Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak Elí si zas rozdrápala ten strup za krkem a ráno přišla a frajerka si vytáhla ty stehy všechny.. Ale drží to, tak jsem to nechala, zítra jdeme na kontrolu. Mě z ní picne… Strašně se teď mazlí, jako kdyby chtěla říct, že už jí je fajn:)
Zajímavé je, že každá kočička se snaží si víc uškodit, než se vyléčit a nechápe, že to s ní myslíme my lidé dobře ![]()
Snad se Elinka z toho všeho brzy vyzdraví, beruška malá ![]()
Charlie opět koumá, jak podlézt záclonu a jít šmejdit mezi kytky na otevřeném okně
´dacan jeden ![]()
Kurňa, já budu muset nějak vyřešit našeho Igorka - andulku
právě jsem uklidila shozenou a vysypanou celou klec i s ptákem, ehm. Je asi na 1,2m vysoké skříňce.
![]()
@Pipet přišroubovat dno klece vrutama ke skříňce
jako komplet to už nepřevrátí, ne?
ani kočka ani andulka (nepochopila jsem totiž, kdo je pachatelem
)
@PjckjsANEBjája píše:
@Pipet přišroubovat dno klece vrutama ke skříňcejako komplet to už nepřevrátí, ne?
ani kočka ani andulka (nepochopila jsem totiž, kdo je pachatelem
)
Chudák Igorek, musel mít šok, co??? A kdože to je pachatelem??? Macík nebo nový člen smečky???
To Ducík, Macík bydlí spíše venku a na noc v suterénu/kotelně. Skočil na něj a celé to shodil.
Přišroubovat klec nemůžu, občas ji třeba myju a tak
a navíc je drátěná část nacvaklá na plastový spodek, takže ten vršek by stejně odpadal.
Dát ho na ledničku? - kočka tam nevyskočí, ale z papouchů nonstop padá takový „pudr“ kterým si čistí peří, plus samotné peří, plus občas hovňous, to samé i za ledničku na ty mřížky a tak, to asi není dobrý nápad ![]()
Když tu nejsem, tak zavřu dveře, aby na sebe nemohli, ale když jsem doma, nemůžu celou dobu sedět u klece a hlídat (máme ji v jídelně v rožku).
Se zeptám mamky, jestli nechce Igorka (on je v poho, je to kamikadzepták, minule letěl a narval to hlavou přímo do takového překladu mezi kuchyní a jídelnou, rána jako prase, pták se zřítil k zemi, no myslela jsem, že mi umře v ruce, ale za chvíli se vzpamatoval a jakože nic
), dohodila mi kočku, tak co
, stejně je do něho zamilovaná a furt na sebe vrkají, když přijde.
Chm. Jo, a už se staříci z patra dali slyšet, že kočka v baráku nemá co dělat ![]()
Tak pokud ho mamka má ráda, tak je to dobrá volba ![]()
A na staříky dlabej, je to tvá domácnost ne???
![]()
To u nás taky říkali v baráku a pak jsme zjistila, že sami jednu maj tak mám už klid ![]()
Jinak Silča je na tom lépe a stejně. Je mu líp už šmejdí, mazlí se, jí granulky a pije, ale pořád mu peru deku jak si ji minymálně obden počůrá. Doktorka říkala, že to může být od toho nastydnutí a stejnak to nejde řešit dřív než se vykurýruje. Tak čekáme jak to bude a to má jít v červenci na přeočkování, bylo by fajn kdyby to té doby byl fit.
Pipet tedy to jsou taky starosti, ale jestli má maminka Igorka ráda tak by to mohlo být ideální řešení.
Tedy já měla v sobotu noc. Perfínek byl hladovec a málem se mi prokousal do pytle s granulema
Jsem ho nejdřív ignorovala, jsem si myslela, že mi zasel leze do tašky s tříděným odpadem (plasty) no pak mi to nedalo a vidím, jak se dobývá do pytel z granulkama tak už jsem mu po půlnoci dala první hrstičku granulek. No ale nestačilo mu ta a tak jsem mu po hrstičkách dávala co hodnu asi do čtyř. Jsem nevěděla jsetli mu můžu dát víc aby mu něco nebylo. Vet řekl jídlo až v neděli… ale ustáli jsme to a ráno dostal kapsičku.
Jáji Silča je bojovník, tak ať se brzy uzdraví prďolka malej.
Ahoj všichni. Dlouho jsem tady na diskuzi nebyla a chtěla bych se zeptat…náš kocour dvouletý již víc jak rok vykastrovaný začal teď strašně bláznit. Mnouká a mnouká celé noci i dni strašně chce zdrhat a to nikdy nedělal, výběh nemá, jeho oblíbené místo byl vždy gauč a teď chce skákat z balkonu a vždy když jsou otevřené dveře hned zdrhá. Začal značkovat - a to mi přijde opravdu extrémně čistotný. Co mám s ním dělat? Byla jsem u veterináře a je naprosto zdravý, pravda je, že máme 8.Mes. dcerku a nemám na něj tolik času jako dřív, ale on nebyl moc mazlící a začalo to všechno až teď co mi přijde docela dlouho od porodu…
@rezetovad ahoj, já myslím, že by to klidně mohlo souviset s miminkem…a nebo nějaká jiná změna, přesunutí nábytku, nový koberec, kytka, cokoliv jim může vadit a řešej to takhle…a nebo si prostě jen žádá pozornost… my máme 2 kastrovaný kočičáky a jeden nám to taky asi 2× dělal, čůral třeba i do pelíšku, my jsme teda nepřišli na to proč, ale naštěstí ho to přešlo… a nebo neochutnal třeba venkovní prostředí? že byste ho pustili třeba jen na chvilku… z toho balkonu taky může cejtit nějaký pachy, který ho lákaj… těch možností je asi dost, zkus si ho o trochu víc všímat, pohrát si s ním, třeba mu to chybí… držím palce ![]()
Se tady bavím…na stropě sedí můra, na zemi sedí kocour a marně v té malé hlavince spřádá plán, jak tu okřídlenou potvůrku ulovit
Tak už nám zase začíná „lovná sezona“ ![]()
@KačuliKačka to je moje noční můra
pak nebere ohledy vůbec na nic a u nás je letecký den nebo spíš noc ![]()
Dneska mě pobavila Elí… Bydlíme v paneláku a já na ni zvenku zavolala Elíí a ona vykoukla z okna
..
Jinak zranění stále do krve ![]()