Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
4.6.12 20:25

@KačuliKačka na hory ti stačí i malý pesan… naše Agátka má 7kg a dokáže běžet spolu s kolem několik kilometrů, a je malá,moc místa nezabere :-)

http://img8.rajce.idnes.cz/…IMG_1390.jpg?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.12 20:28
@Pipet píše:
@KačuliKačka Tak super=)
Já se koukala spíš na tohle škrabadlo
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
kutil jsem statný=) tak proč to nezkusit.No ale jestli si ho necháme, tak musím vyřešit andulku :think: to by asi nebyli moc kámoši :lol: Morče ho moc nezajímá…

Tak to jsi dobrá :palec:

Samíka jsem si vydupala, ex tehdy povolil a dobrý ;-)
Pak jsme byli u tchýně ve Staré Bělé, zima r. 2006, sněhu kupy, mrzlo a na okně seděla Lotka, zmrzlá, hubená, hladová a špinavá. Děti i tchýně ukecávaly ex, at si ho vezmeme, ex ani tchán že nee… A já, že jestli ji chtějí nechat na tom okně v mraze, že se na to dívat nebudu a jedu pryč (odjela jsem bez syna i nevl. dcery). A za hodinu jsem měla sms - přijed i s přepravkou :lol: A tak přišla naše Charlotte :-)
A Charlie? Ten byl na inzerát, že darují kotě. Měl být pro kamarádky rodiče, ale rozmysleli si to… a já tři dny dumala, co a jak… tehdy jsme smutnili po zemřelém kocourkovi Piškotkovi… když mě dnes už ex přítel viděl, řekl - asi se mám obléct, že? A jeli jsme :lol: Nakonec to byl on, kdo ho naučil do postele, kdo si s ním hrál, mazlil se, teda kromě mně :-)

Vím, že už další zvířátka nehrozí, neb bych na ně neměla tolik času, financí na péči o ně a taky nemáme ten prostor, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.12 20:30
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka na hory ti stačí i malý pesan… naše Agátka má 7kg a dokáže běžet spolu s kolem několik kilometrů, a je malá,moc místa nezabere :-)http://img8.rajce.idnes.cz/…IMG_1390.jpg?…

Jako že uděláme výměnu na prázdniny????? Já ti dovezu kočičáky a nafasuju Agátku na Šumavu jo???? No já bych ji brala všema 10!!!!! :lol:

Kamarádka dávala nedávno odkaz na útulek, a tam byla tak nááááádherná fenečka, že jsem měla silní škubání v rukou, ale fakt silné! Jenže to nejde :-( Jsem dlouho v práci, nemám koho na hlídání v době nutné nepřítomnosti a syn, ten by se staral chvíli a pak stejně vyletí z baráku :nevim: A pejsek by se trápil, já taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
4.6.12 20:33

Jájo tak to se silčou hezky vyležte ať jste brzy fit.

Holky ten muj zmeťour normálně bojkotuje nový pelíšek co jsem mu koupila místo deky do koupelny k záchodu. Mi tam vždycky lehal na dece když jsem bylav v koupelně, tak jsem mu ho tam koupila a on na něj vůbec nechce. To se mi radši uvelebí na záchodě, podotýkám, že prkýnko je zvednuté… ho někdy musím blejsknout. To už se klidně může naučit na ten záchod chodit :D rovnováhu má tedy dobrou :D

Jinak přikládám pár nových foteček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
4.6.12 20:35

Taky jsem si domů natahala za život slušnou řádku kožíšků. Co se kde válelo, toulalo jsem dotáhla. Chudáci rodiče. :D Já dělala i hrobečky mrtvým ptáčkům a tak. :) Ale když jsme měli svoje 4 kočky, do toho se narodila koťátka 4 a já dotáhla vyzáblé dvě koťata z příkopu, tak doma zaveleli „dobře, zachraňuj, ale najdeš jim jiný domov“. Tak jsem zachraňovala, vykrmovala, vymazlovala a předávala novým majitelům. Jsem strašně pyšná, že žádné kotě se mi nikdy nenechalo utratit. :)

Holky Sallince otrnulo. Jí asi fakt muselo být i nějak nedobře, protože byla před operací dost klidná, mazlivá, ale taková.. klidná no. Co je po operaci, má vyndané stehy, tak jí s prominutím prostě jebe. :lol: Lítá tu jak malé praštěné ujančené kotě, skáče, vydává neuvěřitelné šílené zvuky.. jak má sakra z těch dvou kil přibrat, když to stíhá vyběhat a vyjančit? :lol: Vy tu řešíte 4 kila u 10m koťat a chudina Sally má 2kg a 20.6. má třetí narozeniny. :( Ale už je jí evidentně opravdu dobře, tak snad se jí něco tuku uloží.

Kačuli, kamarádka v Brně má s manželem maličké 1+1 a v tom mají psa, kocoura a králíčka a je nešťastná, že jich nemůže mít víc a nemůže se dočkat až budou mít domeček. Prý jen co bude podepsaná smlouva na domeček, letí do útulku. :lol: Já bych taky potřebovala ještě aspoň dvě fretky, bengálku, rottweilera, kavalírka, andulku a potkany, ale toto dotáhnout domů, tak jsem po příchodu muže z práce do pěti minut bez muže a bez domova. :lol: Nemluvě o jisté smrti hlady. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.12 20:36

Nitetis

teda Perfík je úžasnýýýýýýýý … ta poslední fotka na koberci je nádherná :palec:
Ty moje příšerky jsou pořád v pohybu nebo jsou zakuklené do klubka, že je nemá cenu ani fotit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
4.6.12 20:39
@Nitetis píše:
Jájo tak to se silčou hezky vyležte ať jste brzy fit.

Holky ten muj zmeťour normálně bojkotuje nový pelíšek co jsem mu koupila místo deky do koupelny k záchodu. Mi tam vždycky lehal na dece když jsem bylav v koupelně, tak jsem mu ho tam koupila a on na něj vůbec nechce. To se mi radši uvelebí na záchodě, podotýkám, že prkýnko je zvednuté… ho někdy musím blejsknout. To už se klidně může naučit na ten záchod chodit :D rovnováhu má tedy dobrou :D

Jinak přikládám pár nových foteček :D

Bože můj ten ale je. :srdce: To by byl ženich pro Sallinku, kdyby ještě mohla.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.12 20:39
@Elata píše:
Kačuli, kamarádka v Brně má s manželem maličké 1+1 a v tom mají psa, kocoura a králíčka a je nešťastná, že jich nemůže mít víc a nemůže se dočkat až budou mít domeček. Prý jen co bude podepsaná smlouva na domeček, letí do útulku. :lol: Já bych taky potřebovala ještě aspoň dvě fretky, bengálku, rottweilera, kavalírka, andulku a potkany, ale toto dotáhnout domů, tak jsem po příchodu muže z práce do pěti minut bez muže a bez domova. :lol: Nemluvě o jisté smrti hlady. :lol:

Naprosto tě chápu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
4.6.12 20:41

No já tu měla na návštěvě kamaráda s novým foťákem tak se předváděl a Perfík kupodivu docela spolupracoval, takže mám spousty krásných foteček jen je pořádně probrat. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.6.12 20:42

@Nitetis Ten je prostě luxusní! :dance:

Mi už by k absolutnímu štěstí stačilo ještě jedno morče a pes :mrgreen: tak to není moc, ne? :mrgreen:
Protože našeho morčáka Bubušku jsme koupili jako samičku, chtěla jsem jí nechat miminka a jednu holku si nechat, ať není sama.
Jenže přijel ženich a ukázalo se, že miminka fakt nebudou, pač Bubuška má taky pinďoura 8o a nějak nemám odvahu k němu dávat dalšího samečka (zkoušeli jsme) a se samičkou by stejně nemohli být spolu, protože by se furt množili. Tak je chudák sám, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
4.6.12 20:44

Elato no zatím by mohl, ale kdyby se to chovatelka dozvěděla tak mě napaří pokutu až zčernám :? musím domluvit tu kastraci… on totiž nesmí do chovu, protože má defekt na ocásku, proto taky skončil u mě a ne v Itálii :mrgreen: pokládek můj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.12 20:44

@Pipet takže Babuška je vlastěn Babušák? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.12 20:45
@Nitetis píše:
Elato no zatím by mohl, ale kdyby se to chovatelka dozvěděla tak mě napaří pokutu až zčernám :? musím domluvit tu kastraci… on totiž nesmí do chovu, protože má defekt na ocásku, proto taky skončil u mě a ne v Itálii :mrgreen: pokládek můj.

Máte „Zálomek“ ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.6.12 20:50

@KačuliKačka
Morčátko Bubu, má černou… prdel a oko :mrgreen:
 http://img4.rajce.idnes.cz/…ages/023.jpg?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.6.12 20:52
@Pipet píše:
@KačuliKačka
Morčátko Bubu, má černou… prdel a oko :mrgreen:
http://img4.rajce.idnes.cz/…ages/023.jpg?…

Jéé,to je bobínek :hug: No, já fakt už nemůžu žádné jiné mít doma :lol: :lol:

Jsem si v pátek mazlila kamarádky činčilky Kubíka a Adélku, bože ty mají tak heboučký kožíšek a jsou to takoví bobínci krásní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný