Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lakynka nene, nech jí být, ona si pak sama vezme, až bude trošku lepší, moje ty 3dny nejedla…
@Nitetis Tak ať to jde hladce, u kocourků je to maličký zákrok. ![]()
@Lakynka Tak to máš 9 hodin od konca narkózy, ještě je jí blbě
, ráno to bude mnohem lepší si myslím.
@Lakynka neboj se, kočičky jsou moc odolná zvířátka a ze všeho se vylížou ![]()
To je fakt.. Když přežila ty stovky všenek a blechy, ušní svrab, tak jí jen tak někdo krev nevypije:D
Laky,
neboj, když jsme byli se Samíkem, motal se až do večera, nejedl, taky se počůral… to je všechno tou narkozkou… to máš jako u lidí, někdo se z narkozy vyspí a někdo blije dva dny ![]()
Lotka měla narkozu, že byla hned při vědomí, čilá a za hodinu po odjezdu mohla pomalu jíst měkké maso. Taky měla ten stříbrný sprej, je to proti zánětu, svědění a hned tak si ho kočička z rány neslíže ![]()
U nás ani nebyl problém, že má 7 stehů na břiše, jako to, že má v tlapce kanylu, ta ji tááááák rozčilovala, že jsme bojovali, at si ji kačena nevytáhne. DOktor se pak hrozně smál, že jsme odvedli pozornost od zašité rány ![]()
Elinka je šikovná, určitě se prospí a bude zcela fit, jen jí to prostě bolí no ![]()
Perfík je prostě nádherný a úžasný!!! Ty fotky nemají chybičku ![]()
Poslala jsem ti žádost na FB, kdyby ses divila, kdože se ti to cpe do přátel ![]()
@Lakynka píše:
Pořád tedy spinká… Tak se zítra zeptám, co to zvracela žlutého, takovou pěnu.. Už zase totiž..
Pravděpodobně se bude jen jednat o žluč s žalůdku, protože ho měla prázný tak nemohla zvracet nic jiného. Jak je na tom dneska chudinka malinká.
Pár čerstvých foteček ![]()
Ted tady to moje chlupaté pometlo lítá jak střelené
2× mi vlezl přes kytky až na venkovní parapet, tak zlobí jinak ![]()
Tak holky, už Elí chodí docela dobře, jen pomaleji. I si vyskočí na gauč třeba. Ještě dost spí. Napila se a dala jsem jí kapsičku, tak snědla jen strašně maličko, ale to je jasný, že bude trvat, než se žaludek zlepší. Už nezvracela.
ale hned ráno teda čučím a vyškubla si steh
, to je prostě naše Elí. Takže jí to trošku krvácí, vet to vyčistil a nechal to zatím. Ta rána za krkem se lepší. Dnes mě teda u vet rafla pěkně, když jí čistil tu ránu za krkem, jau:D.
Když ráno ke mě přišla a zavrněla, tak jsem si říkala, že je to už o dost lepší:)
Laky tak to je fajn, že už se Eli cítí líp, ale je to tedy pěkná nenechavka nic si nenechá napokoji. Tak ať se vám to rychle zahojí.
Perfík už to má taky za sebou. Asi o půl třetí jsem si pro něj byla, tak se mi tu chvilku motal, asi za dvě hodinky už byl docela fit, a teď mi už tu poskakuje a konečně se i sám trošku napil. Jen jídlo loudí potvůrka, ale to až zítra. Jsem mu večer říkala ať se nají než mu to vezmu
. No nevím kdy si vzal naposledy v osm jsem mu to zabavila, ale v noci jsem ho tu slyšela oblizovat podložku asi tam byla ještě nějaká ukáplá šťávička
z konzervy.
Kačí koukám, že škrabadlo je využíváno a že Charli si taky nenechá jen tak něco líbit, to je tvoje ruka do které je zakouslý? FB potvrzen ![]()
@Nitetis Tak to jste měli podstatně rychlejší zotavení:). Super.
Ano ano, moje ruka
Občas když je divoký a lítá, tak se chce i „porvat“ Vlítne do lehátka a když ho hladím, tak mě zahryzne a tlapkama kope, ale neškrábe a kouše jen abych mu neutekla, ale ne do krve, naštěstí
Já ho pak provokuju, že zespod toho lehátka prstama dělám boule do látky, on mě loví, točí se jak káča a vypadá strašně legračně ![]()
Včera jsem byla celý den s kamarádkou, nejprve jsme byli na Havířov v květech, pak na folklorním festivalu ve Frýdku-Místku, doma jsem byla po půlnoci, takže byli celý den sami doma… zato ráno bylo mazlení, ducání hlavičkou
Hádám, že tak za pět minut začne opět lítat jak šílený ![]()
Děkuji za potvrzení ![]()
Elinka je teda bojovnice… ted bude bojovat s bříškem a zádíčka se jí mezitím zahojí, ![]()
Co pacienti, dobrý?=)
A Silča?
Dneska je horkooo, až se z toho Macík natáhnul na dvojnásobek obvyklé délky ![]()
A odmítá otevřít očka na víc jak půl milimetru ![]()