Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
15.7.12 00:09

Kači už máš pořádného chlapa :palec: a fotky krásné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.12 07:58
@AgatkaZ píše:
Kači už máš pořádného chlapa :palec: a fotky krásné :palec:

Aguš díky :-) Však už je o hlavu vyšší než já, holt jsem matka prcek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.7.12 08:16

Kači mě přerostli oba, Barča asi ve 14a jak říká, při mé výšce 160cm to není žádný problém :-) syn má 190 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.12 08:35
@AgatkaZ píše:
Kači mě přerostli oba, Barča asi ve 14a jak říká, při mé výšce 160cm to není žádný problém :-) syn má 190 :-)

Tak to jsme výškou na tom podobně, já 160 cm a synáček už nějakých 174 cm v 15 letech, kam až se vytáhne, těžko říci, ale asi ještě povyroste, smrádě :lol:
Tady jedna fotka, jak si matka musí stoupnout na špičky, aby dala synáčkovi hubana k narozkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.7.12 09:10

:palec: jukni na FB do meho alba Rodina na fotku 23 to je tak nejak vekove nastejno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.12 09:17
@AgatkaZ píše: :palec: jukni na FB do meho alba Rodina na fotku 23 to je tak nejak vekove nastejno :-)

Fotka 24 s oběma dětma je lepší :lol: To se mám na co těšit, už ted jsme srandovní, když jdmee vedle sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.7.12 17:22

@KačuliKačka no, mám jich tam víc, kde je vidět, že prcek jsem doma už dost dlouho :mrgreen:…no, mi nějak přerostli přes hlavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.12 19:34
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka no, mám jich tam víc, kde je vidět, že prcek jsem doma už dost dlouho :mrgreen:…no, mi nějak přerostli přes hlavu :think:

no jo, no… co naděláme :lol: Podle všeho máš skvělé děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.7.12 20:13

Dnes jsem si koupila šáchor - tzv. papyrus v domění, že tahle kytička kočky nebude lákat… jaký omyl!!! Ani jsem ho nestihla dát do květináče (resp. obalu na květináč) a všichni tři se ho jali ohryzávat, bestie chlupaté :cert: :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.7.12 20:55

Jé, šáchor je pro kočky jako stvořený :lol:

Mě zatím přerostli jenom bráchové (jsem nejstarší), chlap i dítě jsou menší, hurá :mrgreen:

A jsem asi celkem kuře tady :oops: dítko dosáhlo pouze tří let zatím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.7.12 22:59

Pipet to teda kuře jsi :-) mému synovi bude na vánoce 21 a dceři přesně za měsíc 18 :-)
Ale neboj, uteče to jako voda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
16.7.12 11:54

@KačuliKačka Jo ten kočky zbožňujou, si ho nechávám narůst ubabičky než ho donesu domu, aby ho hned nezlikvidovali.

Jinak špatné správa, Silču jsem musela dát včera utratit. V sobotu ještě běhal, ale co večer lehl tak se do 12 odpoledne už nehnul a jen ležel, ani pamlsky nechtěl. Nemohl chodit skoro vůbec na nohy, ale ještě s těží se šel ke mě pomazlit a lehnout si na klín a k přítelovi. Potom dostal cuky do předních nohou asi čtvrt hoďky před otevírací dobou vetky. Tak se na mě nějak smutně koukal, asi to věděl. Na veterině říkala, že mu úplně selahali ledviny i játra a že by s tím nešlo nic dělat i kdyby jsme přišli před měsícem. Prostě přestali fungovat, asi od toho jak ho jako malého přiotrávily než ho vyhodily v igelitce. A to v sobotu běhal a vypdal docela fit. Že jsme si říkala, že by ho vetka možná mohla s Tlusťouškem na očkovat. Hned ten den jsme vybrali z posledních úspor 2000 a dali ho pohřbít hned kousíček od nás, bydlíme v paneláku a zahradu máme pronajatou od města a kdykoli nám ji mohou sebrat. Pán měl i proslov, bylo to hezké. Je mi po něm strašně smutno. Nemá kdo semnou spát, nikdo nežebrá u mě o jídlo, nechodí semnou se koupat ani mě nevítá. A všude ho vidim doma, co kde děla. Byla to moje spřízněná dušička. Nikdo krom přítele to nechápe, že mi je po něm smutno a že jsme mu zaplatily hrobeček. Museli jsme říct každýmu míň a to ještě říkaj ať si vžádném případě nepořizujem další kotě.

Dneska jen za paní co ho našla ještě se ségrou a bráškou. Ségra má koťátka, tak mi nabízela ať si vyberu. Jenže já nevím. Ono v 1+1 mít 6 osmáků, 3 činčily, želvu a teď už jen 2 kocoury, tak nevím jestli si vzít kotě pokud se mi bude nějaké líbyt. Ona ségra Princezna je stejná úplně jak Silča, ale má delší srst a koťata jsou prej jak její dvojčeta a Silči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.7.12 11:59

Jájuško,

Moc dobře vím, jak se cítíš, a věř, že mě to strašně moc a moc mrzí :hug: :hug: :hug: A chápu i hrobeček, proč ne, však je to člen rodiny a kdo to nechápe, at si trhne, a ty kecy, že další kočku už nee, to znám taky :cert:
Uvidíš, sama jestli kotátko ano nebo prozatím nee, já tak odolávala dva měsíce, než jsem si jela pro Charlieho a i když toho mám nad hlavu a pořád vyvádí lumpárny, nelituju toho, že ho mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
16.7.12 12:27

@Jája8 :hug: :hug: úplně tu brečím… taky bych zaplatila za hrobeček, proč ne, vždyť to byl milovaný člen rodiny :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.7.12 12:34

@Jája8 To je smutné :( Ale už je mu dobře a nic ho nebolí :hug:
S koťátkem nevím, asi bych si nechala chvíli na uklidnění a rozmyšlení a pak uvidíš.
My taky máme všechna zvířátka pohřbená (ale vždycky jsem měla zahradu, buď u našich nebo tady), krom rybiček a krevet teda :? A jeden křeček zhynul v těch největších mrazech, tak ten měl kremaci v kotli :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný