Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Teda kocourek si nádherně zvykl, je fakt, že ho musel někdo vyhodit, ale neublížit, že je tak důvěřivý i k dětem
Je fakt nádherný!
A teda „stádečko“ lidských mláďat máš solidní ![]()
Holky mám strach o našeho kocourka včera večer koukám, že pořád jen leží a pofrkává a tečemu z očí víc než jindy. Tak jsem ho šla skontrolovat a koukám, že má svou peřinku totálně počůranou (neznačkoval, není skoro cítit), tak jsem ho dala na stranu, že s tím něco udělám a hudrám a pak koukám, že když sedí na polštáři tak divně mňoukne a přikrčí se a zas to z něj teče. Nemůže moc na zadní a to že vážil něco kolem 2, 2 kg tak bych řekla že z ničeho nic má pod 2Kg, bojím se ho brát i do ruky hned ublíženě mňouká. Nevím jestli to nemá po těch nových práškách, píšou tam spoustu vedlejších účinků a i zánět a selhání ledvin, problémy z játry, které vedli i k úmrtí a to ty prášky dali do oběhu. Jenže jsem to zjistila až 11 v noci. Tak dnes po práci letíme na veterinu a doufám, že to bude dobré a nebude moct stát protože po nemocenský máme houby peníze a já nevím co bych pak dělala. Se mi do práce vůbec nechtělo.
@Jája8 píše:
Holky mám strach o našeho kocourka včera večer koukám, že pořád jen leží a pofrkává a tečemu z očí víc než jindy. Tak jsem ho šla skontrolovat a koukám, že má svou peřinku totálně počůranou (neznačkoval, není skoro cítit), tak jsem ho dala na stranu, že s tím něco udělám a hudrám a pak koukám, že když sedí na polštáři tak divně mňoukne a přikrčí se a zas to z něj teče. Nemůže moc na zadní a to že vážil něco kolem 2, 2 kg tak bych řekla že z ničeho nic má pod 2Kg, bojím se ho brát i do ruky hned ublíženě mňouká. Nevím jestli to nemá po těch nových práškách, píšou tam spoustu vedlejších účinků a i zánět a selhání ledvin, problémy z játry, které vedli i k úmrtí a to ty prášky dali do oběhu. Jenže jsem to zjistila až 11 v noci. Tak dnes po práci letíme na veterinu a doufám, že to bude dobré a nebude moct stát protože po nemocenský máme houby peníze a já nevím co bych pak dělala. Se mi do práce vůbec nechtělo.
Jájo,
božátko malé, to tě naprosto chápu, že se ti nechtělo do práce, Ale je to divné, že z chřipky to najednou tak poskoči a hrozně se zhorší ![]()
Budu na vás myslet a držet palečky, at je to brzy v pořádku
![]()
Já to taky nechápu předtím 7 dnů bral Doxyhexal a bylo to pořád stejné a včera třetí den bral nějaké nové prášky a najednou se to tak rapidně zhoršilo. Jediné co mě uklidňuje trošku, že má pořád chuť k jídlu. Sice kašičkovitý jídlo (rozmačkáváme konzervy), ale hlatá pastu s vitamíny a proti chlupům pořád miluje a dojde si pro ní.
@Jája8 Bobík malinký… a nemáte tam jinou veterinu? Ach jo, snad to nebude moc vážné a jen ošklivě to vypadá
![]()
@Pipet Proč jinou veterinu? Tadyta doktorka je nejlepší z celého města (jinak jich tu máme kolem 5). Vždy se vším pomůže, poradí a vše se zdárně vyléčilo. Ale u té chřipky je to prý hodně ošemetné je víc druhů bakteriální nebo virová a on ji neřekne co mu jak se cítí, tak se to dost špatně léčí. Já si ale myslím, že mu nesedli ty práška. ![]()
Jo, no já myslela poslechnout si jiný názor jenom ![]()
Tak potom napiš, jak jste dopadli ![]()
Tak to nevim kam bych zašla, ty ostatní tu stojí za houby. jedině mě ještě napadá klinika v Litomeřicích Life. Sice je to tam draší, ale je to nemocnice pro zvířata, jenže nejsou moc penízky potom co jsme dlouho marodila. ![]()
Jája8: teda, tak snad je to jen dočasné nebo se prostě změní zas léky:(. Jsou to naše citlivečky malinký.
Elí to má trochu lepší zas, vyfotila jsem, je vidět to původní. Vypadá to na pouhý škrábaneček a co s tím ona udělala. ![]()
Tak co jsem přišla z práce je na tom Silča dobře. Sice chroptí a je hubenej jinak je mu líp. A když jsem nad tím tak přemýšlela, bylo mu vždy špatně k večeru co dostal ty nové prášky jinak ne. Doktorka ho prohlídla a říkala, že je na to tak nějak stejně a že to asi bude po těch práškách, že jsou to silné antibiotika. Tamty byli slabé, a tyhle bral tři dny což by mělo stačit aby plně zaučinkovali a bylo mu líp. Ale pro příště je nesmí, hned si to zapsala, že tyhle mu nejdou a je na ně alergický a mám to i v průkazce a ještě pro jistotu jsem od nich dostala krabičku. Tak snad se už vykurýrujeme, ale včera chudák vypadal jako naumření.
Jájí chudák kočičák, tak sand už to bude jen lepší. Bobíček malej. Hlavně že má apoň chuť k jídlu.
Laky ta tovje kočanda je taky divoch takhle se zničit. A už se to tedy aspoň lepší?
Mno, lepší.. Neškrábe si to tolik.. Ale má to na pohled pořád mokrý ![]()
Tak to jsou dobré zprávy, bobánek Silča, kéž už by byl zase fit
A je fakt vidět, že máte dobrou vet. dr ![]()
A neboj, on nabere ![]()
Dnes jsem koupila mleté hovězí na sekanou a každému jsem dala malý kousek na mls… no a najednou jsem měla za zadkem vřískající smečku hladovců
Ale nebojte, mám pro ně v lednici čerstvé hovězí na ráno
Paní v Globusu ani nemrkla, když jsem chtěla 15dg hovězích kostek ![]()
Ahojky
holky prosím poraďte co dáváte vaším miláčkům. Ta naše můra nic nechce. Maso ani vařené ani syrové, kapsu také ne. Jen granule. Dáváte i nějaké bobíky atd nebo to by kočky neměli?
Už nevím co bych jí dala ![]()
Občas dávám tvaroh, sýr (lučinu, žervé) a bílý jogurt nebo zakysanou smetanu
To oni milují ![]()
Ale jsou i kočičky, kterým stačí kvalitní granulky a nic jiného nechtějí bašit. O to líp, že ti nekrade, tak jako ti mí chlupáči… dneska jsem došla z práce, a VŠUDE byly roztahané listy ledového salátu, co jsem ráno naházela do koše, a šlupky z okurky, dokonce si to ten pacholek (charlie) nanosil i do vany!! Cháptet to??? Mě z něj v tomhle fakt jednou švihne
![]()