi, takže taky nutné.
Tady je strašný problém, že „zvířata nepatří do baráku“, moje nervy.
Takže je ticho po pěšině. Nevím, jak to dopadne.
Já bych si ho klidně vzala do postele
- můj vs. chlapův vztah ke zvířatům je u nás jedno z hádacích témat.
On je nebere jako kamarády, ale jako … domácí živočichy. Ach jo.
@Jája8 píše:
Tak holky přítel se vrátil se Silčou od veterinářky a má dáno oficiálně, že má chřipku jako já. Tak dostal Doxyhexcal půl tablety denně a za týden na kontrolu, hezky to spolu sípeme až na to, že on nemůže smrkat. Je na dietě musí jen měkkou potravu páč ho bolí v krku jak mě. Jen doufám, že to nechytnou ještě ty dva. A granulky asi prý nechce jíst, protože před tím měl bolavé bříško od toho ytongu a asi si to s tím spojil. Po chřipce prý uvidíme a jestli je jíst nebude zkusíme zatím jinou příchuť.
Zdraví marod z postele
Jééé je, tak to vám oběma držíme pacičky, at jste brzy fit a bez následků
Chudák Silča, bolavé bříško a ted chřipajzna.....
@Pipet
nevyrostl v baráku? To samé byl můj ex, ale nedala jsem se, já vyrostla v paneláku s kocourkem, kterého jsme měli 15 let a když odešel, bolelo to jako když odejde právoplatný člen rodiny..takže já si nedala na zvířátka sáhnout ![]()
@AgatkaZ Vyrostl… Jeho rodiče jsou to samé - bydlíme v dvougeneračním.
Ale já taky vyrostla u baráku, asi 200m vedle
a mám babičku, která pracovala v kravíně a jak není ze zvířete nějaký „užitek“, tak to vůbec neuznává=)
Naši neměli zrovna bezva vztah, nakonec se rozvedli, když mi bylo 17 myslím nebo kolik. Tak jsem radši chodila se psem nebo brečela kočkám do kožichu.
Tak paní se ozvala, že to ve čtvrtek poslala, že na mě maličko zapomněla s meilíkem
Babi nic nedošlo, tak snad zítra, ono to asi taky trvá, pošta má na obyč balík týden.
Já se těším, až ubdou mít kočičáci radost z nového škrabadélka s pelíškem ![]()
Jo, já se taky za ně prala, ale teď máme stop stav. Největší bič si, ale přítel na sebe upletl sám, když jednou přines z Litoměřic toulavou kotě a já samozřejmě, když jsme v práci nemůže tu být sám a na veterině jsme potkali co našla taky koťata jedno jsme si od ní vzali. To naše nalezené umřelo na hodně červíků v těle tak se zas hledal kamarád a pořídil se. Pak jsme narazily v zimě pod kontejnerem asi na ročního kocoura, krásný černý s hustým kožíškem a ten pak utekl nešťastnou náhodou no a pak jsme zas v zimě našli chudáka kocoura co na nás čekal skoro před krámem. Cestou jsem na něj mluvila, nazpátek z krámu pohladila a přítel na mě no jo, je mi to jasné tak ho vem, ale máme stop stav už. ![]()
@Jája8 já si takhle odnesla domů 23.12.91 kocourka, mrzlo a on byl táááák malinkatý… no a paní na poště říkala, abych si ho vzala, že mi přinese štěstí, no vzala jsem ho domů a druhý den jsem porodila syna
a Zrzeček s námi byl asi 6 let, jenže…bydleli jsme s ex v Troji u ZOO,přímo na té hlavní a bohužel,jakmile byla kočička venkovní, měla to víceméně spočítané ![]()
@KačuliKačka Tak super=)
Já se koukala spíš na tohle škrabadlo
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
kutil jsem statný=) tak proč to nezkusit.
No ale jestli si ho necháme, tak musím vyřešit andulku
to by asi nebyli moc kámoši
Morče ho moc nezajímá…
Holky,
tak naši v paneláku měli pejska, jezevčíka. Ale když se přestěhovali na barák (otec je z vesnice), tak si pořídili i ovčáka - fenku Jollynku, která stejně skončila doma na gauči (kvůli kloubům) a mamča měla 4 kočky, které mohly domů i ven a spaly všude po baráku, i v posteli ![]()
No a já jsem po ní hezky praštěná, takže mám doma taky zvěřinec, a to zatím ve 2+1.....
Být na tom finančně i časově líp, tak mám doma i toho hafana který by se mnou chodil na hory, no nejsem já cvokouš???? A pak se divím, že mě žádný chlap nechce no… ![]()