Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
21.6.12 16:59

@Lakynka nás tedy vůbec nekouše a ni nijak jinak, jak jsme zvyklí od jiných koček neškrábe, ale prostě se ortáveně sebere a jde pryč :roll: prostě na bříško nešahat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.6.12 22:23

Aguš,

Charlie si taky nenechá sahat na pupík :lol: občas musím zkontrolovat, co dělá jeho kýla na bříšku, tak chvíli se nechá a pak to bere jako výzvu k „boji“, takže mě zakousne do dlaně a tlapkama bez drápků kope a kouká na mě, co já na to :lol: prdelka moje :mrgreen:

Ale zrovna ted se tady na zemi rozvaluje ve zvláštní poloze - alá bezpáteřní tvor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
22.6.12 14:45

@AgatkaZ Tak to poraď mě, ten můj je pořád hubeňour.

Už nevím co s ním pořád chroptí od nastydnutí. Čůrá ve s vým pelíšku a občas i malinké hovínko, jako kdyby to nemohl vydržet a když mu vynadám a donesu ho k tomu tak je úplně v klidu a je mu to šumák, takže mu vše peru obden. Pije jen asi 2× dneně, ale tím stylem, že klidně 5 min. v kuse. Granulky si taky ukousne. Ale jakmile je nějaké jiné jídlo a trochu mu dám nebo ho jen vidí chová se šíleně nepříčetně a agresivně. Vůbec mě nikam nedoprovází, nijak ho nezajímá co dělám a ani se nepříjde mazlit. Chová se úplně nějak divně. Tak nevím co s ním, jestli to má od nastydnutí nebo ne. Prý to tak být může. Nebo jestli mu ty poslední prášky nerozhodily zas játra, doktorka říkala, že když špatně fungujou chovaj se kočky jako magoři (šílej, dělaj věci co nedělali atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
22.6.12 14:50

@hedabedna Když je ženská těhotná veterinářka doporučila odčervovat jednou za 2-3 měsíce a koťata po 2 měsících a pokud jsou na tom špatně tak i po měsíci. Působí to jednorázově a pokud se mu nevimění kočkolit a nevidezinfikuje, tak to může chytit na spátek, nebo prý může mít larvu na srsti a olízat si ji a je to na novo. A jsou přípravky na červy a zvlášť na tasemnice i když pár se jich najde na oboje. To chce taky hlídat. Jinak normálně vitamínové pasty a probiotika a mast na chlupy v žalůdku se dají koupit u veterináře či větším zverimexu. Ale může mu být klidně něco být, je lepší jít na prevetivní prohlídku k vetovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
22.6.12 15:35

Jáji dávej mu z prstu pribiňák, smetanu, tavený sýr ať zjistíš co mu chutná, jinak na webu nebo ve zverimexu kup pastu Calopet ta je kalorická pro kočičky v rekonvalescenci, aby přibraly.. My měli 2 tuby a je fakt, že přibíral víc než teď.

Jo a odčervování, koťátka po měsíci, pak v půl roce a pak v roce, pak už dál 2× ročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
22.6.12 21:28
@Jája8 píše:
@hedabedna Když je ženská těhotná veterinářka doporučila odčervovat jednou za 2-3 měsíce a koťata po 2 měsících a pokud jsou na tom špatně tak i po měsíci. Působí to jednorázově a pokud se mu nevimění kočkolit a nevidezinfikuje, tak to může chytit na spátek, nebo prý může mít larvu na srsti a olízat si ji a je to na novo. A jsou přípravky na červy a zvlášť na tasemnice i když pár se jich najde na oboje. To chce taky hlídat. Jinak normálně vitamínové pasty a probiotika a mast na chlupy v žalůdku se dají koupit u veterináře či větším zverimexu. Ale může mu být klidně něco být, je lepší jít na prevetivní prohlídku k vetovi.

a nevíš které odčervovadlo by bylo na všechny ty potvory??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
23.6.12 10:49

@AgatkaZ Tak mě veterinářka říkala 2 ročně pro domácí, ale lepší prý je po roce a v těhotenství po 2-3 měsících. Že to prý neublíží a stejně to působí v té době jen. Jinak pastu jsme měli a teď nedávno došla a vůbec po ní nepřibral, tak nevím jestli znovu koupit nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
23.6.12 10:50

@hedabedna Tak to teď nevím prostě se zeptej na veterině a vem ho sebou rovnou na prohlídku. A budeš aspoň vědět jestli mu něco není a můžete naplánovat očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
23.6.12 13:16

@hedabedna Já myslím, že u vás je důležité tam prostě zajít a neřešit něco takhle po netu. Příčinou může být cokoliv… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.6.12 21:09

@Jája8 Tak co, jak to vypadá u vás?

@Lakynka A Elinka?

Perfík předpokládám je v pohodě=)

U nás nic nového…

Akorát mám bezva nahřívací polštářek na břicho :lol: (jsem to dostala a bolí… ble.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.6.12 21:12

Jo vlastně, v našem zverimexu mají Zverlit 8o jen zelený teda, ale prý mi když tak objednají. Ale i nad zeleným slintám blahem při čištění.
Samozřejmě jsem to podrobila vědeckému bádání a pytel steliva z penny má 3,4 kg a na objem je to tak stejně jako těch 6kg zverlitu, takže je jasné, že ty hrudky prostě nemohly držet pohromadě. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
24.6.12 21:19

@Pipet pořád stejné. jediný úspěch je, že tuhle dezinfekci si hned nedrápe dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.6.12 21:20

Pipet,

Koukám, že kocourek už zcela podlehl svým páníčkům a je naprosto v pohodě ;-)
Fotka je super :palec:

My jsme tady měli králíko-kočíčí tajfun, až mě při odchytu ušák škrábl na ruce, dacan jeden… ale zlobil, tak šel do klícky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
25.6.12 09:25
@Lakynka píše:
@hedabedna Já myslím, že u vás je důležité tam prostě zajít a neřešit něco takhle po netu. Příčinou může být cokoliv… :nevim:

není to můj kocour je tchýně a je na půl divoký,
nemám na to ted peníze,nebude to určitě levná záležitost a nenechám se tam zdrápat když na mě není zvyklý,tak se mu snažím pomoct v rámci možností :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
25.6.12 11:42

@hedabedna Tak se zkus zepata na veterině kolik by stála prohlídka (ne krev) a odčervení a uvidíš jestli na to je. Kolikrát si lidi myslí kolik to stojí a ono to zas tolik není. A pokud je tak polodivoký veterinářka ti může prodat takovou mast ta se dá do jídla a on je po nímalátný, takový blbý (na psa stále 50kč) a můžeš ho tam vzít a nikdo z toho nebude mít trauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný