Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1078
8.7.12 19:22

Tak jsem dnes vyrazila do zverimexu v Ostravě v Globusu a zakoupila modrý zverlit, tak už mám dva zdroje. Jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.7.12 06:32

Černošedivá - to by mohla být tzv. whiskaska - britská kočička :-) Ale zkus pohledat v nějaké encyklopedii nebo katalogu kočičích plemen, je mnoho barevných variací u různých plemen :-)

Ráno jsem udělala chladný průvan (v pět hodin ráno), tak do těch mých kočičáků vjelo energie, že jsem nestíhala koukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.12 16:05

Holky děkuju za rady! Tak jsem koukala na tu whiskasku a to je přesně ono :) Nemáte někdo zkušenost s tím jakou mají povahu? Chtěla bych přítulnou kočičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.7.12 20:42

@PetraPařízková to je kus od kusu, to dopředu nepoznáš, můžeš mít v povaze plemene napsáno jaký je to mazel a dostaneš zrovna potvoru a naopak, já Artíka „miluju“ každý den, od začátku a povinně a někdy se prostě mazlit nechce a mňouká a odstrkuje mě pacičkama (ale neškrábe) :mrgreen:

Víš, ono se říká, že kočka je prostě svoje, nedonutíš jí, nepřemluvíš…když nechce, trhni si nohou :mrgreen: a opravdu mám v bytě i pejska, takže mohu srovnávat :cert: ale i za to ho mám ráda… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.7.12 21:02

@PetraPařízková Tak britky bývají spíš klidnější :nevim:
A obzvláště u tohohle „in“ módního zbarvení bych dala bacha na výběr kotěte a pokud fakt chceš britku a ne jen mouraté kotě s placatějším čumákem, soustředila bych se na kočky s průkazem původu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.7.12 09:45

Uááááá, nechci zítra na kastracííííí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.7.12 10:20
@Pipet píše:
Uááááá, nechci zítra na kastracííííí :lol:

Tedááá, chudák, takhle se bránit :lol: Parádní fotka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.12 20:31

Děkuju holky! No tak sem zvědavá, po dovolený se na tu koupi zaměřim a pak vám napíšu jestli se mi podařilo ukořistit mazílka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.7.12 21:20

Něco mimo kočičí kožíšky :-)

Dnes si lámu hlavu, co za motiv dortu nechat upéct tomu svému pacholkovi patnáctiletému… a toto jsem našla… Co myslíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.7.12 21:23

No já tu fotku dneska asi nevložím nebo co… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.7.12 21:26

… konečně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.7.12 21:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.7.12 21:34

Joo, to je super dort :dance:
Já to mám naštěstí jednodušší :mrgreen: Pro patnáctiletého bych taky tápala…
Možná čtvercový a potah ala obal od kondomů :mrgreen: - ať je to pěkně tematické, chacha…

Kruci jsem se cpala párkem v rohlíku a pokydala si celé triko kečupem :cert:

Ducín po mě furt mňaučí a chce nažrat, tak smůla… Doufám, že v noci se na to vyprdne a hlad zaspí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.12 06:22

Pipet,

Tak na „kondomové“ dorty má ještě času dost :lol:

A když byl menší, to jsem pekla doma, dalo se vymyslet hodně motivů… jenže k těm 15 narozkám, to už je oříšek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
11.7.12 08:10

Pipet necháváš ducínka vykastrovat u Babince ve studénce??? ja totiž taky musím nechat našeho kocoura… tak pak popiš jak to probíhalo. A ať všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný