Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky kočkomilky ![]()
Jsem taky majitelkou dvou krásných koček - mainská mývalí ![]()
Nedávno jsem objevila naprosto nádhernou stránku, kde můžete on-line sledovat 7 koťat a jejich maminu, jak rostou, baští, zlobí, spinkají… tak jsem si řekla, že se s vámi podělím, ať taky ocháte a acháte jako já ![]()
http://www.ustream.tv/sevenkittens
@Evelynka82
Uááá, co nám to děláš…
To je boží ![]()
Mainky jsou nejkrásnější kočky=) Se máš
![]()
Jsem se i těšila, že bude mít Charlie kamaráda a s kým řádit, aby nebyl Oliverek sám… no tak uvidíme no. Už jsem objednala i ve zveráku voňavý píseček, at mají u prdýlek čisťounko ![]()
Laky,
takže jste úspěšně odvedli pozornost??? To je super, snad si to Elinka nechá nevšímavostí v klidu a zahojíse jí to, dupce malé
To video je úúúžasnéééé… se u áchám a uóchám
Ale já FAKT nemůžu mít doma víc stálých kočičéééééék
Já bych je asi upusinkovala takové uzlíčky chlupatéééé ![]()
![]()
Jsem si to videjko přidala na panel oblíbených, at se můžu kochat kdykoliv ![]()
Příspěvek upraven 27.06.12 v 22:15
@KačuliKačka Nooo, takže dobrá zpráva je, že jí to vlastně vůbec nesvědilo:D. Protože si toho prostě nevšímá:D
@Lakynka píše:
@KačuliKačka Nooo, takže dobrá zpráva je, že jí to vlastně vůbec nesvědilo:D. Protože si toho prostě nevšímá:D
U vás má límec stejný efekt jako u nás měla kanyla v žílce - s tou bojovala, ale že má na břiše 7 stehů neřešila
Jsou to ale potvůrky ty naše kočičky, co? ![]()
Hlavní ale je, že se to Elince konečně zahojí a budeš mít doufám po problému ![]()
@Pipet Mainky jsou nejkrásnější kočky (i když jasně že každý majitel jakékoliv kočinky má doma tu svou nejkrásnější!!!) - mám doma taky dva takové poklady. Ačkoliv při úklidu chlupů, kterých je jak ze sta každých jiných normálních koček, o jejich kráse dost často pochybuju ![]()
@Evelynka82 češeš je? Nedělají se jim nějaké žmolky v kožichu? Mně u jedné, jenže kartáč není na česání, ale k boji…a když už ne kartáč, tak ruka, co ho drží. Občas zakročíme s nůžkami, to je práce pro dva dospělé a toho řevu… Navíc pak má oholenou půlku zadku ![]()
Jo Mainky to je moje láska, kterou si chi uskutečnit. Ale to nejdřiv budem muset nafouknout byt
Jaký jsou povahově nevýte? Mě se líbý takový co maj svoji hlavu a není to gaučák.
Tak naše kočenky rozhodně mají svou hlavu obě dvě. Mazlí se jen když mají náladu, ne že je člověk drapne do náruče a ony drží. Ony obecně chovací nejsou, nebo na klín, ale umí přijít samy, jen teda vždycky k nám, ne na nás - ale to při těch kilech nevadí
. Zas se mi líbí, že si tu náklonnost nemůžu vynutit, že pokud se jim nechce, tak se zkrátka nepřemáhají…a naopak když nálada je a i když za nimi třeba musím přijít sama, tak to jsou krásné mazlivé chvilky. Tak držím pěsti, ať se ten kočičí sen brzy splní ![]()
Tak doma máme peršana, tur. anogru a obyč kocourka a ani jeden není typicky mazlící a nosící typ
a všichni mají svou hlavu… Ale my máme chvilky „povinného mazlení“, někdy delší, někdy kratší, někdy jsou vpohodě a nechají se, někdy funí a zdrhají ![]()
Zato Agátčin Artík, je mazel dle příspěvků jak vyšitý ![]()
Mimochodem mi ten nejmenší prevít dneska shodil orchidejku do jeho lehátka na topení, takže má smolíka, musela jsem potah lehátka vyprat, tak chodí, načumuje, kdeže má ten svůj pelíšek ![]()
Tak „povinné mazlení“, to je dobrý termín, to mě nikdy nenapadlo
. To samozřejmě taky máme, za předpokladu, že to kočka nevycítí dřív, než se k ní dostatečně přiblížím, aby mi nezdrhla někam do kšá. Ale přeprat ty tygřičky je docela fuška, přece jen jsou velké.
No každá kočka je povahou originál…:-)
Naše kočky, klepu na dřevo, kytky snad ještě neshodily…zato mi doma okopávají bylinky v květináčích, protože stojí na zemi, a o tchýnin jazyk se Žofka otírala takovým způsobem, že ho postupně vyvrátila z hlíny a zdechl. Teď chodí trucovat pod spatyfilum. A propíchala listy fíkusu, páč stojí u odpočívadla, a naše madam si tam odkládá packy podobně jak na záclonu - prostě natáhne, zatne dráp, pověsí a nechá ji tam ![]()
Jáňour: jojo, holky češu, ale jen občas - jedna se s hřebínkem pere, druhá se ho bojí
zacucháno-zadredováno občas máme, takže přistupuju k nůžkám.
Jinak co se týče chlupů - znáte z kovbojek takové ty megakoule z roští, jak se kutálí při větru na prérii? Tak to vypadá u nás, když se holky začnou honit - až na to, že se nám tu prohání chomáče chlupů
a to samozřejmě uklízím ![]()
Tak to je jasné, že jinak se pere s 3,5 kg prckem než s malým tygříkem, co váží i 10 kg ![]()
Ale občas je problém udržet i toho našeho prcuška, má tlapky všude a nikde ![]()
A s tím mazlením - vždycky když se vzpouzí, říkám - všichni malí kluci mají povinné mazlení… to jsou pak pohledy a nasr… funění ![]()
Evelynko,
tak my máme „lítací fajfun“ ve trojím provedení + králík
A chlupy??? No comment… obávám se, že vysavač pomalu vzdává svůj „život“ a budu muset vyrazit na nákup nového ![]()