Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
15.6.12 18:15

@Lakynka žlutá pěna může být od žlučníki nebpo jater- omlouvám se, že vám sem vpadám…

• Citovat
  • Upravit
4275
15.6.12 18:17
@KačuliKačka píše:
Mně se ty kovové nelíbí, taky jsou malé… Mám plastový vysoký koš a i když to hodím na dno, tak frajer si vleze do koše a hezky přes houpající se víko zase vyleze… Zajímavé, že do stejně velkého koše na plasty (kde hážu i sáčky od salámů a masa) neleze… tahá mi ven jen tu zbytkovou zeleninu :zed: A to fak dostává najíst a celý den mají granulky k dispozici :mrgreen:
Když zapomenu schovat kedlubny a mám je v sáčku, nelení si je hezky „vybalit“, listy oškubat - jak to netuším - a roztahá je taky po bytě… holt mám zeleninového úchyláka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ted tady spinká v přepravce od rajčat, vystlané dekou, a je tak sladký, k sežrání :hug: A opět začal spávat se mnou

to je dobrý, nám kedlubny loni sklidili psi :zed: asi se jim zdály už moc zralý. tak je všecky jednu po druhé vytahali ze záhona, oškubali listy a některý zkusili ochutnat :roll: rajčata si chodí trhat přímo z keře a mrkev už taky umí tahat… ach jo. jak je to s kočkama jednoduchý :mrgreen:

my máme koš zavěšenej v lince, zevnitř skříňky pod dřezem - tak do toho se kočky fakt nedostanou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.6.12 18:17

Ted čtu že je po kastraci, tak to beru zpět, zítra bude fit

• Citovat
  • Upravit
17050
15.6.12 18:21

Uf, to jsem se na chvíli vyděsila tedy:). Já se spíš hrozím, jak zvládne si tu ránu nelízat a nervat, uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.6.12 18:27

@Lakynka Aha, tak to je až na boku - někdo kastruje dírkou na boku, někdo na bříšku :nevim:

Macík po narkóze taky blil, zelenou pěnu :lol: - jak si lízal desinfekci. A taky se počůral, oni neovládají úplně svěrače…
Taky si myslím, že zítra už bude v pohodě, možná opatrnější, protože přece to chvíli bude bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.6.12 18:30

@Pipet Ona právě lízání nezvládá ještě vůbec… Ani tu kůži nemá žlutou, ale stříbrnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.6.12 18:33

Aha, tak tady mají desinfekci (atb mast???) takovou tmavě zelenou.

Ale bude to dobré=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.6.12 18:34

@Lakynka promin :kytka:. Musím pročítat

• Citovat
  • Upravit
1859
15.6.12 18:38

Laky tak ať je brzy fit.

Nás kastrace čeká zítra :( tak snad to Perfík taky zvládne se ctí.

Jinak sem dala dokupy pár foteček Perfík TADY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.6.12 18:44

JInak jsem se chtěla podělit o příhodu- včera cestou ze školky jsme potkali kotě- teda spíš slyšeli. Strašně mňoukalo, bylo schované u žel. přejezdu pod takovým elektrickým zařízením…Pod takovou krychlí velikánskou, nevím, jak to popsat. No, šli jsmě koupit kotěcí granule a naházela jsme je s dětma kotěti. Okamžitě s epo granulích vrhlo, chvilku jsme čekali, kotě nevylezlo…

Ráno jsem cestou na vlak nesla granule a misku s vodou, ale kotě už tam nebylo. Jo, mělo úplně zhnisalé očičko, nevím, jestli tam vůbec to oko bylo :nevim: a pod druhým mělokrvavý šrám.
Celou noc jsem na něj myslela, odnýst ho na veterinu, a co s ním, je mi ho moc líto. Jenže kotě už tam není. Jen doufám, že se ho někdo ujal, ale nevím no. Myslíte, že starší kocouři by ho napadli?

• Citovat
  • Upravit
1270
15.6.12 21:05

@byron Tak to je klidně možný, hájej si svoje teritorium. Zkus se tam ještě párkrát v různou dobu podívat a uvidíš. Snad si ho našli nějací hodní lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
15.6.12 21:07

@Lakynka Ranku by si rvát neměla. To stříbrný co jí dali je dezinfekčí obvaz ve spreji. Babiččinýmu psovi to dávali taky při kastraci. Líp to odolá a můžou to i lízat a jen tak to nezmizí a neudělá to nic s žaludkem jako ty zelené. Po těch můžou zvracet. Ať je brzo fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.6.12 21:11

Pořád tedy spinká… Tak se zítra zeptám, co to zvracela žlutého, takovou pěnu.. Už zase totiž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
15.6.12 21:14

@Lakynka jééé, před 11 lety jsem nechávala kastrovat svojí čičinku, bylo jí jen půl roku, veterinářka mi pak poradila, at jí ze staré ponožky nebo punčošky udělám takový tunýlek a dám jí to na bříško, aby si nekousala stehy, sice si to stahovala, ale já jí to vracela zpátky, tak po 3-4 dnech to bylo dobré, taky jsem jí moc litovala, jak se pak motala a počůrala, měla jsem pod ní papírovou plínku…
ted tady vedle mě chrupká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.6.12 21:30

@silwuschka :). zatím si to nechává, není schopná moc čehokoliv. Zdá se mi to fakt dlouho. Ve 12 jí uspávali:(. Vodu nechce, jen to k ní dám, odtahuje se, pokud je vzhůru chviličku. Zkusila jsem jí asi 1ml do pusinky stříknout stříkačkou, ale to přeci nestačí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný