Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka na hory ti stačí i malý pesan… naše Agátka má 7kg a dokáže běžet spolu s kolem několik kilometrů, a je malá,moc místa nezabere ![]()
@Pipet píše:
@KačuliKačka Tak super=)
Já se koukala spíš na tohle škrabadlo
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
kutil jsem statný=) tak proč to nezkusit.No ale jestli si ho necháme, tak musím vyřešit andulkuto by asi nebyli moc kámoši
Morče ho moc nezajímá…
Tak to jsi dobrá ![]()
Samíka jsem si vydupala, ex tehdy povolil a dobrý ![]()
Pak jsme byli u tchýně ve Staré Bělé, zima r. 2006, sněhu kupy, mrzlo a na okně seděla Lotka, zmrzlá, hubená, hladová a špinavá. Děti i tchýně ukecávaly ex, at si ho vezmeme, ex ani tchán že nee… A já, že jestli ji chtějí nechat na tom okně v mraze, že se na to dívat nebudu a jedu pryč (odjela jsem bez syna i nevl. dcery). A za hodinu jsem měla sms - přijed i s přepravkou
A tak přišla naše Charlotte ![]()
A Charlie? Ten byl na inzerát, že darují kotě. Měl být pro kamarádky rodiče, ale rozmysleli si to… a já tři dny dumala, co a jak… tehdy jsme smutnili po zemřelém kocourkovi Piškotkovi… když mě dnes už ex přítel viděl, řekl - asi se mám obléct, že? A jeli jsme
Nakonec to byl on, kdo ho naučil do postele, kdo si s ním hrál, mazlil se, teda kromě mně ![]()
Vím, že už další zvířátka nehrozí, neb bych na ně neměla tolik času, financí na péči o ně a taky nemáme ten prostor, že jo…
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka na hory ti stačí i malý pesan… naše Agátka má 7kg a dokáže běžet spolu s kolem několik kilometrů, a je malá,moc místa nezaberehttp://img8.rajce.idnes.cz/…IMG_1390.jpg?…
Jako že uděláme výměnu na prázdniny????? Já ti dovezu kočičáky a nafasuju Agátku na Šumavu jo???? No já bych ji brala všema 10!!!!! ![]()
Kamarádka dávala nedávno odkaz na útulek, a tam byla tak nááááádherná fenečka, že jsem měla silní škubání v rukou, ale fakt silné! Jenže to nejde
Jsem dlouho v práci, nemám koho na hlídání v době nutné nepřítomnosti a syn, ten by se staral chvíli a pak stejně vyletí z baráku
A pejsek by se trápil, já taky…
Jájo tak to se silčou hezky vyležte ať jste brzy fit.
Holky ten muj zmeťour normálně bojkotuje nový pelíšek co jsem mu koupila místo deky do koupelny k záchodu. Mi tam vždycky lehal na dece když jsem bylav v koupelně, tak jsem mu ho tam koupila a on na něj vůbec nechce. To se mi radši uvelebí na záchodě, podotýkám, že prkýnko je zvednuté… ho někdy musím blejsknout. To už se klidně může naučit na ten záchod chodit
rovnováhu má tedy dobrou ![]()
Jinak přikládám pár nových foteček ![]()
Taky jsem si domů natahala za život slušnou řádku kožíšků. Co se kde válelo, toulalo jsem dotáhla. Chudáci rodiče.
Já dělala i hrobečky mrtvým ptáčkům a tak.
Ale když jsme měli svoje 4 kočky, do toho se narodila koťátka 4 a já dotáhla vyzáblé dvě koťata z příkopu, tak doma zaveleli „dobře, zachraňuj, ale najdeš jim jiný domov“. Tak jsem zachraňovala, vykrmovala, vymazlovala a předávala novým majitelům. Jsem strašně pyšná, že žádné kotě se mi nikdy nenechalo utratit. ![]()
Holky Sallince otrnulo. Jí asi fakt muselo být i nějak nedobře, protože byla před operací dost klidná, mazlivá, ale taková.. klidná no. Co je po operaci, má vyndané stehy, tak jí s prominutím prostě jebe.
Lítá tu jak malé praštěné ujančené kotě, skáče, vydává neuvěřitelné šílené zvuky.. jak má sakra z těch dvou kil přibrat, když to stíhá vyběhat a vyjančit?
Vy tu řešíte 4 kila u 10m koťat a chudina Sally má 2kg a 20.6. má třetí narozeniny.
Ale už je jí evidentně opravdu dobře, tak snad se jí něco tuku uloží.
Kačuli, kamarádka v Brně má s manželem maličké 1+1 a v tom mají psa, kocoura a králíčka a je nešťastná, že jich nemůže mít víc a nemůže se dočkat až budou mít domeček. Prý jen co bude podepsaná smlouva na domeček, letí do útulku.
Já bych taky potřebovala ještě aspoň dvě fretky, bengálku, rottweilera, kavalírka, andulku a potkany, ale toto dotáhnout domů, tak jsem po příchodu muže z práce do pěti minut bez muže a bez domova.
Nemluvě o jisté smrti hlady. ![]()
teda Perfík je úžasnýýýýýýýý … ta poslední fotka na koberci je nádherná ![]()
Ty moje příšerky jsou pořád v pohybu nebo jsou zakuklené do klubka, že je nemá cenu ani fotit..
@Nitetis píše:
Jájo tak to se silčou hezky vyležte ať jste brzy fit.Holky ten muj zmeťour normálně bojkotuje nový pelíšek co jsem mu koupila místo deky do koupelny k záchodu. Mi tam vždycky lehal na dece když jsem bylav v koupelně, tak jsem mu ho tam koupila a on na něj vůbec nechce. To se mi radši uvelebí na záchodě, podotýkám, že prkýnko je zvednuté… ho někdy musím blejsknout. To už se klidně může naučit na ten záchod chodit
Jinak přikládám pár nových fotečekrovnováhu má tedy dobrou
Bože můj ten ale je.
To by byl ženich pro Sallinku, kdyby ještě mohla.. ![]()
@Elata píše:
Kačuli, kamarádka v Brně má s manželem maličké 1+1 a v tom mají psa, kocoura a králíčka a je nešťastná, že jich nemůže mít víc a nemůže se dočkat až budou mít domeček. Prý jen co bude podepsaná smlouva na domeček, letí do útulku.Já bych taky potřebovala ještě aspoň dvě fretky, bengálku, rottweilera, kavalírka, andulku a potkany, ale toto dotáhnout domů, tak jsem po příchodu muže z práce do pěti minut bez muže a bez domova.
Nemluvě o jisté smrti hlady.
Naprosto tě chápu
![]()
No já tu měla na návštěvě kamaráda s novým foťákem tak se předváděl a Perfík kupodivu docela spolupracoval, takže mám spousty krásných foteček jen je pořádně probrat. ![]()
@Nitetis Ten je prostě luxusní! ![]()
Mi už by k absolutnímu štěstí stačilo ještě jedno morče a pes
tak to není moc, ne? ![]()
Protože našeho morčáka Bubušku jsme koupili jako samičku, chtěla jsem jí nechat miminka a jednu holku si nechat, ať není sama.
Jenže přijel ženich a ukázalo se, že miminka fakt nebudou, pač Bubuška má taky pinďoura
a nějak nemám odvahu k němu dávat dalšího samečka (zkoušeli jsme) a se samičkou by stejně nemohli být spolu, protože by se furt množili. Tak je chudák sám, no.
Elato no zatím by mohl, ale kdyby se to chovatelka dozvěděla tak mě napaří pokutu až zčernám
musím domluvit tu kastraci… on totiž nesmí do chovu, protože má defekt na ocásku, proto taky skončil u mě a ne v Itálii
pokládek můj.
@Nitetis píše:
Elato no zatím by mohl, ale kdyby se to chovatelka dozvěděla tak mě napaří pokutu až zčernámmusím domluvit tu kastraci… on totiž nesmí do chovu, protože má defekt na ocásku, proto taky skončil u mě a ne v Itálii
pokládek můj.
Máte „Zálomek“ ?
@KačuliKačka
Morčátko Bubu, má černou… prdel a oko ![]()
http://img4.rajce.idnes.cz/…ages/023.jpg?…
@Pipet píše:
@KačuliKačka
Morčátko Bubu, má černou… prdel a oko
http://img4.rajce.idnes.cz/…ages/023.jpg?…
Jéé,to je bobínek
No, já fakt už nemůžu žádné jiné mít doma
![]()
Jsem si v pátek mazlila kamarádky činčilky Kubíka a Adélku, bože ty mají tak heboučký kožíšek a jsou to takoví bobínci krásní ![]()