Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sebinah píše:
@manca 1 : zle som napísala tvoj nick, prepáčtak pridám aj ja niečo, máme mainskú mývaliu, volá sa Lilly, a práve mi okupuje priateľa spiaceho v posteli
hajajú spolu každý deň.
jé to vůbec nevadí já bych si toho ani nevšimla
Nádherná kočička moc krásná.Naše se jmenujou Mourek a Žofka pojmenovali je děti ![]()
Týjooo, to jsou krásní mucínkové
![]()
Já jsem právě generálně nasrala našeho Samíka
nebot jsem si dovolila ho připlácnout k zemi a vyčesávat jeho zakudlané chlupy, to bylo kraválu a funění
Poslední dobou nesnáší česání,jenže nechte peršana jen tak a za chvíli z něj bude dredař jak vyšitý ![]()
Koťátka jsou bobínci ![]()
A ta maina… mainy jsou prostě Kočky. Jsou nádherné.
U nás je situace taková, že si ho můžu nechat, když slíbím, že to je na dalších 35 let poslední zvíře, které jsem dotáhla domů a když bude venku. ![]()
No minimálně měsíc stejně musí být vevnitř a ono se to utřepe… ![]()
@KačuliKačka Teda, česat, jo… Já jsem taky česala, jsem trochu sežraná, ale dobrý=)
tak to oficiálně gratuluji k novému členu rodinky
![]()
U nás se češe fakt jen sporadicky, on pak se mnou celý večer nemluví, dupa jedna, jako by nechápal, že o to méně ho pak svědí kožíšek, když má ty kudlance pryč…
JEště že ti další dva se česat nemusí ![]()
@Pipet píše:
Koťátka jsou bobínci![]()
A ta maina… mainy jsou prostě Kočky. Jsou nádherné.
U nás je situace taková, že si ho můžu nechat, když slíbím, že to je na dalších 35 let poslední zvíře, které jsem dotáhla domů a když bude venku.
@KačuliKačka Teda, česat, jo… Já jsem taky česala, jsem trochu sežraná, ale dobrý=)
No minimálně měsíc stejně musí být vevnitř a ono se to utřepe…
Koho si můžeš nechat? nějak mi to uteklo ![]()
@manca 1 Takového nalezence jednoho=) Když tak mrkni pár stránek zpátky, jsou tam fotky…
Holky krásná koťátka ![]()
Pipet tak hodně zábavy s novým členem rodiny, on to manžel zvládne a určitě tu lhůtu zkrátí.
pipet Gratulace. Já Ti tak fandila, aby zůstala u Vás.
Taková jiskřička naděje, že Wicca u nás není poslední.
Jenže já musela už při ní dát slib, že opravdu poslední kočka.
No ale to se nevztahuje na jinou zvěř, takže jsem si pak ještě nastěhovala svého sklípkana od mámy a je v plánu chamík, ale to až budou koruny, což bude kdo ví kdy. ![]()
Jinak já teda češu Sally a to mám štěstí, protože pro ni je kartáč jak droga, jak ho vidí, tak to bere s rozběhem a brzdí až bradou o kartáč.
Corala česání nerada, což nechápu, protože jinak nejvíc miluje škrabkání nehtama okolo páteře.
A Wicca považuje jakýkoli druh kartáče či hřebene za nepřítele vhodného k zakousnutí, takže smůla, ale občas ji beru. Teď se ji chystám vyčesat už pár dní, britka, chlupů jak celé hračkářství plyšáků a líná jak vzteklá. :/ A momentálně stejně vztekle lítá i s Coralou. ![]()
@Sebinah Přesně takovou kočinu, stříbrnou bych strašně moc chtěla, ale nejdřiv se musí sehnat větší byt nebo tenhle nafouknout
Jinak nevíš jakou maj povahu? Pro mě jsou strašně kouzelné prostě jednou tuhle budu muset mít ![]()
Tak u nás se dnes taky česalo a všechni tři, vždy ty druhý koukali co tam tomu dělám
Na usmířenou dostali vařený kuřecí, tak to bylo v poho. Jinak jim vždy po česáním dávám takový jiný druh granulek na odměnu. Jinak jsem chtěla ostříhat i drápky a světe div se, nůžky jsou někde v čudu asi je někam zašili. ![]()
Tak stříhání drápků je u nás relativně v pohodě
Sice u toho nadávají, ale mají smůlu, jsem silnější a ukecanější
![]()
Přikládám ze včera myslím.. Jsme dostali kočárek pro bubáčka na balkon.. už je definitivně Wiccy.
A první fotka Sally - tady je trochu vidět jak je hubená, ještě jak se napřímila - cosi ji strašně vzrušovalo venku. ![]()
máš hlídačku, no… co kdyby kočárek chtěl někdo ukrást????
![]()
A Sallynka je bobíken hubený, to je fakt vidět, bobinka malá
Já vážila dneska, Lota i Samík 4,3 kg a prcek má 3,7 kg… a panička se taky nějak vykrmila
A přitom se hýbu, jezdím na hory, necpu se sladkým, max ráno sladké kafe, tak nevím kde je chyba ![]()
Přikládám pár čerstvých fotek ![]()