Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
17.6.12 20:31

Tak Elí si zas rozdrápala ten strup za krkem a ráno přišla a frajerka si vytáhla ty stehy všechny.. Ale drží to, tak jsem to nechala, zítra jdeme na kontrolu. Mě z ní picne… Strašně se teď mazlí, jako kdyby chtěla říct, že už jí je fajn:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.6.12 21:02

Zajímavé je, že každá kočička se snaží si víc uškodit, než se vyléčit a nechápe, že to s ní myslíme my lidé dobře :zed:
Snad se Elinka z toho všeho brzy vyzdraví, beruška malá :hug:

Charlie opět koumá, jak podlézt záclonu a jít šmejdit mezi kytky na otevřeném okně :mrgreen: ´dacan jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.6.12 21:46

Kurňa, já budu muset nějak vyřešit našeho Igorka - andulku :roll: právě jsem uklidila shozenou a vysypanou celou klec i s ptákem, ehm. Je asi na 1,2m vysoké skříňce. :think: :think: :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
17.6.12 21:52

@Pipet přišroubovat dno klece vrutama ke skříňce ;) jako komplet to už nepřevrátí, ne? :D ani kočka ani andulka (nepochopila jsem totiž, kdo je pachatelem ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.6.12 21:54
@PjckjsANEBjája píše:
@Pipet přišroubovat dno klece vrutama ke skříňce ;) jako komplet to už nepřevrátí, ne? :D ani kočka ani andulka (nepochopila jsem totiž, kdo je pachatelem ;) )

Chudák Igorek, musel mít šok, co??? A kdože to je pachatelem??? Macík nebo nový člen smečky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.6.12 22:03

To Ducík, Macík bydlí spíše venku a na noc v suterénu/kotelně. Skočil na něj a celé to shodil.
Přišroubovat klec nemůžu, občas ji třeba myju a tak :mrgreen: a navíc je drátěná část nacvaklá na plastový spodek, takže ten vršek by stejně odpadal.

Dát ho na ledničku? - kočka tam nevyskočí, ale z papouchů nonstop padá takový „pudr“ kterým si čistí peří, plus samotné peří, plus občas hovňous, to samé i za ledničku na ty mřížky a tak, to asi není dobrý nápad :think:
Když tu nejsem, tak zavřu dveře, aby na sebe nemohli, ale když jsem doma, nemůžu celou dobu sedět u klece a hlídat (máme ji v jídelně v rožku).

Se zeptám mamky, jestli nechce Igorka (on je v poho, je to kamikadzepták, minule letěl a narval to hlavou přímo do takového překladu mezi kuchyní a jídelnou, rána jako prase, pták se zřítil k zemi, no myslela jsem, že mi umře v ruce, ale za chvíli se vzpamatoval a jakože nic :roll: ), dohodila mi kočku, tak co :lol:, stejně je do něho zamilovaná a furt na sebe vrkají, když přijde.

Chm. Jo, a už se staříci z patra dali slyšet, že kočka v baráku nemá co dělat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.6.12 06:26

Pipet,

Tak pokud ho mamka má ráda, tak je to dobrá volba ;-)

A na staříky dlabej, je to tvá domácnost ne??? ;-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
18.6.12 12:32

To u nás taky říkali v baráku a pak jsme zjistila, že sami jednu maj tak mám už klid :mrgreen:
Jinak Silča je na tom lépe a stejně. Je mu líp už šmejdí, mazlí se, jí granulky a pije, ale pořád mu peru deku jak si ji minymálně obden počůrá. Doktorka říkala, že to může být od toho nastydnutí a stejnak to nejde řešit dřív než se vykurýruje. Tak čekáme jak to bude a to má jít v červenci na přeočkování, bylo by fajn kdyby to té doby byl fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
18.6.12 12:35

Pipet tedy to jsou taky starosti, ale jestli má maminka Igorka ráda tak by to mohlo být ideální řešení.

Tedy já měla v sobotu noc. Perfínek byl hladovec a málem se mi prokousal do pytle s granulema :mrgreen: Jsem ho nejdřív ignorovala, jsem si myslela, že mi zasel leze do tašky s tříděným odpadem (plasty) no pak mi to nedalo a vidím, jak se dobývá do pytel z granulkama tak už jsem mu po půlnoci dala první hrstičku granulek. No ale nestačilo mu ta a tak jsem mu po hrstičkách dávala co hodnu asi do čtyř. Jsem nevěděla jsetli mu můžu dát víc aby mu něco nebylo. Vet řekl jídlo až v neděli… ale ustáli jsme to a ráno dostal kapsičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
18.6.12 12:37

Jáji Silča je bojovník, tak ať se brzy uzdraví prďolka malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.12 20:54

Ahoj všichni. Dlouho jsem tady na diskuzi nebyla a chtěla bych se zeptat…náš kocour dvouletý již víc jak rok vykastrovaný začal teď strašně bláznit. Mnouká a mnouká celé noci i dni strašně chce zdrhat a to nikdy nedělal, výběh nemá, jeho oblíbené místo byl vždy gauč a teď chce skákat z balkonu a vždy když jsou otevřené dveře hned zdrhá. Začal značkovat - a to mi přijde opravdu extrémně čistotný. Co mám s ním dělat? Byla jsem u veterináře a je naprosto zdravý, pravda je, že máme 8.Mes. dcerku a nemám na něj tolik času jako dřív, ale on nebyl moc mazlící a začalo to všechno až teď co mi přijde docela dlouho od porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
18.6.12 21:12

@rezetovad ahoj, já myslím, že by to klidně mohlo souviset s miminkem…a nebo nějaká jiná změna, přesunutí nábytku, nový koberec, kytka, cokoliv jim může vadit a řešej to takhle…a nebo si prostě jen žádá pozornost… my máme 2 kastrovaný kočičáky a jeden nám to taky asi 2× dělal, čůral třeba i do pelíšku, my jsme teda nepřišli na to proč, ale naštěstí ho to přešlo… a nebo neochutnal třeba venkovní prostředí? že byste ho pustili třeba jen na chvilku… z toho balkonu taky může cejtit nějaký pachy, který ho lákaj… těch možností je asi dost, zkus si ho o trochu víc všímat, pohrát si s ním, třeba mu to chybí… držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.6.12 21:25

Ahojky,

Se tady bavím…na stropě sedí můra, na zemi sedí kocour a marně v té malé hlavince spřádá plán, jak tu okřídlenou potvůrku ulovit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak už nám zase začíná „lovná sezona“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
19.6.12 21:26

@KačuliKačka to je moje noční můra :-) pak nebere ohledy vůbec na nic a u nás je letecký den nebo spíš noc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
19.6.12 21:27

Dneska mě pobavila Elí… Bydlíme v paneláku a já na ni zvenku zavolala Elíí a ona vykoukla z okna :lol: :lol: :lol:..

Jinak zranění stále do krve :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný