Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
19.6.12 21:35
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka to je moje noční můra :-) pak nebere ohledy vůbec na nic a u nás je letecký den nebo spíš noc :mrgreen:

Tak jakmile zhasnu, můra někam sedne a kočičáci mají smolíka :lol: A mouchy taky nejsou vidět ve tmě, takže v noci naštěstí!! spíme :lol:

Lakynko,
pořád si tu ranku za krkem kouše??? Ta malá opička netuší, že když vydrží, tak bude brzy fit, co?
Na domečku taky vykukovali z okna a pozorovali nás, když jsme byli na zahradě :-) Ted na bytě bedlivě hlídám okna, prcek už seděl venku na parapetu, jelito jedno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
19.6.12 21:52

Pořád si to škrábe zadní nohou do krve, celý den se to leskne:(… Takže furt chodíme na injekce ATB. nikam to ale nevede… Když dostane límec, stejně tou nohou si to rozdrbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.6.12 22:10
@Lakynka píše:
Pořád si to škrábe zadní nohou do krve, celý den se to leskne:(… Takže furt chodíme na injekce ATB. nikam to ale nevede… Když dostane límec, stejně tou nohou si to rozdrbe

achichuch… to je ale potvůrka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
19.6.12 23:04

Laky ta tvoje Eli je ale potvůrka, vždyť je to pro její dobro si to nechat. Škoda že to ty zvířátka asi vidí jinak… držím palečky ať jí to přejde a přestane se drbat a rychle se jí to zahojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
19.6.12 23:43
@KačuliKačka píše:
Se tady bavím…na stropě sedí můra, na zemi sedí kocour a marně v té malé hlavince spřádá plán, jak tu okřídlenou potvůrku ulovit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak už nám zase začíná „lovná sezona“ :lol:

:potlesk: Tak toto poznááám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja sa každý deň smejem na tej svojej Lilly ako loví muchy…je to snáď najlepšia mucholapka na svete, denne zabije aj 5 much, možno viac..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
20.6.12 16:10

@Lakynka a co jí dát malé ponožky? A měla by po prd*** :mrgreen: dětské, přilepit na tvrdo k chloupkům… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.6.12 19:10

Tak číča dostala zase ATB a řekla jsem dr, jestli by jí dala ještě ty kortikoidy, proti svědění. Po téhle injekci jí to zůstalo nejdéle zahojené, tak je dle mě šance. Tak říkala, že tedy dá, ale poslední, že se to nesmí dávat často. A taky jsem jí říkala, že bych zkusila jinou dezinfekci, mažu hypermanganem, ale to si hned slízne. tak mi dala Betadyn nebo jak. Mám pocit, že co neřeknu, to ona neudělá :roll:. Ale jako už druhý týden na injekce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.6.12 19:29

Betadine, tím si mazal chlap pahýlek, když si ufiknul prst v práci (ale přišili mu ho :P ).
A nechceš fakt zkusit jí udělat takový návlek z té ustřihlé ponožky? Ona to má tak jako mezi lopatkama, že? Tak od krku až co nejdál k ocásku, prostřihnout tam dírky na přední tlapky :think: aby jí to zůstalo zakryté :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.6.12 19:30

@Pipet já jí to zkoušela obvázat, což by i jako šlo. Kdyby to vše do 10ti sekund nesundala. To vzdala i vet, chtěla jí dát košilku.:D.. jj, je to i pro lidi. Jsem se tedy sekla s tím „i“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.6.12 19:35

A jedna melounová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.6.12 21:12
@Lakynka píše:
A jedna melounová

U nás je nejmladší pán mlsný, užírá mi žlutý meloun :lol:

Elinka je teda číslo, to ti povím, prostě tvrdohlavá a vše si udělá po svém, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
20.6.12 21:21

Kočkomilové, prosím o názor - myslíte, že existuje velká pravděpodobnost, že by očekávané dítko (má se narodit počátkem srpna) mohlo být alergické na kočky, nebo přese mě se už nějak seznámil a imunizoval? Mám doma dvě tygřinky a děsí mě představa, že by je dítko zdravotně nesneslo a musely by jít pryč… To bych asi nerozdýchala :-). Tak se snažím uklidnit tím, že když kolem sebe má kočky už v břiše, bude to URČITĚ ok… Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.6.12 21:27

@Jáňour Já osobně jsem alergická na vše možné včetně koček:D. Ale děti v pohodě a já si tak nějak „zvykla“, spíš mé tělo se přizpůsobilo. Dokonce britka byla horší, jak obyč:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
20.6.12 21:29

My máme doma taky kočičího miláčka - Bertičku. Měli jsme Bertičku I., ale tu nám v noci sežrala kuna (meli jsme ji jen měsíc asi). Pobrečeli jsme si :( Bertička II. nemá ani rok a už se jí zadařilo porodit koťata. Jenže je sama ještě kotě, takže to asi nepochopila. Když rodila, tak chodila, koťata ztrácela za sebou a neměla o ně žádný zájem. Všechny zemřely, ani nebyly celé vyvinuté. No jak to mohlo dopadnout, když má kotě koťata… Teď je po sterilizaci, 3 hodiny prospala a už je zase čiperka. Ještě že to zvládla dobře - šmurinek náš rozmazlený chlupatý. :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.12 21:34

@Jáňour ja se taky bala alergii a mela jsem stesti. Dnes jsem nasla malou jak ma Mondyho ocas v puse a tlemi se tomu, ale spis resim „psychickou nepohodu“ kocourka - viz vyse, ktery ted hrozne zlobi, mnouka a znackuje.
MMch holky nemate zkusenost s pripravkem Feriwell, anebo s antistresovym obojkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný