Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
6.6.12 14:37

@manca 1 tak ti jsou ale krásní :* tak ať vám dělají jen radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
6.6.12 18:07
@Sebinah píše:
@manca 1 : zle som napísala tvoj nick, prepáč :D tak pridám aj ja niečo, máme mainskú mývaliu, volá sa Lilly, a práve mi okupuje priateľa spiaceho v posteli :) hajajú spolu každý deň. :pankac:

jé to vůbec nevadí já bych si toho ani nevšimla :mrgreen: Nádherná kočička moc krásná.Naše se jmenujou Mourek a Žofka pojmenovali je děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
6.6.12 18:07
@AgatkaZ píše:
@manca 1 tak ti jsou ale krásní :* tak ať vám dělají jen radost :kytka:

Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.6.12 20:02

Týjooo, to jsou krásní mucínkové :hug: :hug:

Já jsem právě generálně nasrala našeho Samíka :lol: nebot jsem si dovolila ho připlácnout k zemi a vyčesávat jeho zakudlané chlupy, to bylo kraválu a funění :lol: :lol: Poslední dobou nesnáší česání,jenže nechte peršana jen tak a za chvíli z něj bude dredař jak vyšitý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.6.12 20:59

Koťátka jsou bobínci :hug:

A ta maina… mainy jsou prostě Kočky. Jsou nádherné.

U nás je situace taková, že si ho můžu nechat, když slíbím, že to je na dalších 35 let poslední zvíře, které jsem dotáhla domů a když bude venku. :mrgreen:
No minimálně měsíc stejně musí být vevnitř a ono se to utřepe… :P

@KačuliKačka Teda, česat, jo… Já jsem taky česala, jsem trochu sežraná, ale dobrý=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.6.12 21:01

Pipet

tak to oficiálně gratuluji k novému členu rodinky :potlesk: :potlesk: :potlesk:

U nás se češe fakt jen sporadicky, on pak se mnou celý večer nemluví, dupa jedna, jako by nechápal, že o to méně ho pak svědí kožíšek, když má ty kudlance pryč… :zed: JEště že ti další dva se česat nemusí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
6.6.12 21:26
@Pipet píše:
Koťátka jsou bobínci :hug:

A ta maina… mainy jsou prostě Kočky. Jsou nádherné.

U nás je situace taková, že si ho můžu nechat, když slíbím, že to je na dalších 35 let poslední zvíře, které jsem dotáhla domů a když bude venku. :mrgreen:
No minimálně měsíc stejně musí být vevnitř a ono se to utřepe… :P

@KačuliKačka Teda, česat, jo… Já jsem taky česala, jsem trochu sežraná, ale dobrý=)

Koho si můžeš nechat? nějak mi to uteklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.6.12 21:32

@manca 1 Takového nalezence jednoho=) Když tak mrkni pár stránek zpátky, jsou tam fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
6.6.12 23:06

Holky krásná koťátka :dance:

Pipet tak hodně zábavy s novým členem rodiny, on to manžel zvládne a určitě tu lhůtu zkrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
6.6.12 23:22

pipet Gratulace. Já Ti tak fandila, aby zůstala u Vás. :srdce: Taková jiskřička naděje, že Wicca u nás není poslední. :lol: Jenže já musela už při ní dát slib, že opravdu poslední kočka. :( No ale to se nevztahuje na jinou zvěř, takže jsem si pak ještě nastěhovala svého sklípkana od mámy a je v plánu chamík, ale to až budou koruny, což bude kdo ví kdy. :(

Jinak já teda češu Sally a to mám štěstí, protože pro ni je kartáč jak droga, jak ho vidí, tak to bere s rozběhem a brzdí až bradou o kartáč. :lol: Corala česání nerada, což nechápu, protože jinak nejvíc miluje škrabkání nehtama okolo páteře. :nevim: A Wicca považuje jakýkoli druh kartáče či hřebene za nepřítele vhodného k zakousnutí, takže smůla, ale občas ji beru. Teď se ji chystám vyčesat už pár dní, britka, chlupů jak celé hračkářství plyšáků a líná jak vzteklá. :/ A momentálně stejně vztekle lítá i s Coralou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
7.6.12 02:04

@Sebinah Přesně takovou kočinu, stříbrnou bych strašně moc chtěla, ale nejdřiv se musí sehnat větší byt nebo tenhle nafouknout :mrgreen: Jinak nevíš jakou maj povahu? Pro mě jsou strašně kouzelné prostě jednou tuhle budu muset mít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
7.6.12 02:06

Tak u nás se dnes taky česalo a všechni tři, vždy ty druhý koukali co tam tomu dělám :lol: Na usmířenou dostali vařený kuřecí, tak to bylo v poho. Jinak jim vždy po česáním dávám takový jiný druh granulek na odměnu. Jinak jsem chtěla ostříhat i drápky a světe div se, nůžky jsou někde v čudu asi je někam zašili. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.6.12 06:22

Tak stříhání drápků je u nás relativně v pohodě :-)Sice u toho nadávají, ale mají smůlu, jsem silnější a ukecanější :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
7.6.12 10:07

Přikládám ze včera myslím.. Jsme dostali kočárek pro bubáčka na balkon.. už je definitivně Wiccy. :lol: A první fotka Sally - tady je trochu vidět jak je hubená, ještě jak se napřímila - cosi ji strašně vzrušovalo venku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.6.12 21:03

Elat,

máš hlídačku, no… co kdyby kočárek chtěl někdo ukrást???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A Sallynka je bobíken hubený, to je fakt vidět, bobinka malá :hug: Já vážila dneska, Lota i Samík 4,3 kg a prcek má 3,7 kg… a panička se taky nějak vykrmila :zed: :zed: A přitom se hýbu, jezdím na hory, necpu se sladkým, max ráno sladké kafe, tak nevím kde je chyba :,(

Přikládám pár čerstvých fotek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný