Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
13.6.12 06:15

Pipet,

Teda kocourek si nádherně zvykl, je fakt, že ho musel někdo vyhodit, ale neublížit, že je tak důvěřivý i k dětem :hug: Je fakt nádherný!

A teda „stádečko“ lidských mláďat máš solidní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
13.6.12 08:37

Holky mám strach o našeho kocourka včera večer koukám, že pořád jen leží a pofrkává a tečemu z očí víc než jindy. Tak jsem ho šla skontrolovat a koukám, že má svou peřinku totálně počůranou (neznačkoval, není skoro cítit), tak jsem ho dala na stranu, že s tím něco udělám a hudrám a pak koukám, že když sedí na polštáři tak divně mňoukne a přikrčí se a zas to z něj teče. Nemůže moc na zadní a to že vážil něco kolem 2, 2 kg tak bych řekla že z ničeho nic má pod 2Kg, bojím se ho brát i do ruky hned ublíženě mňouká. Nevím jestli to nemá po těch nových práškách, píšou tam spoustu vedlejších účinků a i zánět a selhání ledvin, problémy z játry, které vedli i k úmrtí a to ty prášky dali do oběhu. Jenže jsem to zjistila až 11 v noci. Tak dnes po práci letíme na veterinu a doufám, že to bude dobré a nebude moct stát protože po nemocenský máme houby peníze a já nevím co bych pak dělala. Se mi do práce vůbec nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.6.12 08:51
@Jája8 píše:
Holky mám strach o našeho kocourka včera večer koukám, že pořád jen leží a pofrkává a tečemu z očí víc než jindy. Tak jsem ho šla skontrolovat a koukám, že má svou peřinku totálně počůranou (neznačkoval, není skoro cítit), tak jsem ho dala na stranu, že s tím něco udělám a hudrám a pak koukám, že když sedí na polštáři tak divně mňoukne a přikrčí se a zas to z něj teče. Nemůže moc na zadní a to že vážil něco kolem 2, 2 kg tak bych řekla že z ničeho nic má pod 2Kg, bojím se ho brát i do ruky hned ublíženě mňouká. Nevím jestli to nemá po těch nových práškách, píšou tam spoustu vedlejších účinků a i zánět a selhání ledvin, problémy z játry, které vedli i k úmrtí a to ty prášky dali do oběhu. Jenže jsem to zjistila až 11 v noci. Tak dnes po práci letíme na veterinu a doufám, že to bude dobré a nebude moct stát protože po nemocenský máme houby peníze a já nevím co bych pak dělala. Se mi do práce vůbec nechtělo.

Jájo,
božátko malé, to tě naprosto chápu, že se ti nechtělo do práce, Ale je to divné, že z chřipky to najednou tak poskoči a hrozně se zhorší :?
Budu na vás myslet a držet palečky, at je to brzy v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
13.6.12 08:58

Já to taky nechápu předtím 7 dnů bral Doxyhexal a bylo to pořád stejné a včera třetí den bral nějaké nové prášky a najednou se to tak rapidně zhoršilo. Jediné co mě uklidňuje trošku, že má pořád chuť k jídlu. Sice kašičkovitý jídlo (rozmačkáváme konzervy), ale hlatá pastu s vitamíny a proti chlupům pořád miluje a dojde si pro ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.6.12 09:05

@Jája8 Bobík malinký… a nemáte tam jinou veterinu? Ach jo, snad to nebude moc vážné a jen ošklivě to vypadá :? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
13.6.12 11:49

@Pipet Proč jinou veterinu? Tadyta doktorka je nejlepší z celého města (jinak jich tu máme kolem 5). Vždy se vším pomůže, poradí a vše se zdárně vyléčilo. Ale u té chřipky je to prý hodně ošemetné je víc druhů bakteriální nebo virová a on ji neřekne co mu jak se cítí, tak se to dost špatně léčí. Já si ale myslím, že mu nesedli ty práška. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.6.12 11:54

Jo, no já myslela poslechnout si jiný názor jenom :think:
Tak potom napiš, jak jste dopadli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
13.6.12 12:06

Tak to nevim kam bych zašla, ty ostatní tu stojí za houby. jedině mě ještě napadá klinika v Litomeřicích Life. Sice je to tam draší, ale je to nemocnice pro zvířata, jenže nejsou moc penízky potom co jsme dlouho marodila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.6.12 17:03

Jája8: teda, tak snad je to jen dočasné nebo se prostě změní zas léky:(. Jsou to naše citlivečky malinký.

Elí to má trochu lepší zas, vyfotila jsem, je vidět to původní. Vypadá to na pouhý škrábaneček a co s tím ona udělala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
13.6.12 18:45

Tak co jsem přišla z práce je na tom Silča dobře. Sice chroptí a je hubenej jinak je mu líp. A když jsem nad tím tak přemýšlela, bylo mu vždy špatně k večeru co dostal ty nové prášky jinak ne. Doktorka ho prohlídla a říkala, že je na to tak nějak stejně a že to asi bude po těch práškách, že jsou to silné antibiotika. Tamty byli slabé, a tyhle bral tři dny což by mělo stačit aby plně zaučinkovali a bylo mu líp. Ale pro příště je nesmí, hned si to zapsala, že tyhle mu nejdou a je na ně alergický a mám to i v průkazce a ještě pro jistotu jsem od nich dostala krabičku. Tak snad se už vykurýrujeme, ale včera chudák vypadal jako naumření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
13.6.12 18:54

Jájí chudák kočičák, tak sand už to bude jen lepší. Bobíček malej. Hlavně že má apoň chuť k jídlu.

Laky ta tovje kočanda je taky divoch takhle se zničit. A už se to tedy aspoň lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.6.12 19:04

Mno, lepší.. Neškrábe si to tolik.. Ale má to na pohled pořád mokrý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.6.12 20:34

Jájo,

Tak to jsou dobré zprávy, bobánek Silča, kéž už by byl zase fit :hug: A je fakt vidět, že máte dobrou vet. dr :palec:
A neboj, on nabere ;-)

Dnes jsem koupila mleté hovězí na sekanou a každému jsem dala malý kousek na mls… no a najednou jsem měla za zadkem vřískající smečku hladovců :lol: Ale nebojte, mám pro ně v lednici čerstvé hovězí na ráno ;-) Paní v Globusu ani nemrkla, když jsem chtěla 15dg hovězích kostek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
14.6.12 17:37

Ahojky
holky prosím poraďte co dáváte vaším miláčkům. Ta naše můra nic nechce. Maso ani vařené ani syrové, kapsu také ne. Jen granule. Dáváte i nějaké bobíky atd nebo to by kočky neměli?
Už nevím co bych jí dala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.6.12 21:09

Pájo,

Občas dávám tvaroh, sýr (lučinu, žervé) a bílý jogurt nebo zakysanou smetanu :-) To oni milují :lol:

Ale jsou i kočičky, kterým stačí kvalitní granulky a nic jiného nechtějí bašit. O to líp, že ti nekrade, tak jako ti mí chlupáči… dneska jsem došla z práce, a VŠUDE byly roztahané listy ledového salátu, co jsem ráno naházela do koše, a šlupky z okurky, dokonce si to ten pacholek (charlie) nanosil i do vany!! Cháptet to??? Mě z něj v tomhle fakt jednou švihne :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný