Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1185
11.6.12 09:56

Teraz leží vedľa mňa v posteli a práve som si všimla že jej pri zaspávaní padá hlava ako človeku :D :D :D je bohovská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.6.12 09:56

Naše kočky přiběhly na zavolání, ale jakousi záhadou se všechny chtěly jmenovat „Nááááá“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.12 10:41
@Pipet píše:
Naše kočky přiběhly na zavolání, ale jakousi záhadou se všechny chtěly jmenovat „Nááááá“ :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: čímpak to asi že???

U nás občas Samík neslyší, rád se schovává a já pak panikařím, ale jak zašustím nějakou dobrotkou, tak to slyší perfektně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
11.6.12 12:03

Elí tedy taky přiběhne a slyší na jméno:). A pokaždé, když přijdeme z venku, sedí na botníku a zívne :lol: :lol: . Asi jako: „jééé, to už jsi tady? No ahoj:D“

Teď jsme na víkend neměli děti a to byla zase mazel největší! Ona asi jinak na ně žárlí nebo co:D. Strup se hojí, snad to znovu nestrhne:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.6.12 12:07

Přináším jedinečné foto s důkazem o stálé existenci prý vyhynulých šavlozubáků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
11.6.12 12:29
@Pipet píše:
Naše kočky přiběhly na zavolání, ale jakousi záhadou se všechny chtěly jmenovat „Nááááá“ :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :potlesk: :potlesk: :potlesk: dávno som sa tak dobre nezasmiala :D tá moja počúva hlavne na meno: poďbudešpapaaať :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.12 12:45

jsem se zasmála dneska ráno :lol: Charlie většinou podřimuje u mě, než mi zvoní budík. Ale dneska byl v kuchyni, já byla vzhůru asi 3 min. před zvoněním, tak jsem si ještě ležela, ale když zazvonil budík, prcek vystartoval z parapetu až cinkly o sebe květináče a úprkem v prk se skočil ke mě na gauč a jak se mě ducat hlavou do obličeje, co kdybych nevstávala, zaspala a oni tak byli hladem??? Jsem se fatk musela smát, jak pelášil za mnou :mrgreen: :mrgreen:

Jinak Pipet,
jestli najdu doma, vložím fotku našeho starouška Piškotka, co jsem měla po mamince, ten měl už jen špičáky dole a jinak nic v pusině, takže mu taky krásně trčely :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.12 12:45
@Sebinah píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :potlesk: :potlesk: :potlesk: dávno som sa tak dobre nezasmiala :D tá moja počúva hlavne na meno: poďbudešpapaaať :D

Jo jo, jsou to mršky vyčůrané :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
11.6.12 12:47

u nás všecky chodí na „merline náááá“…merlin je sice jen jeden, ale druhý dva jsou příšerně žárliví, ale žrádlo je moc nezajímá, jen občas. takže na náááá nezabírají, ale pokud by měl něco dostat jen merlin (ten je popelnice :roll: ) tak to zas jo, to nemůžou nechat jen tak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
11.6.12 13:08

Pridávam foto kocúrika, ktorý mi nedávno zomrel a hrozne moc mi chýba… :´( takto zvykol hajať…náš milovaný Leo :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.6.12 13:34

@Sebinah Tak ten ja taky móóóc krásňoučkej.

Holky jsem po 3 týdnech v práci a stačilo si přečíst pár vašich příspěvků a hned se tu směju a to mi do smích tedy vážně nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
11.6.12 13:47
@Jája8 píše:
@Sebinah. emimino. cz/profil/sebinah/ Tak ten ja taky móóóc krásňoučkej.Holky jsem po 3 týdnech v práci a stačilo si přečíst pár vašich příspěvků a hned se tu směju a to mi do smích tedy vážně nebylo :D

A čo sa stalo, že si mala zlú náladu?? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
11.6.12 13:47

:lol: :lol: :lol: U nás se teda nemusí ani mluvit. Stačí, aby si někdo potichoučku stoupnul do rohu s miskama a ty mrchy to nějak vycítí a okamžitě jsou tam. Nedej bože, když jim vrzne skříňka s baštama nebo papírek od DMkových tyčinek, to mám na sobě najednou barevný živý kožich z vřískajících koček. :lol:

Pipet Boží foto. :lol:

Sebinah Krasavec strašně moc. :srdce:

Kačuli taky máme Piškotka. :D Jsme furt nevěděli se jménem, až si ho přivodil sám, jako kotě se vyšplhal do nejvyšší poličky ve spíži k piškotám a pochrupával si tam. :lol: Strašně zlatý kocour, většího flegmoše jsem nezažila. „Válejte se po mně, tahejte mě, ničte mě, je mi to u prdele“ a spokojeně se usmíval. Ona se asi každá kočka umí usmát, ale Piškot je extrem. Znuděný ochrápaný kocour, pohladíš ho třeba lehoučce jedním prstíkem a on se opravdu doslova rozzáří blaženým úsměvem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.6.12 13:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.6.12 13:59

Ukazujou se vám moje příspěvky? Já tam vydím jen čáru :nevim:

• načítám...