Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka píše:
Mně se ty kovové nelíbí, taky jsou malé… Mám plastový vysoký koš a i když to hodím na dno, tak frajer si vleze do koše a hezky přes houpající se víko zase vyleze… Zajímavé, že do stejně velkého koše na plasty (kde hážu i sáčky od salámů a masa) neleze… tahá mi ven jen tu zbytkovou zeleninuA to fak dostává najíst a celý den mají granulky k dispozici
Když zapomenu schovat kedlubny a mám je v sáčku, nelení si je hezky „vybalit“, listy oškubat - jak to netuším - a roztahá je taky po bytě… holt mám zeleninového úchyláka![]()
![]()
Ted tady spinká v přepravce od rajčat, vystlané dekou, a je tak sladký, k sežrání
A opět začal spávat se mnou
to je dobrý, nám kedlubny loni sklidili psi
asi se jim zdály už moc zralý. tak je všecky jednu po druhé vytahali ze záhona, oškubali listy a některý zkusili ochutnat
rajčata si chodí trhat přímo z keře a mrkev už taky umí tahat… ach jo. jak je to s kočkama jednoduchý ![]()
my máme koš zavěšenej v lince, zevnitř skříňky pod dřezem - tak do toho se kočky fakt nedostanou ![]()
Ted čtu že je po kastraci, tak to beru zpět, zítra bude fit
Uf, to jsem se na chvíli vyděsila tedy:). Já se spíš hrozím, jak zvládne si tu ránu nelízat a nervat, uvidíme…
@Lakynka Aha, tak to je až na boku - někdo kastruje dírkou na boku, někdo na bříšku ![]()
Macík po narkóze taky blil, zelenou pěnu
- jak si lízal desinfekci. A taky se počůral, oni neovládají úplně svěrače…
Taky si myslím, že zítra už bude v pohodě, možná opatrnější, protože přece to chvíli bude bolet.
@Pipet Ona právě lízání nezvládá ještě vůbec… Ani tu kůži nemá žlutou, ale stříbrnou
Aha, tak tady mají desinfekci (atb mast???) takovou tmavě zelenou.
Ale bude to dobré=)
Laky tak ať je brzy fit.
Nás kastrace čeká zítra
tak snad to Perfík taky zvládne se ctí.
Jinak sem dala dokupy pár foteček Perfík TADY
JInak jsem se chtěla podělit o příhodu- včera cestou ze školky jsme potkali kotě- teda spíš slyšeli. Strašně mňoukalo, bylo schované u žel. přejezdu pod takovým elektrickým zařízením…Pod takovou krychlí velikánskou, nevím, jak to popsat. No, šli jsmě koupit kotěcí granule a naházela jsme je s dětma kotěti. Okamžitě s epo granulích vrhlo, chvilku jsme čekali, kotě nevylezlo…
Ráno jsem cestou na vlak nesla granule a misku s vodou, ale kotě už tam nebylo. Jo, mělo úplně zhnisalé očičko, nevím, jestli tam vůbec to oko bylo
a pod druhým mělokrvavý šrám.
Celou noc jsem na něj myslela, odnýst ho na veterinu, a co s ním, je mi ho moc líto. Jenže kotě už tam není. Jen doufám, že se ho někdo ujal, ale nevím no. Myslíte, že starší kocouři by ho napadli?
@byron Tak to je klidně možný, hájej si svoje teritorium. Zkus se tam ještě párkrát v různou dobu podívat a uvidíš. Snad si ho našli nějací hodní lidé.
@Lakynka Ranku by si rvát neměla. To stříbrný co jí dali je dezinfekčí obvaz ve spreji. Babiččinýmu psovi to dávali taky při kastraci. Líp to odolá a můžou to i lízat a jen tak to nezmizí a neudělá to nic s žaludkem jako ty zelené. Po těch můžou zvracet. Ať je brzo fit ![]()
Pořád tedy spinká… Tak se zítra zeptám, co to zvracela žlutého, takovou pěnu.. Už zase totiž..
@Lakynka jééé, před 11 lety jsem nechávala kastrovat svojí čičinku, bylo jí jen půl roku, veterinářka mi pak poradila, at jí ze staré ponožky nebo punčošky udělám takový tunýlek a dám jí to na bříško, aby si nekousala stehy, sice si to stahovala, ale já jí to vracela zpátky, tak po 3-4 dnech to bylo dobré, taky jsem jí moc litovala, jak se pak motala a počůrala, měla jsem pod ní papírovou plínku…
ted tady vedle mě chrupká…
@silwuschka
. zatím si to nechává, není schopná moc čehokoliv. Zdá se mi to fakt dlouho. Ve 12 jí uspávali:(. Vodu nechce, jen to k ní dám, odtahuje se, pokud je vzhůru chviličku. Zkusila jsem jí asi 1ml do pusinky stříknout stříkačkou, ale to přeci nestačí ![]()
@Lakynka žlutá pěna může být od žlučníki nebpo jater- omlouvám se, že vám sem vpadám…