Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsme oba se synem astmatici, syn od narození, já až posledních 6 let. Ale ani jeden nejsme alergičtí na kočky… ato naše plicní dr. málem vyletěla z kůže, když zjistila, že máme doma kočku (tehdy jednu). Dnes máme tři chlupáče a jednoho ušatého králíčka ![]()
Neboj se, určitě to bude v pohodě ![]()
@adra1 asi byla příliš mladá, aby kotátka zvládla donosit… ale neboj, za pár dní bude fit a zase to bude Váš umazlený chlupáček ![]()
Tady se zatáhlo, trošku fouká, tak doufám, že v noci sprchne, at se líp dýchá, to prašné dusno je hrozně nepříjemné (blbě se mi dýchá) ![]()
V pokojíčku chrápe synátor, pod psacím stolem mi chrápe (doslova a hlasitě) nejstarší kocour, tak to asi zalomím pro dnešek taky ![]()
Dobrou všem ![]()
Ahoj Kočkomiliky, nechtěla by jstě nějaký papírovou Ragdolku asi za 5tisíc. Sestřička Perfíka (tedy rok a čtvrt stará) je k mání, chovatelka si ji chtěla nechat pro sebe do chovu ale nevyrostla dle jejích představ tak ji nechala vykastrovat a bude jí hledat nový domov. Fotečky nemám, mám info zatím z mejlíku, když jsem jí posílala potvrzení o Perfíkově kastraci.
Jako mě svrbí neuvěřitelně ručičky, ale jak jsem sama v garsonce tak nevím jak bych to s dvouma roštákama zvládla.
Ahoj všem,
neporadí někdo prosím…
tchýně má kocoura, je to nalezenec, je ted strašně, ale strašně vyhublý, normálně žere, ale vyloženě z něj lezou kosti! v zimě měl uplně holé břicho, kápla jsem mu stronghold a zarostl, nyní zas ztrácí chlupy na hlavě ![]()
nemáte někdo podobné zkušenosti, nebo netušíte co by mu mohlo být???
kolik třeba stojí rozbor krve aby zjistili co mu je???
nemám ted zrovna volné tisíce na kocoura tedy ![]()
@Nitetis píše:
Ahoj Kočkomiliky, nechtěla by jstě nějaký papírovou Ragdolku asi za 5tisíc. Sestřička Perfíka (tedy rok a čtvrt stará) je k mání, chovatelka si ji chtěla nechat pro sebe do chovu ale nevyrostla dle jejích představ tak ji nechala vykastrovat a bude jí hledat nový domov. Fotečky nemám, mám info zatím z mejlíku, když jsem jí posílala potvrzení o Perfíkově kastraci.Jako mě svrbí neuvěřitelně ručičky, ale jak jsem sama v garsonce tak nevím jak bych to s dvouma roštákama zvládla.
No… my jsme dva lidi + 3 kočky + 1 králík v bytě 2+1 ![]()
Myslím, že bys to zvládla na výbornou ![]()
Za biochemii jsem platila tuším okolo 1.000,– Kč, ale záleží co vše bude dělat, nám tehdy dělal kde co, než jsme zjistili, že to jsou zavodněné plíce. ![]()
Chudák kocourek, něco ho evidentně moc trápí, držím palce, at je brzo zase fit a hezky vypapkaný ![]()
@hedabedna No my jsme asi před 2 měsící dělali kompletní vyšetření krve včetně biochemie a platili jsme 800 a nějaké drobné. A pokud je takhle hubený tak to chce dávat vitamíny a nějaká probiotika či něco na trávení a hlavně se musí odčervit přípravkem na červy a tasemnice. Jinak mi teď taky bojujem s extra hubeným kocourem, pořád marodil a šíleně zhubl. Tak když dostaneš nějaký typ jak přibrat tak napiš ju.
@Jája8 píše:
@hedabedna No my jsme asi před 2 měsící dělali kompletní vyšetření krve včetně biochemie a platili jsme 800 a nějaké drobné. A pokud je takhle hubený tak to chce dávat vitamíny a nějaká probiotika či něco na trávení a hlavně se musí odčervit přípravkem na červy a tasemnice. Jinak mi teď taky bojujem s extra hubeným kocourem, pořád marodil a šíleně zhubl. Tak když dostaneš nějaký typ jak přibrat tak napiš ju.
taky mě napadlo ho ještě odčervit,ale ten stronghold je i na odčervení,zas abych ho nepředávkovala,ale je touž dýl co ho dostal někdy v zimě
vitamíny jaké??a probiotika???
@hedabedna prostě nejjednodušší bude fakt veterinář…
ten zjistí hlavně jestli je zdravý, pak už ho můžeš vykrmovat, ráda poradím jak ![]()
@hedabedna Pokud má nějaké parazity v sobě, mělo by se to opakovat. V zimě to je dle mě už dlouhá doba, pokud lítá venku, tím spíš. ![]()
Já před roke dávala za biochemii nějak přes 400, ale bylo to jen na močové kameny ![]()
@Lakynka
no to je siesta
my Artíkovi na bříško tedy sahat nemůžeme… ![]()
@AgatkaZ Právě, že my běžně taky ne. Většinou mě chytne všema nohama a kouše:D