Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka To máš nějaké rostlinožravé, ne ![]()
@Pája 01 pokud to jsou kvalitní granule, tak teoreticky nic jiného nepotřebuje ![]()
Já jsem koupila v Tescu takové nějaké „bonbonky“, v malém sáčku - Tesco značka, určitě jsou to nějaké pomleté nasmraděné hnusy, ale kocouři po tom jedou, tak dva za den je nezabijou. Dávám to u česání, že se nechá… ![]()
@Pipet píše:
@KačuliKačka To máš nějaké rostlinožravé, ne
No prcek mi to tahá z odpadkového koše, vždy za to dostane výprask a stejně to udělá znova… já to fakt nechápu… obzvláště vyhozené listy salátu a šlupky z okurek
Minule jsem z pračky vytáhla čisté prádlo i s okurkovýma šlupkama, jsem myslela, že mu zakroutím krkem… ![]()
A úplně luxusní je, když vytáhne jádřinech z papriky a semínka mi roznosí po koberci, to je fakt na vraždu ![]()
@KačuliKačka Tchýně má kovový koš s takovým tím nášlapným čudlem na otvírání, do toho by se kočky nemusely dostat ![]()
Pokud se nerozhodnou pro organizovaný zločin, kdy jeden až dva budou fixovat šlapátko a zbytek vesele roztahovat šlupky ![]()
Mně se ty kovové nelíbí, taky jsou malé… Mám plastový vysoký koš a i když to hodím na dno, tak frajer si vleze do koše a hezky přes houpající se víko zase vyleze… Zajímavé, že do stejně velkého koše na plasty (kde hážu i sáčky od salámů a masa) neleze… tahá mi ven jen tu zbytkovou zeleninu
A to fak dostává najíst a celý den mají granulky k dispozici ![]()
Když zapomenu schovat kedlubny a mám je v sáčku, nelení si je hezky „vybalit“, listy oškubat - jak to netuším - a roztahá je taky po bytě… holt mám zeleninového úchyláka
![]()
Ted tady spinká v přepravce od rajčat, vystlané dekou, a je tak sladký, k sežrání
A opět začal spávat se mnou
@Pipet píše:
Tak aspoň vycvič králíka, ať to po nich sežere
NO jo, ten je během mé práce v kleci, chudáček… ![]()
Tak holky jdu se pochlubit s dovčou. Nemáme moc penízků a práce přidává na dovču 5000,– tak jedem jen na dvě noci na romantický výkend ve dvou na Zámek Loučeň. Začátkem srpna v týdnu. Pro inspiraci kam vyrazit http://eshop.zamekloucen.cz/…y-na-2-noci/
Jinak mi budem bydlet tady v apartmánu Thurn Taxis
Tam je krásně, my tam chodili po parku s malou a hotel vypadal opravdu povedeně.
To já bych tam strašně někdy chtěla svatbu, ale je to dost drahý
Je to můj nejmylovanější zámek. ![]()
Tak Elinka je doma po kastraci. Jak byla uspaná, tak vyčistili i tu ránu za krkem a prý je to tak blbý místo, že ani límec by nepomohl. Tak snad to nechá být.
A dojala mne, holčička moje kočičí. Přišla jsem do ordinace a že jdu pro Elinku. A ona ji přinesla a prý jak mě slyšela, hned začala zvedat hlavičku ze všech sil, nastražit uši, jak mne poznala:)
. Doma jsem ji dala na postel v přepravce, otevřela a lehla si vedle ní, ruku u ní a ona se snažila co nejvíc to šlo, doplazit se ke mě, tak se tu mazlínkujeme, ještě spinká, občas záškub.
A překvapilo mě, že papat může až zítra…
@Lakynka Brouček malý
Tak ať se brzo zahojí ![]()
(Proč má oholenou tu zadní nožku? Naše měla jen bříško
)
Ona by stejně dneska nejedla, neměla by chuť… ale dávala bych jí vodu stříkačkou do pusy, pokud by nepila sama.
To nevím, proč bok, taky mě to překvapilo, na bříško jsem nekoukala, tam snad ani nic nemá nic. snaží se chodit teď šla za mnou do koupelny.. Ale pozvracela se, takovou žlutou pěnu…
A už se 3× počůrala.